Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Буш няма какво да го чакаме да се отпушва, пак е наддал 20 кила... Ривалдиньо си остава вечно контузена загадка. Така, че да налагат Костов и Димитров.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- blue avalanche
- Контакти:
Значи казваме "Адио" на Траоре и "Добре дошъл" на Рейш. Евентуално...
Няма лошо! В средата ставаме бетон с Тиам, Рейш, Мариани и Нашименто. Белмонт - резерва.
Отзад се подсилихме с Лучо. И сме бетон:Цветкович, Горанов, Яблонски и Холмар.
Когато Паулиньо си върне формата+Кабрал, Обертан и Костов - не смятам, че сме зле офанзивно.
Юношите да отиват да чиракуват по други отборчета, щото хич не стават завалийките...
Няма лошо! В средата ставаме бетон с Тиам, Рейш, Мариани и Нашименто. Белмонт - резерва.
Когато Паулиньо си върне формата+Кабрал, Обертан и Костов - не смятам, че сме зле офанзивно.
Юношите да отиват да чиракуват по други отборчета, щото хич не стават завалийките...
blue avalanche написа:Значи казваме "Адио" на Траоре и "Добре дошъл" на Рейш. Евентуално...
Синовете, както бащински ги наричаше Стоилов навремето, ще останат при нас, никъде няма да ходят. Стоянов бил искал да продължат да тренират в Левски, виждал нещо в тях човекът, така разправя Краси Иванов.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- blue avalanche
- Контакти:
TristaNNN написа:blue avalanche написа:Значи казваме "Адио" на Траоре и "Добре дошъл" на Рейш. Евентуално...
Синовете, както бащински ги наричаше Стоилов навремето, ще останат при нас, никъде няма да ходят. Стоянов бил искал да продължат да тренират в Левски, виждал нещо в тях човекът, така разправя Краси Иванов.
" Разполагаме с много играчи - 26 полеви. Но ситуацията е такава, че на някои позиции имам недостиг на футболисти, а на други излишък. Ще видим какво ще правим с тези, които са ни екстра." - заяви Стоянович.
Аз друго го виждам да разправя Стоянович. И това беше преди Лучо и Рейш.

Най-много да са му натресли супермегаталантите с девиза: "Изкарай от тях футболисти!"

blue avalanche написа:TristaNNN написа:blue avalanche написа:Значи казваме "Адио" на Траоре и "Добре дошъл" на Рейш. Евентуално...
Синовете, както бащински ги наричаше Стоилов навремето, ще останат при нас, никъде няма да ходят. Стоянов бил искал да продължат да тренират в Левски, виждал нещо в тях човекът, така разправя Краси Иванов." Разполагаме с много играчи - 26 полеви. Но ситуацията е такава, че на някои позиции имам недостиг на футболисти, а на други излишък. Ще видим какво ще правим с тези, които са ни екстра." - заяви Стоянович.
Аз друго го виждам да разправя Стоянович. И това беше преди Лучо и Рейш.![]()
Най-много да са му натресли супермегаталантите с девиза: "Изкарай от тях футболисти!"
![]()
"Разговаряли сме със старши треньора особено за част от юношите на клуба. Желанието и на самите футболисти, и на треньора е те да останат в клуба. Особено в някои от тях той вижда голям потенциал. Хората, които имат професионални договори с клуба, ще останат част от него. Няма да има промени сега в трансферния прозорец.”
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- popokutepetel
- Контакти:
W84me написа:Мърито не бил съгласен на 60 000 евро на месец! Малииии, тоя какъв е ненаяден...
Що приемаш думите на Спас от Перник за чиста монета? Тоя лъже повече от циганка.
Ако му се връзваш може и козирка на сектора да ти се привиди.
- blue avalanche
- Контакти:
popokutepetel написа:W84me написа:Мърито не бил съгласен на 60 000 евро на месец! Малииии, тоя какъв е ненаяден...
Що приемаш думите на Спас от Перник за чиста монета? Тоя лъже повече от циганка.
Чакаме "оповержението" на "гуруто".
Обаче, засега - мълчание...

