Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот siniq_fen » 18 май 2014 23:56

И кой би бил по-добър вариант от Петев?
Само Левски!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 май 2014 23:58

siniq_fen написа:И кой би бил по-добър вариант от Петев?

Гонзо.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 май 2014 00:00

turbogena написа:

Гонзо.

Като треньор ? Смели думи, аз не бих се изкефил той да ни води.
Само Левски!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 00:00

Laetitia написа:
Tommi написа:Махни "ако-то", не се променя смисълът. Без да чоплим означава да одобраваме/неодобряваме треньорите, гледайки в тавана.
Ами не, ти ровиш някакви минали неща и задаваш въпроси, които няма как да получат отговор.
Към момента обаче има вариант Петев да е бъдещият ни треньор, което аз лично смятам за нелошо решение, тъй като варианти - бол, но не съм сигурна дали ще са по-добри от него, а и Чоло Симеоне упорито продължава да ни отказва, защото го било страх да не му свалят черния костюм на пресконференция.

Всъщност използвам пост-фактум данни (представянето на Петев досега), за да прогнозирам какво може да се случи. Вярно, че не е много точно заради малкия треньорски стаж, но все пак е нещо. Другото е гледане в тавана, както казах.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 май 2014 00:01

siniq_fen написа:
turbogena написа:

Гонзо.

Що пък не? Доста добре се представи във Варна.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 май 2014 00:03

turbogena написа:Що пък не? Доста добре се представи във Варна.

Така е, спор няма, но колкото и клиширано да звучи едно е Черно море, а друго Левски. Това според мен важи както за футболисти, така и за треньори.
Само Левски!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 май 2014 00:11

Tommi написа:Всъщност използвам пост-фактум данни (представянето на Петев досега), за да прогнозирам какво може да се случи. Вярно, че не е много точно заради малкия треньорски стаж, но все пак е нещо. Другото е гледане в тавана, както казах.
Щом като продължаваш да упорстваш, и аз ще го правя, инат съм и не се давам.
За три години начело на Лудогорец Петев има ДВЕ шампионски титли, една купа и една суперкупа.
За същия период ние имаме огромен списък с уволнени треньори, скандали и още по-голям списък с тотални некадърници, които ни измъкнаха торби пари заради неустойки.
Вместо да се ровим в "ако"-та и да си смучем от пръстите предполагаеми фиктивни теории, има реален шанс набралият (от Петев) скорост отбор на Лудогорец за пореден път да ни задигне титлата и през новия сезон, а ние да кретаме по средата на таблицата.
Последна промяна от Laetitia на 19 май 2014 00:12, променено общо 1 път.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 00:11

turbogena написа:

Гонзо.

Подкрепям!
Едно, че в Левски не е имало по-добра селекция след него. Второ, че последно по негово време все още се забелязваха някакви "футболни аргументи" на терена. Трето, че познава достатъчно добре обстановката. Четвърто, че успя да изгради един никак не лош отбор във Варна (сега някой да не ми сравнява богатия отбор на Разград с непретенциозния отбор на Черно море). Пето, най-добрият вариант за клуб като Левски е длъжността "спортно-технически директор" да бъде съчетана с треньорската дейност и да се изпълнява от един човек.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 00:13

siniq_fen написа:
turbogena написа:Що пък не? Доста добре се представи във Варна.

Така е, спор няма, но колкото и клиширано да звучи едно е Черно море, а друго Левски. Това според мен важи както за футболисти, така и за треньори.

Гонзо знае и Черно море, и Левски. Но пък може да се каже едно е Разград и АЕЛ, друго е Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 май 2014 00:15

turbogena написа:
siniq_fen написа:
turbogena написа:

Гонзо.

Що пък не? Доста добре се представи във Варна.

Във Варна от него се искаше да влезе в седмицата.Той това и направи.И нищо повече... ;)

Върни се в “Левски”