Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 май 2014 10:20

vaskonti написа:
Laetitia написа:
turbogena написа: Той самият трябва да няма никакво достойнство ,за да се върне.
А може би има смелост и топки, за да се върне. Повече от някои, незавършили гимназия.

Смелост и топки? Ами достойнство? :|

Да размахаш среден пръст на идиотите сякаш казваш: е*ете се мърши, аз си бачкам и да го д*хате понякога също е проява на достойнство. Всъщност е единствената проява на достойнство, която тия идиоти биха разбрали. Другите, по-меки ще им се видят женска, направо педалска работа. Просто по пещерите разбиранията са такива..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 май 2014 10:21

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
Laetitia написа:
turbogena написа: Той самият трябва да няма никакво достойнство ,за да се върне.
А може би има смелост и топки, за да се върне. Повече от някои, незавършили гимназия.

Смелост и топки? Ами достойнство? :|

А къде е достойнството на Младенов,който беше докаран дотам-да съди ЦСКА,на които е треньор в момента???

Че какво ни грее Младенов? Да си го мислят червените него :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 май 2014 10:22

konvoec написа:Оставете ПОДАРЕНИТЕ титли. Вижте как играеше тоя отбор на Лудогорец в първите си две години в А група. Всяко казано нещо, което е различно от "красива игра" , ще е заяждане и злобеене, това е! Отборът им играеше най-красиво и най-смислено. Може да им се подиграваха с това тики-таки и т.н, обаче фактите са такива. Ако мислите, че ми е много приятно да си го признавам, не ми е, обаче е факт. Имат си определен стил и играят. Не мога да повярвам, че хора мислят по подобен начин, левскар да бъдел. Хора, не сме 20-та година на миналия век! За съжаление парите играят много, качеството на треньорите и футболистите още повече. На нас ни трябват професионалисти, не ме интересува Пелето ли е го е казал или някой дядка на улицата, вярно е! Не може ние да даваме шанс на всякакви хора, защото са левскари. И ние сме левскари, имаме също толкова стаж като Топчо, когато почна той - нула. Тони Здравков какви успехи има? Вуцов? Мъри и Херо ги НЯМА, това е. Ами Йоканович? Той дойде и започна да се оплаква. Какви успехи има? Шампион с Партизан, браво. Лудогорец им скриха топката на тия прехваленяци. Големите звезди дето изкарали и продават на запад... Въпреки че беше удачен вариант, махнаха го и него, на мен лично ми се щеше да остане повече, за да видим ще има ли някакво раздвижване. Гонзо? Гонзо за да не иска да е треньор все още , той си има едно на ум. Ако се чувстваше готов и за това, мислите ли, че нямаше веднага да поеме отбора? Та така, оставете титлите на Петев, вижте как играеше отбора му. Не вярвам някой(освен ако не е тотален злобар) да не иска отборът ни да играе красиво и нападателно. Нали титлите не бяха най-важни, а искахме читав отбор? Не казвам, че сто процента ще се получат нещата, обаче това е варианта. Ако някой предложи по-добър, супер, ще се радвам!

Ами това е общо-взето.

"Проектът Лудогорец" сработи заради Петев.
Сега... Подпирания, полягвания, кинтите на Домуса, имаше си ги.
Но не заради тези неща Лудогорец цъкаше свежо, атакуващо и грамотно.

Най-важното, което някои не могат да разберат е, че ако имаш изграден стил, стегната и хубава игра, резултатите рано или късно ще дойдат.
Само с борба, тичане и желание, в Левски няма да стане.
Във Варна може, но не и в Левски.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 май 2014 10:26

Tommi написа:
Laetitia написа:
Tommi написа:Ама Петев няма заслуга за мача на Левски срещу Славия. Истината е, че Ники Митов го изпревари в класирането с по-слаб състав 1 кръг преди края.
Изпреварването бе по-скоро плод на някакъв временен подем, който приключи по най-тъпия възможен начин. Ако бяхме един постоянен отбор, нямаше изобщо да стигаме до положение, в което да чакаме Лудогорец да бърка, за да имаме шанс за титлата.

Нашето представяне е съвсем друга тема. Въпросът е, че ако Петев изпуска титлата след един временен подем, тогава какво правим?

Ама ние сега за титла ли само ще се борим? Стига бе, да не би докато ходих да дремна някой да е събрал шампионски отбор, на който търсим тренер? Ако е така - аз съм насреща, взимам тролея и ида!

Я се осъзнайте! Трябва ни треньор, който да изгради отбор. ИЗ ГРА ДИ !! Пък после ще мислим за титли, купи и блабла...
Петев може на 2 пъти да стана шампион чак накрая нооо създаде отбор. Играещ отбор. Добър отбор. Нещо, което нямаме и което ни трябва. Критикувал съм Петев, но въпреки недостатъците си е постигнал много повече от това, което имаме в момента на Герена.

Знам, сигурно на много хора им е болно. Не говорим за титли и купи.. но това е положението. Не че ще откажа да вземем някой трофей, но засега ще съм доволен и да имаме състав, който да играе.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 май 2014 10:26

siniq_fen написа:И кой би бил по-добър вариант от Петев?

По принцип аз, но понеже не ме искат нека да е Петев :P
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 19 май 2014 10:35

В момента на Левски му трябва треньор, който има топки и не го е страх. В отбора трябва да играят футболисти, които заслужават и искат да играят. Аман от прехвалени звезди и чужденци с визитки. Гонзо трябва да направи чадър над треньора и да го остави на спокойствие да работи. Най- вече да го предпази от Батков, Донев и "немитата коса" Тонев. Тези тримката са палачите на Левски. Хубаво би било и да сменим целите за следващият сезон. стига вече с титли, купи и т.н.. По- добре да се опитаме да надградим постепенно този отбор, отколкото отново да купим 10 нови играча и пак да заорем в началото на сезона. Две, три нови попълнения (но класни) през лятото ще бъдат достатъчни.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 май 2014 10:55

Гонзо ще е идеален за това да направи чадър над треньора.
А ако някой посегне да съблича, по-скоро ще му вкара няколко тупаника, а няма да се изниже с усмивка като Наско. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2014 10:58

Laetitia написа:Гонзо ще е идеален за това да направи чадър над треньора.
А ако някой посегне да съблича, по-скоро ще му вкара няколко тупаника, а няма да се изниже с усмивка като Наско. :lol:

Знам ли :? Гонзо наистина го раздава по-мъжкарката, докато Насо ... Той в крайна сметка и Петев не трябваше да дава да го събличат, ама айде ... Нали в общината те водят мъж, пък даваш да ти свалят дрехите :? Според мен си заслужава да изяде човек някой тупаник, ама да се покаже като мъжага, а не ... :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 май 2014 11:00

Е, ако аз бях на мястото на Петев и тръгнат да ме събличат, щях да сритам в топките поне един от качулатите, ама човекът прекалено християнски настроен излезе. :mrgreen:
Наско обаче не се държа мъжки...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2014 11:02

Laetitia написа:Е, ако аз бях на мястото на Петев и тръгнат да ме събличат, щях да сритам в топките поне един от качулатите, ама човекът прекалено християнски настроен излезе. :mrgreen:
Наско обаче не се държа мъжки...

Ха-ха, а така :lol: Само поправка - мъжете не се ритаме в топките ;) Нещо като колегиалност, главата може да му направя като картина на Джаксън Полак, но в топките - не ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”