Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
mikata

Re: До Гонзо?

Мнениеот mikata » 03 авг 2014 10:05

za nas e toj religiq написа:
trokadero_ написа:
za nas e toj religiq написа:Абе безумието в БГ няма граници :x Как може да се уволнява треньор след 3 кръга :shock: Докато за Стоев си има някаква причина и тя е във високите очаквания и цели от него, то за Мурсия каква е причината :roll:

Явно си мислят , че той е извънземно и ще направи чудеса за 1 месец

Ама да не играе той на терена, това че по голямата част от футболистите са бездушници той как да го промени, ако те не искат :?

Тия футболисти ги доведе Гонзо :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 авг 2014 10:06

На мен всичко случващо се ми прилича на цирка от миналата година с Петев, ама тогава беше средата на първия сезон поне, от 6 домакински мача имахте една победа срещу Нафтата! Докато сега е дори още по фрапантно и безумно :shock:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 авг 2014 10:06

Даже и е изпратено.

Подиграха се с Пепе, факт!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 03 авг 2014 10:07

Ако днес новия треньор на Левски не се казва Димитър Димитров - Херо всичко отива подяволите, отново и отново.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 авг 2014 10:07

mikata написа:Кога някой нормален журналист, ще зададе точните въпроси към Батков, Гонзо и Тонев - какво се случва с ЛЕВСКИ :?:

Когато журналистите престанат да са фенове, а истински журналисти... с други думи, когато престане практиката левскари да питат Батков, а цесекари да питат Томов за ставащото в клубовете
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 03 авг 2014 10:08

Ейй за Йоката не се ревеше така,както за тоя испанец,ама сега нали е замесен Гонзо и дайте да го плюем.Просто не оправдава очакванията и това си е.Нито срещу Локо Пд,нито срещу ЦСКА,нито вчера,нито в контролите,играхме футбол,с който да създаваме в мачовете си повече от 2-3 положения, и при положение,че има Любенов завърнал се от европейско,да ми пуска Кунчев-еми ясно е,че тоя няма да налага юношите като Топчо.Било му малко времето - ами за 2 месеца с Ники Митов биехме наред,с Ясен Петров също,с Топчо играехме 100 пъти по-хубав футбол,а тоя испанец го нареждам до Кухия с неговото водене на мачовете.Залага ми на Пламен Димов в контролите,пуска ми го вчера да пази резултат,пуска Кинта на 2 тренировки срещу ония,не си знае кой му е титулярния вратар,говори неадекватно-вън и това е.Ако Гонзо не назначи себе си за треньор,и новия му избранник наложи юношите вместо Бедоя,Кинта,Гаджев- ще съм много доволен.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 03 авг 2014 10:08

south_division написа:Ако днес новия треньор на Левски не се казва Димитър Димитров - Херо всичко отива подяволите, отново и отново.

Херо в момента учи английски по работа за чужбина . Явно ще ходи в чужд клуб . Иначе е имал оферта веднага след Стойчо за Лудогорец

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 авг 2014 10:12

trokadero_ написа:
south_division написа:Ако днес новия треньор на Левски не се казва Димитър Димитров - Херо всичко отива подяволите, отново и отново.

Херо в момента учи английски по работа за чужбина . Явно ще ходи в чужд клуб . Иначе е имал оферта веднага след Стойчо за Лудогорец

Да викнат Пенев, той няма да откаже :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 авг 2014 10:23

Поздравления за темата, да пусна подобна беше първата ми мисъл след като прочетох изказването на Гонзо.

Гонзо за мен се превърна от идол в просто един от тълпата. Спокойно може да бъде наречен "вечният кой ми сра в гащите". Кой направи селекцията, Гонзо? Кой докара тук Балтанов, Кунчев, макендонското менте на вратата, Сърмов и тем подобни? С тези играчи ли искаш Левски да гради стил на игра?! Не чу ли думите на треньора след дербито - те освен бездарни са и тактически неграмотни и дори не могат да спазват елементарни тактически указания! Как да се изгради стил на игра, как?! Да не говорим за 3 кръга - както те попита много правилно един от журналистите, дори и Капело да дойде, ще промени ли облика на отбора за 3 кръга?

Вече нула доверие към Гонзо! Измива си ръцете с поредния треньор, точно както го правеше миналия път! Ако се е върнал само за да смуче пари като кърлеж няма място на Герена!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 авг 2014 10:26

ros написа:
mikata написа:Кога някой нормален журналист, ще зададе точните въпроси към Батков, Гонзо и Тонев - какво се случва с ЛЕВСКИ :?:

Когато журналистите престанат да са фенове, а истински журналисти... с други думи, когато престане практиката левскари да питат Батков, а цесекари да питат Томов за ставащото в клубовете

Демек - никога..... ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”