konvoec написа:Оставете ПОДАРЕНИТЕ титли. Вижте как играеше тоя отбор на Лудогорец в първите си две години в А група. Всяко казано нещо, което е различно от "красива игра" , ще е заяждане и злобеене, това е! Отборът им играеше най-красиво и най-смислено. Може да им се подиграваха с това тики-таки и т.н, обаче фактите са такива. Ако мислите, че ми е много приятно да си го признавам, не ми е, обаче е факт. Имат си определен стил и играят. Не мога да повярвам, че хора мислят по подобен начин, левскар да бъдел. Хора, не сме 20-та година на миналия век! За съжаление парите играят много, качеството на треньорите и футболистите още повече. На нас ни трябват професионалисти, не ме интересува Пелето ли е го е казал или някой дядка на улицата, вярно е! Не може ние да даваме шанс на всякакви хора, защото са левскари. И ние сме левскари, имаме също толкова стаж като Топчо, когато почна той - нула. Тони Здравков какви успехи има? Вуцов? Мъри и Херо ги НЯМА, това е. Ами Йоканович? Той дойде и започна да се оплаква. Какви успехи има? Шампион с Партизан, браво. Лудогорец им скриха топката на тия прехваленяци. Големите звезди дето изкарали и продават на запад... Въпреки че беше удачен вариант, махнаха го и него, на мен лично ми се щеше да остане повече, за да видим ще има ли някакво раздвижване. Гонзо? Гонзо за да не иска да е треньор все още , той си има едно на ум. Ако се чувстваше готов и за това, мислите ли, че нямаше веднага да поеме отбора? Та така, оставете титлите на Петев, вижте как играеше отбора му. Не вярвам някой(освен ако не е тотален злобар) да не иска отборът ни да играе красиво и нападателно. Нали титлите не бяха най-важни, а искахме читав отбор? Не казвам, че сто процента ще се получат нещата, обаче това е варианта. Ако някой предложи по-добър, супер, ще се радвам!
Ами това е общо-взето.
"Проектът Лудогорец" сработи заради Петев.
Сега... Подпирания, полягвания, кинтите на Домуса, имаше си ги.
Но не заради тези неща Лудогорец цъкаше свежо, атакуващо и грамотно.
Най-важното, което някои не могат да разберат е, че ако имаш изграден стил, стегната и хубава игра, резултатите рано или късно ще дойдат.
Само с борба, тичане и желание, в Левски няма да стане.
Във Варна може, но не и в Левски.