Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юли 2011 17:42

Пичове, няма смисъл от караници ...
Всеки "против" или "ЗА" Гонзо си има своите аргументи !
Или почти всеки, щото ги има и онези, които просто са 'за' или 'против' само заради "спорта" ...

Моите аргументи са, че при предишните опити на Г. Иванов като треньор, Левски играеше ужасяващ според моите критерии футбол !
Да, стабилизира отбора и постигна нужните резултати, за да се класира отбора за евротурнирите, но аз все си мисля, че, Левски е нещо повече от победи с по 1 : 0 и 2:1 :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 юли 2011 17:47

THE G.A.M.E написа:Пичове, няма смисъл от караници ...
Всеки "против" или "ЗА" Гонзо си има своите аргументи !
Или почти всеки, щото ги има и онези, които просто са 'за' или 'против' само заради "спорта" ...

Моите аргументи са, че при предишните опити на Г. Иванов като треньор, Левски играеше ужасяващ според моите критерии футбол !
Да, стабилизира отбора и постигна нужните резултати, за да се класира отбора за евротурнирите, но аз все си мисля, че, Левски е нещо повече от победи с по 1 : 0 и 2:1 :!:

Нямам нищо против и тази година да "ужасяващо" да стигнем до групите на ЛЕ, а там "ужасяващо" да постигнем 2 победи и 1 равен. А ако може "ужасяващо" да постигнем и нещо повече, направо ще съм щастлив. Влизането в ЛЕ наистина е приоритет, защото от там идват реални пари. Докато шампионата в БГ при сегашните обстоятества си е реално набутване. Въпреки това смятам, че трябва и там да се хвърлим с пълни сили.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юли 2011 18:00

Ще кажа само, че без устойчива игра ( стил ) ... всеки отбор е обречен на краткотрайни избухвания ...
А При Гонзо няма стил ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 24 юли 2011 18:14

Заебете тия глупости, а който може да отива на мача, а кой какъв треньор е ще го видим. Аз като безработен младеж се надявам да изпрося 6 лева и да ида на мача....

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 24 юли 2011 18:53

THE G.A.M.E написа:Ще кажа само, че без устойчива игра ( стил ) ... всеки отбор е обречен на краткотрайни избухвания ...
А При Гонзо няма стил ....

Гонзо като тренер сме го гледали само 6 месеца при положение ,че преди това бяхме пълна дупка.Не можем да ви вадим изводи кой какъв е за 6 месеца.Според мен Гонзо стана тренер на отбора(не по документи) след загубата от ЦСКА на Герена и се видя ,че след това направихме само един равен.

Предлагам да изчакаме до 6 кръг (мача с Литекс) да видим какво е положението и тогава да го критикуваме ако трябва.

малко оффтопик:искам 5 поредни победи преди мача с Литекс.Ако направим 5 победи тука на Герена ще ги смачкаме ...сигурен съм.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 юли 2011 23:39

На мен Гонзо ми падна в очите по 2 причини!! Първата е,че той изгони от Левски хората,които го върнаха за последно в този отбор-Кокала и Боримиров , за което аз няма да му простя никога.... И втората е,че 2 години той не излезе и не си призна,че ни докара Пиратко,а после ползваше Ясен колкото да си вземе тапията в НСА... И двете неща са факт и който каквото иска да си говори

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 юли 2011 00:54

Гонзо го върна Вили Вуцов в Левски, а дори да не го беше направил или настоявал за това - Гонзо пак щеше да се върне при нас... може и да го беше направил година по-късно, но щеше да се върне. Що се отнася до Джеймс и Боримиров цял сезон си миха ръцете с него и го оставяха той да обира всички негативи, а те си щракаха с пръсти. Пред медиите, пред феновете все той се обесняваше защо аджеба не върви играта... мача с локо сф които загубихме на Герена с 3:0 кокала една дума не можа да каже в съблекалнята и пак Гонзо бесеше и пак него чакаха за обяснение. И накрая нагло заявяха видиш ли ние направихме Левски шампион, а Гонзо не можа... само дето ако Гонзо не беше там още зимата щяха главите им да са забити на кол подобно на вилито, а титла щяхме да видим през крив макарон..

Що се отнася до второто ... няма нужда и не е длъжен да признава нищо. Ти си мисли каквото искаш. Ако трябва да си говорим реално Гонзо водеше Левски след като изгони Достанич и фактите за това са неоспорими както неоспорим беше бойкота които врътнаха играчите на Радко. Що се отнася до Ясен то Гонзо реално извзе власта след катастрофата на Герена. Това, че подвикваше още от пролетта (както го е правил през всичките си години на терена) нищо не значи. Още малко ще изкарате, че Гонзо е треньор на Левски от 2000 насам понеже не спираше по време на мачове да командва и да дава наставления тип "преса", "пази онзи" , "в ляво" и тн

