Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 30 юли 2019 18:23

Jürgen написа:Мен ми се струва, че Методи трябва да е най-доволен от трансфера, не да се сърди. Всякакви мнения съм чел тука за Мариани, ама той си беше зад него винаги :)

Аз не се сърдя. Гадно ми е, тъжно, тъпо ми е. И не толкова, заради това, че ще повлияе на "Левски" и сезона му, ами, заради това, че тамън свикна с някакъв футбалер, отъждествявам го с клуба, кефя му се, кефя се, че в "Левски" има такъв, и айде по пързалката. Давид, Роман, сега Давиде. Това за мен бяха лицата на "Левски". Въпреки че са чужденци, те станаха левскари, бяха добри и сърцати играчи. И заслужаваха да останат дълго при нас.
Знаеш ли, гледах БАТЕ - Розенборг и... Стасевич беше титуляр. Кога и ние ще видим такова нещо?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2019 18:27

Highlander написа:
metodito написа:Роман, Давид... ако махнат и Мариани си вземам една хууубава почивка от българския футбол. Да правят каквото искат.
ЕНИЧАРИ! Този клуб се управлява от такива точно. Жалко и за Хубчев. Не го харесвам като човек, но като треньор на "Левски" изглежда на мястото си. Наистина жалко.

Може да добавим Бурабия, Кабрал, Цветкович и т.н. и т.н. Както се появи качествен играч и моментално се гледа да се разкара...за колкото се може по-малко пари, а най-добре ако може и без пари. Повръща ми се от управляващите Левски - Еничари, предатели е точната дума за всички тях.
Както казваш този път не изчакаха октомври, ноември. Този път действат от рано.- Ти поне си един от малкото, който разбираш за какво точно говоря. Казанската афера ряпа да яде.
Ако съм на Хубчев, моментално бих си подал оставката. Това ми напомня едно време, когато Мъри казваше, че му режат пръстите един по един.
Има ли още някой ентусиаст, който вярва, че градим отбор за догодина?!?
Наред са Костов, Паулиньо, Холмар и Тиам.
Божков, Тонев, Русев и т.н. за свещи да си дадат парите.

Преди бях бесен. Сега - отчаян. Тея успяха да ми сговнят седмицата. Браво.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2019 18:32

Ама никой от клуба не го интересува на кого сговняват седмицата. С тази информация, че в Дубай Мариани щял да получава 100 хиляди заплата, е майка му стара как да ги извади Левски? Аре излезте от филмите. Ама оставете оня, ама оставете тоя. То така става, щракаш с пръсти и се случва това, което на теб ти е кеф. Отстрани е много лесно. Вие знаете ли отказвайки бонуса Мариани и ръководството какво са се разбрали? Никой не знае. Давиде няма да излезе и да каже искам да играя там, щото ще вземам тройно пари..
А Коутиньо колко много се вричаше в любов ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юли 2019 18:37

metodito написа:Аз не се сърдя. Гадно ми е, тъжно, тъпо ми е. И не толкова, заради това, че ще повлияе на "Левски" и сезона му, ами, заради това, че тамън свикна с някакъв футбалер, отъждествявам го с клуба, кефя му се, кефя се, че в "Левски" има такъв, и айде по пързалката. Давид, Роман, сега Давиде. Това за мен бяха лицата на "Левски". Въпреки че са чужденци, те станаха левскари, бяха добри и сърцати играчи. И заслужаваха да останат дълго при нас.
Знаеш ли, гледах БАТЕ - Розенборг и... Стасевич беше титуляр. Кога и ние ще видим такова нещо?

А да бе дай да държиме един футболист щото ти си бил свикнал с него :mrgreen:

Я ми кажи колко гола вкара Мариани от фаулове без този вчера и колко гола вкарахме след негови центрирания ?

Той центрираше там в мелето и ако стане рикушет нещо окей…

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2019 18:38

ЕМИЛ написа:
metodito написа:Аз не се сърдя. Гадно ми е, тъжно, тъпо ми е. И не толкова, заради това, че ще повлияе на "Левски" и сезона му, ами, заради това, че тамън свикна с някакъв футбалер, отъждествявам го с клуба, кефя му се, кефя се, че в "Левски" има такъв, и айде по пързалката. Давид, Роман, сега Давиде. Това за мен бяха лицата на "Левски". Въпреки че са чужденци, те станаха левскари, бяха добри и сърцати играчи. И заслужаваха да останат дълго при нас.

Я ми кажи колко гола вкара Мариани от фаулове без този вчера и колко гола вкарахме след негови центрирания ?

И това го прави калпав? Или "неставащ"?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 юли 2019 18:39

ChuckNorris написа:
bsz1916 написа:Май доста фенове са забравили , че още като поеха отбора , от новото ръководство заявиха че първата задача е да се намалят задълженията и отбора да се стабилизира финансово . Чак толкова глупави хора , които да дават собствените си пари вече няма .

Няма?!? Роман Абрамович допреди проблемите с визата, Шейх Мансур и т.н.
Божков на фона на България е нещо подобно на тях и може да дава пари стига да иска - за едното хоби. Та същия тъпак купува картини за по няколко милиона, държи хазарта в цяла държава. Не можел да извади някакви си милиони, които и без това не ги е изкарал честно. Може, но не иска. Тая мутра не е по-собствено желание в Левски!

Явно е така.Този сюндюк не е посетил една тренировка или мач.Не съм чул да се е изказал за отбора нещо.....има ли в света такъв президент с такова отношение.Океи....даваш пари ама поне се покажи като мъж а не да се крие като мишка разсърдена...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юли 2019 18:41

1 400 000$ = 1 255 398€
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юли 2019 18:43

metodito написа:
ЕМИЛ написа:

И това го прави калпав? Или "неставащ"?

Прави го тамън за продан

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 юли 2019 19:07

Фелипе Нашимиенто е започнл тренировки с първия отбор.Интересно.
LEVSKI_FOREVER

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 30 юли 2019 19:14

zlatan написа:Фелипе Нашимиенто е започнл тренировки с първия отбор.Интересно.

Според мен си заслужава шанс, ако се работи с него, ще станат нещата.

Върни се в “Левски”