Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

helic
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот helic » 05 сеп 2018 15:39

metodito написа:
helic написа:вервай ми, съвпадат си :)
не съвпадат само с футболната година (сезон) :lol: :lol: :lol: :lol:

ОК, не знаех. Знам, че на Запад не е така... Мисля през март-април някъде си представят годишните финансови отчети, май.

това че годишни отчети се представят (представят пред кого????) еди си кога, не значи че отчетния период не е календарната година.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2018 15:40

С облекчение установявам, че г-н "Срас" е успял да зарадва др.Методи с последните 2 трансфера. Може би форумът малко ще си отдъхне. :mrgreen:

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 05 сеп 2018 15:41

и сега да видим Усмивката изментил ли е или все пак ще дойде и мечтания читав централен нападател

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 05 сеп 2018 15:43

blue avalanche написа:
specter написа:
modor написа:Нуно Рейш подписа днес своя договор с Левски. Контрактът му е за срок от три години.

Португалецът е бивш играч на Спортинг Лисабон, Метц, Панатинайкос и Витория Сетубал. Титулярната позиция на Рейш е централен защитник, но играе и като десен краен бранител и като опорен полузащитник.

Очаквайте малко по-късно първите думи на Нуно Рейш като футболист на Левски.

Много важен трансфер на качествен футболист. Пожелавам му успех! Сега има достатъчно време да се опознае с отбора и треньора в паузата, а тъкмо ще проведе и тая мини подготовка, въпреки че е в добра кондиция. Силно се надявам скоро Вайбър да изпиука и за нападател и да насочваме вниманието си само върху предстоящите важни мачове, които се задават.

Как го правиш Вайбъра да пиука с новини за Левски?

Трябва да следваш официалният канал на Левски във Вайбър - ще имаш стикери, новини, програма и др.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 сеп 2018 15:44

Наскоро си смених телефона. И сега нямам достъп до стикерите на Левски :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 сеп 2018 15:53

Изображение

Нуно Рейш подписа днес своя договор с Левски. Контрактът му е за срок от три години.

Португалецът е бивш играч на Спортинг Лисабон, Метц, Панатинайкос и Витория Сетубал. Титулярната позиция на Рейш е централен защитник, но играе и като десен краен бранител и като опорен полузащитник.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2018 16:03

blue avalanche написа:С облекчение установявам, че г-н "Срас" е успял да зарадва др.Методи с последните 2 трансфера. Може би форумът малко ще си отдъхне. :mrgreen:

Да, но тук все още има хора, които не спират да повтарят нападателя та нападателя, при все, че Иванов каза, че Рейшов ще бъде последният ни трансфер.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 05 сеп 2018 16:05

helic написа:
metodito написа:

ОК, не знаех. Знам, че на Запад не е така... Мисля през март-април някъде си представят годишните финансови отчети, май.

това че годишни отчети се представят (представят пред кого????) еди си кога, не значи че отчетния период не е календарната година.

За представяне се представят пред данъчни, а и пред регистрационните власти за оповестяване. Тук е същото. Друг е въпроса, че доста често оповестяването го позабравят ;) . Отделно в нашия случай става дума за представяне на отчет за дейността пред акционерите. Такова събрание се прави поне веднъж в годината.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2018 16:27

popokutepetel написа:
helic написа:
metodito написа:

За представяне се представят пред данъчни, а и пред регистрационните власти за оповестяване. Тук е същото. Друг е въпроса, че доста често оповестяването го позабравят ;) . Отделно в нашия случай става дума за представяне на отчет за дейността пред акционерите. Такова събрание се прави поне веднъж в годината.

Не. По скоро темата на разговора беше финансовия отчет в контекста на финансовия феърплей на УЕФА. Там, обаче, е посочено, че дълговете за стадиони, тренировъчни бази, младежки проекти и някои други не се броят.
Има и лимит от дългове:
30мил евро за 2 години
45мил евро за 3 години
Ако са "покриваеми" чрез директно плащане от собственика.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 сеп 2018 16:36

[offtopic]
blue avalanche написа:С облекчение установявам, че г-н "Срас" е успял да зарадва др.Методи с последните 2 трансфера. Може би форумът малко ще си отдъхне. :mrgreen:

Продължавай да се "облекчаваш" в същия дух, пич. Това "др.", "другар" ли трябва да е или "доктор", понеже като виден кремълски трол ми е странно да ме бъркаш така (все пак, вие не се ли познавате там в тролската фабрика?), а "доктор" не съм.[/offtopic]

Върни се в “Левски”