Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BadBoy » 19 май 2014 02:13

NOMER14 написа:Като е толкова добър Петев, защо го изритаха от Разград?

Защото нашите паралии дето са собственици на клубовете си мислят, че един отбор винаги трябва да печели и т.н. и след първите лоши мачове гонят треньорите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 май 2014 02:14

MainEventer написа:
turbogena написа:Уважавам страшно много Гонзо и по принцип бих се съгласил с всяко негово решение. Това назначение обаче ми се струва абсурдно. Петев за мен е абсолютно недоказал се треньор. Трябва да минат още няколко години ,за да се види дали става. Друг въпрос е тоя човек какво уважение има към самия себе си ,за да се върне тук.
Иначе по-неловката ситуация е за нас феновете. Първият път беше съблечен и сега каквото и да се направи ще бъде грешно. Просто няма правилен ход. По-добре Гонзо да ни спести нови циркове и да се съсредоточи върху намирането на друг човек. Ако няма такъв ,да става той треньор.

Да, а Здравков е доказан треньор, нали ? Топузаков и той е доказан треньор ? Митов е класа ? И Гонзо се е доказал като треньор и директор ?
И Йовов беше доказан директор ? А бе досега само доказани треньори и директори са назначавали.

Общото между последните е, че са били играчи и помощник треньори в Левски. Петев - точно обратното и на двете.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 19 май 2014 02:23

NOMER14 написа:Общото между последните е, че са били играчи и помощник треньори в Левски. Петев - точно обратното и на двете.

И какво от това ? Крайно време е да разберем, че ни трябват специалисти и не е задължително да са левскари.
Въобще не ми пука дали треньора ни ще е левскар, стига ми да е добър.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 май 2014 07:42

Tommi написа:
Laetitia написа:
Tommi написа:Нямам нищо против Петев, нито ми дължи пари, нито нищо. :) Просто не харесвам представянето му като треньор и не бих искал да води Левски. За първата му титла не съм казал нищо и не я омаловажавам.
Ами аз казах вече, че Чоло Симеоне не спира да ни се дърпа, иначе бих се радвала да води Левски. :D

Може и да не вирее тук. ;)

Ти не беше ли човекът, който разправяше как Макриев ще "свърши работа" по твои думи? Все си мисля, че не се лъжа...
Не ти записвам мненията, обаче си спомням е такива - подобни, след които става точно обратното. Сега щом си против Петев, ми се иска още повече да дойде. Оставете ПОДАРЕНИТЕ титли. Вижте как играеше тоя отбор на Лудогорец в първите си две години в А група. Всяко казано нещо, което е различно от "красива игра" , ще е заяждане и злобеене, това е! Отборът им играеше най-красиво и най-смислено. Може да им се подиграваха с това тики-таки и т.н, обаче фактите са такива. Ако мислите, че ми е много приятно да си го признавам, не ми е, обаче е факт. Имат си определен стил и играят. Не мога да повярвам, че хора мислят по подобен начин, левскар да бъдел. Хора, не сме 20-та година на миналия век! За съжаление парите играят много, качеството на треньорите и футболистите още повече. На нас ни трябват професионалисти, не ме интересува Пелето ли е го е казал или някой дядка на улицата, вярно е! Не може ние да даваме шанс на всякакви хора, защото са левскари. И ние сме левскари, имаме също толкова стаж като Топчо, когато почна той - нула. Тони Здравков какви успехи има? Вуцов? Мъри и Херо ги НЯМА, това е. Ами Йоканович? Той дойде и започна да се оплаква. Какви успехи има? Шампион с Партизан, браво. Лудогорец им скриха топката на тия прехваленяци. Големите звезди дето изкарали и продават на запад... Въпреки че беше удачен вариант, махнаха го и него, на мен лично ми се щеше да остане повече, за да видим ще има ли някакво раздвижване. Гонзо? Гонзо за да не иска да е треньор все още , той си има едно на ум. Ако се чувстваше готов и за това, мислите ли, че нямаше веднага да поеме отбора? Та така, оставете титлите на Петев, вижте как играеше отбора му. Не вярвам някой(освен ако не е тотален злобар) да не иска отборът ни да играе красиво и нападателно. Нали титлите не бяха най-важни, а искахме читав отбор? Не казвам, че сто процента ще се получат нещата, обаче това е варианта. Ако някой предложи по-добър, супер, ще се радвам!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2014 08:28

Tommi написа:
blue avalanche написа:По-реалистично е да се мисли за изграждането на отбор със собствен стил.И Моуриньо не може да ни "донесе" титлата още СЛЕДВАЩИЯ сезон.

