Мнениеот MagicMoments » 03 авг 2014 10:08
Ейй за Йоката не се ревеше така,както за тоя испанец,ама сега нали е замесен Гонзо и дайте да го плюем.Просто не оправдава очакванията и това си е.Нито срещу Локо Пд,нито срещу ЦСКА,нито вчера,нито в контролите,играхме футбол,с който да създаваме в мачовете си повече от 2-3 положения, и при положение,че има Любенов завърнал се от европейско,да ми пуска Кунчев-еми ясно е,че тоя няма да налага юношите като Топчо.Било му малко времето - ами за 2 месеца с Ники Митов биехме наред,с Ясен Петров също,с Топчо играехме 100 пъти по-хубав футбол,а тоя испанец го нареждам до Кухия с неговото водене на мачовете.Залага ми на Пламен Димов в контролите,пуска ми го вчера да пази резултат,пуска Кинта на 2 тренировки срещу ония,не си знае кой му е титулярния вратар,говори неадекватно-вън и това е.Ако Гонзо не назначи себе си за треньор,и новия му избранник наложи юношите вместо Бедоя,Кинта,Гаджев- ще съм много доволен.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]