- popokutepetel
- Контакти:
niki4Him написа:ChuckNorris написа:Ако селекцията е окончателно приключила, това означава, че трансферния прозорец не беше особено успешен, да не употребявам по-тежки думи. Без добър нападател няма как да станат нещата. С тия копачи в центъра на атаката не ни чака нищо добро. Пълно разочарование!!!
Ох като се почне с такива нелепи изказвания. Селекцията според мен е доста добра.. взеха се хора на точните позиции. В крайна сметка имаме 4ма чисти нападатели плюс 3 крила, които могат всеки един мач да вкарат. Буш както не беше вкарвал и преди срещу Литекс се отпуши точно за купата. Да и мен ми се иска да имаме още по-добър нападател тип Дембеле, но трудно се намира такъв. По-добре беше да заздравим халфовата линия и защитата и да се върнат контузените. Напред сме добре особено сега както и Кабрал влезе във форма. Паулиньо влезе ли във форма, а и Буш ако се поотпуши малко нещата засипват..
И аз съм на подобно мнение. До момента Левски макар и непълно окомплектован и с много контузени водещи футболисти е на върха. Това не бива да се подценява с оправданието, че не сме играли със силни отбори. Ние и предишните години в тези кръгове рядко сме играли с най-добрите, ама сме кретали по това време с половината точки. Костов за момента е критикуван неоснователно. Момчето вкарва почти всеки мач. Ако продължи така със сигурност ще мине двуцифрен брой голове. На фона на миналата година с основен голмайстор Яблонски е налице напредък. Буш се е разпуснал, но като Илийката е на линия конкуренцията ще се понатегне и току-виж румънеца влязъл в параметри. С футболисти като Паулиньо и Обертан винаги може да се измисли нещо дори в един миг и да се реши мач. Кабралът взе да вкарва понякога с тенденция това да продължи. С подсилването в средата на терена и в защита нещата вече седят доста по перспективно за добро представяне през целия сезон. Вече реално имаме и дълга скамейка с равностойни заместници на ключови постове.
Така че нека не си кривим душата - преди месец дилемата беше как да се окомплектова пълна група за мача с Вадуц, а в момента дилемата на Стоянович е какво да измисли, че едновременно на терена да са Обертан, Паулиньо, Кабрал и Мариани плюс централен. Както се казва такива трябва да са проблемите на треньор на отбор с по-големи амбиции.
- popokutepetel
- Контакти:
blue avalanche написа:popokutepetel написа:W84me написа:Мърито не бил съгласен на 60 000 евро на месец! Малииии, тоя какъв е ненаяден...
Абе ние и козирка и други неща чакаме ама и по тях мълчание.
Имам огромни съмнения за тези суми. До колкото е известно Мъри беше в Астана за 20 хил. и то при положение, че в този отбор в този момент се наливаха значителни кинти, а за Левски беше и е пределно ясно, че отбора е в сериозна финансова криза.
От друга страна не разбирам за какво изобщо отново и за пореден път се завъртя тази тема? В момента Левски има треньор, има изградено ядро и във вътрешен план се представя добре, даже над очакванията. Вместо да се мисли за надграждане и развитие се вторачваме в миналото.
Лично моето мнение е, че дори и да бяха върнали Мъри още миналия сезон нещата нямаше да се кой знае колко по-различни. Мъри е треньор тип Херо, определено има качества, но е за отбор със солиден бюджет и добра организация. В момента ние не сме такъв отбор и се съмнявам, че би направил повече от това, което сътвори при престоя си в Карпачев.
- blue avalanche
- Контакти:
popokutepetel написа:blue avalanche написа:popokutepetel написа:W84me написа:Мърито не бил съгласен на 60 000 евро на месец! Малииии, тоя какъв е ненаяден...
Абе ние и козирка и други неща чакаме ама и по тях мълчание.
Имам огромни съмнения за тези суми. До колкото е известно Мъри беше в Астана за 20 хил. и то при положение, че в този отбор в този момент се наливаха значителни кинти, а за Левски беше и е пределно ясно, че отбора е в сериозна финансова криза.
От друга страна не разбирам за какво изобщо отново и за пореден път се завъртя тази тема? В момента Левски има треньор, има изградено ядро и във вътрешен план се представя добре, даже над очакванията. Вместо да се мисли за надграждане и развитие се вторачваме в миналото.
Лично моето мнение е, че дори и да бяха върнали Мъри още миналия сезон нещата нямаше да се кой знае колко по-различни. Мъри е треньор тип Херо, определено има качества, но е за отбор със солиден бюджет и добра организация. В момента ние не сме такъв отбор и се съмнявам, че би направил повече от това, което сътвори при престоя си в Карпачев.
1. Никой не знае за колко ТОЧНО Стоилов е бил в Астана.

2. Тази "тема се завъртя", защото "Великият фен" на Левски, небезизвестният Пепи Димитров решил, че ТОЧНО сега е моментът да се изтъпани на събранието и да преложи връщането в отбора на Стоилов-Сираков. Ни в клин, ни в ръкав!

Както се казва "С такива "привърженици", врагове не ти трябват!"
ПП. И не са важни цифрите. Важно е, че "великият левскар" Станимир Стоилов за ПОРЕДЕН път си подви опашката и ОТКАЗА да се върне в клуба, който го превърна от един АНОНИМНИК в нещо си.