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 юли 2011 01:43

Thsmith написа:Гонзо го върна Вили Вуцов в Левски, а дори да не го беше направил или настоявал за това - Гонзо пак щеше да се върне при нас... може и да го беше направил година по-късно, но щеше да се върне. Що се отнася до Джеймс и Боримиров цял сезон си миха ръцете с него и го оставяха той да обира всички негативи, а те си щракаха с пръсти. Пред медиите, пред феновете все той се обесняваше защо аджеба не върви играта... мача с локо сф които загубихме на Герена с 3:0 кокала една дума не можа да каже в съблекалнята и пак Гонзо бесеше и пак него чакаха за обяснение. И накрая нагло заявяха видиш ли ние направихме Левски шампион, а Гонзо не можа... само дето ако Гонзо не беше там още зимата щяха главите им да са забити на кол подобно на вилито, а титла щяхме да видим през крив макарон..

Що се отнася до второто ... няма нужда и не е длъжен да признава нищо. Ти си мисли каквото искаш. Ако трябва да си говорим реално Гонзо водеше Левски след като изгони Достанич и фактите за това са неоспорими както неоспорим беше бойкота които врътнаха играчите на Радко. Що се отнася до Ясен то Гонзо реално извзе власта след катастрофата на Герена. Това, че подвикваше още от пролетта (както го е правил през всичките си години на терена) нищо не значи. Още малко ще изкарате, че Гонзо е треньор на Левски от 2000 насам понеже не спираше по време на мачове да командва и да дава наставления тип "преса", "пази онзи" , "в ляво" и тн

Аз си имам мнение казал съм го .. Тебе не съм те питал ... Ама щом сравняваш Гунди с Гонзо с теб няма да споря ти си ясен ти не си фен на Левски,а на Гонзо .... Щом цял отбор дължи една титла на него евалата му сигурно е бил като Меси да крепи отбора .... Аз харесвах Гонзо преди да отиде в Рен,там му порасна работата и стана шефче,ама освен в Левски така и не се наложи някъде или се бъркам ? И я ми кажи да не си бил пък ти в съблекалнята,че да знаеш Кокала какво е правил ? От тая година очаквам на Герена нова фракция-Гонзовисти :roll:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 юли 2011 02:43

След като казвам какво се е говорело и кой го е правил представи си знам. Кога си харесвал ли или не Гонзо изобщо не ме засяга. Факт е, че в момента си като кон с капаци които само плюе и е готов всеки момент да се пръсне от яд ако Левски не се провали... Що се отнася до фракцийте от 10 години щом Гонзо е в Левски винаги щом отбора не върви се разаржда фракция дребни душици които изкарват Гонзо по, черен от дявола и го винят за всичко.. и после нагло и мазно скандират Гонзо, Гонзо когато отново започне да мъкне отбора ни на гръб.

За да са доволни такива **** Гонзо трябваше да е като боримиров ... да се скатае някъде и да си взима кротко заплатката докато си клати краката на някой стол, а да и щом Левски побеждава да се появява гордо за снимка и интервю, а когато не бие да се крие и да оставя примерно Йовов да обяснява какво и защо... Трансфери също за кво му беше да прави? Я виш боримиров колко му беше готино.. нито се мъчеше да вземе някой, нито да уреди нова екипировка, лагер нещо... не.. Защо да се мъчи? После най-много да го изкарат виновен за нещо... я да си седи кротко.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2011 10:57

Thsmith написа:След като казвам какво се е говорело и кой го е правил представи си знам. Кога си харесвал ли или не Гонзо изобщо не ме засяга. Факт е, че в момента си като кон с капаци които само плюе и е готов всеки момент да се пръсне от яд ако Левски не се провали... Що се отнася до фракцийте от 10 години щом Гонзо е в Левски винаги щом отбора не върви се разаржда фракция дребни душици които изкарват Гонзо по, черен от дявола и го винят за всичко.. и после нагло и мазно скандират Гонзо, Гонзо когато отново започне да мъкне отбора ни на гръб.

За да са доволни такива **** Гонзо трябваше да е като боримиров ... да се скатае някъде и да си взима кротко заплатката докато си клати краката на някой стол, а да и щом Левски побеждава да се появява гордо за снимка и интервю, а когато не бие да се крие и да оставя примерно Йовов да обяснява какво и защо... Трансфери също за кво му беше да прави? Я виш боримиров колко му беше готино.. нито се мъчеше да вземе някой, нито да уреди нова екипировка, лагер нещо... не.. Защо да се мъчи? После най-много да го изкарат виновен за нещо... я да си седи кротко.

+1
Не един и двама използваха Гонзо за дребните си нуждички. Но явно при нас това е нормалният ход на нещата.
Аз продължавам да стоя зад Гонзо, понеже той е показал, че държи на "Левски". Независимо как се справи като треньор, като левскар съм зад него. Той е млад и има какво да учи. Според мен трябва да бъде оставен в клуба, независимо от резултатите в следващите месеци.
Най-много ще му приляга може би мястото на Хаздай.

Върни се в “Левски”