Българската действителност е такава, че за 3-4 месеца съвсем спокойно може да се направи непобедим за родните стандарти отбор. Вярно, че трябват и сериозни пари, които ние нямаме, та затова може да дадем на Гонзо цял сезон, за да направи не непобедим отбол, но поне борещ се за титлата. ;)

Абсолютно :!: С пари правиш отбор, който ще буквално ще смачка Гората догодина ;) Да ви припомня, че при последната титла на моя отбор, отборът беше направен горе-долу за едно лято ;) С доста пари, къде реални, къде виртуални :lol: се докараха бая качествени за нашите стандарти чужденци и заедно с българите стана свестен отбор, който не падна цял сезон :!: Фореста са същите ... Ботев засега са се ориентирали към грешен пазар, но ще се осъзнаят ... Чичо Тодор да мисли отнякъде да извади пари и да ги даде обаче на свестни агенти да му докарат тичащи маймуни :lol: Основата си я имате - от 6-7-те младежи, поне 4-ма стават, начело, естествено с моя градски 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 май 2014 09:55

Поне един от чужденците в сегашния състав на Левски показва, че започва да прегръща "синята" идея. Това е вратарят Горан Блажевич.

Той надъха феновете да посетят мача за вековния юбилей срещу Лацио на 23 май. Мачът е на Националния стадион "Васил Левски", като вече са останали само 10 хил. билета за него.

Хърватинът си сложи като профилна снимка във Фейсбук пълен сектор с фенове на "сините" и написа под нея: "Нека всички сме на стадиона в петък! Да бием Лацио!".

Преди това той се изказа ласкаво за агитката на Левски, като припомни случая с починалия фен на Спартак Търнава на път към София преди две години.

Когато българските привърженици научиха за смъртта му, те издигнаха плакати в негова памет и в София, и по-късно на реванша в Словакия. Блажевич се е трогнал от това и го е направил фен на тима.

"Дори и в моята родина ще пея Само Левски - и в България, и в Хърватия. И в целия свят! Тим, любим, единствен на света, той се казва Левски София", написа Блажевич под снимка, на която левскарите държат плакат в памет на починалия фен на Спартак в Търнава.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 19 май 2014 10:04

sin4ec написа:
blue avalanche написа:Петев е много по-добър вариант от Топчовци,Христовци,Здравковци и други знайни и незнайни герои.Известни единствено с това,че били "мъжкари","левскари"...Само не и с това,че са треньори!!!
Сигурен съм,че Гонзо нямаше да допусне на Петев да му се случи това,което допусна "супермъжкаря" и суперлевскаря" Сираков!!!

Гонзо нямаше да допусне махането на Йоканович, респективно последвалите циркове. А Сираков е минджа, и то гадна и немита! Заедно с оня каун, дето два месеца мрънка на Гонзо, пък после обявява, че нямало да дойде зарад Батков! Шнур за такива, единствено Херо не го съдя, че неговото е друго, не е лесно... Тандемът СС трябва да се казва ММ. За тези двамата Левски трябва да бъде затворена страница! По-добре тренер чорбар с чест, отколкото такива плашипутарници. И Милен Радукан е по-добре от тия...
А наистина Петев го отнесе заради Йока. Ние си го харесвахме, каза истината, и беше махнат подмолно-и в тоз момент пак подмолно ни натрапиха Петев... Насо Минджата трябваше да яде шамарите тогава, но нейсе-никога не е късно!

най големите беди за "Левски" идват от насо гъзъ,тоя преди всеки мач надъхва съдиите да режат "Левски".
НСПП ако не е в отбора започва едни подмолни игри,злоба,завист,алчност и педеращина.това може да се очаква от един предател като СИРАКОВ.
помнете ми думата,тоя ще работи против "Левски" докато е в БФС.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 май 2014 10:16

sin4ec написа:Ако пълната власт е в Гонзо, и той е избрал Петев, ще е Петев. Аз никак не го харесвам, обаче ще се съобразя с Гонзо и ще си запазя нехаресването за себе си.

Да, преди да плюем трябва да се даде власт, правомощия. Само ако тогава се издъни има място за критики.
Но с 2 неща на акъла:
-не очаквам който и да е да оправи отбора за половин, та дори за 1 сезон, пък за лятото - АБСУРД. Дори един моментен възход ще бъде последван от логичен спад, стабилен отбор се гради с ВРЕМЕ освен всичко.
-трябва властта на Гонзо да е пълна, а не както досега: всеки шеф разправяше: никой не ми се меша.. накрая се оказва, че Борат бил специалиста по всичко.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 май 2014 10:17

Laetitia написа:Ако Петев се върне, събличащите да го чакат със собственоръчно омесена погача, изплетен на една кука пуловер и готови да целуват... да кажем ръка. :D

А ако отбора заиграе истински или пък еле.. вземе титла или купа не знам.

Макар че според мен ще кажат, че той понеже го е страх от тях се е хванал в работа (rofl)
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 май 2014 10:18

konvoec написа:
turbogena написа:Тоя ако се върне ще е голям резил... Ще има нови циркове 100%. Дано Гонзо размисли докато е време.

Аз викам Гонзо да го съблечеме? :)

За да видите това, което сам е показвал вече? :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”