NOMER14 написа:Като е толкова добър Петев, защо го изритаха от Разград?
Защото нашите паралии дето са собственици на клубовете си мислят, че един отбор винаги трябва да печели и т.н. и след първите лоши мачове гонят треньорите.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Като е толкова добър Петев, защо го изритаха от Разград?
MainEventer написа:turbogena написа:Уважавам страшно много Гонзо и по принцип бих се съгласил с всяко негово решение. Това назначение обаче ми се струва абсурдно. Петев за мен е абсолютно недоказал се треньор. Трябва да минат още няколко години ,за да се види дали става. Друг въпрос е тоя човек какво уважение има към самия себе си ,за да се върне тук.
Иначе по-неловката ситуация е за нас феновете. Първият път беше съблечен и сега каквото и да се направи ще бъде грешно. Просто няма правилен ход. По-добре Гонзо да ни спести нови циркове и да се съсредоточи върху намирането на друг човек. Ако няма такъв ,да става той треньор.
Да, а Здравков е доказан треньор, нали ? Топузаков и той е доказан треньор ? Митов е класа ? И Гонзо се е доказал като треньор и директор ?
И Йовов беше доказан директор ? А бе досега само доказани треньори и директори са назначавали.
NOMER14 написа:Общото между последните е, че са били играчи и помощник треньори в Левски. Петев - точно обратното и на двете.
Tommi написа:Laetitia написа:Ами аз казах вече, че Чоло Симеоне не спира да ни се дърпа, иначе бих се радвала да води Левски. :DTommi написа:Нямам нищо против Петев, нито ми дължи пари, нито нищо.Просто не харесвам представянето му като треньор и не бих искал да води Левски. За първата му титла не съм казал нищо и не я омаловажавам.
Може и да не вирее тук.
Tommi написа:blue avalanche написа:По-реалистично е да се мисли за изграждането на отбор със собствен стил.И Моуриньо не може да ни "донесе" титлата още СЛЕДВАЩИЯ сезон.
Българската действителност е такава, че за 3-4 месеца съвсем спокойно може да се направи непобедим за родните стандарти отбор. Вярно, че трябват и сериозни пари, които ние нямаме, та затова може да дадем на Гонзо цял сезон, за да направи не непобедим отбол, но поне борещ се за титлата.
sin4ec написа:blue avalanche написа:Петев е много по-добър вариант от Топчовци,Христовци,Здравковци и други знайни и незнайни герои.Известни единствено с това,че били "мъжкари","левскари"...Само не и с това,че са треньори!!!
Сигурен съм,че Гонзо нямаше да допусне на Петев да му се случи това,което допусна "супермъжкаря" и суперлевскаря" Сираков!!!
Гонзо нямаше да допусне махането на Йоканович, респективно последвалите циркове. А Сираков е минджа, и то гадна и немита! Заедно с оня каун, дето два месеца мрънка на Гонзо, пък после обявява, че нямало да дойде зарад Батков! Шнур за такива, единствено Херо не го съдя, че неговото е друго, не е лесно... Тандемът СС трябва да се казва ММ. За тези двамата Левски трябва да бъде затворена страница! По-добре тренер чорбар с чест, отколкото такива плашипутарници. И Милен Радукан е по-добре от тия...
А наистина Петев го отнесе заради Йока. Ние си го харесвахме, каза истината, и беше махнат подмолно-и в тоз момент пак подмолно ни натрапиха Петев... Насо Минджата трябваше да яде шамарите тогава, но нейсе-никога не е късно!
sin4ec написа:Ако пълната власт е в Гонзо, и той е избрал Петев, ще е Петев. Аз никак не го харесвам, обаче ще се съобразя с Гонзо и ще си запазя нехаресването за себе си.
Laetitia написа:Ако Петев се върне, събличащите да го чакат със собственоръчно омесена погача, изплетен на една кука пуловер и готови да целуват... да кажем ръка. :D
konvoec написа:turbogena написа:Тоя ако се върне ще е голям резил... Ще има нови циркове 100%. Дано Гонзо размисли докато е време.
Аз викам Гонзо да го съблечеме?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 35 госта