Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот 1914.1902 » 04 сеп 2018 13:28

delqnski47 написа:Кви титли бълнувате бе клети хорица. :lol: За Караманджуков(''админа'' на Лудогорец) чувалили сте? :lol:

Явно не са много запознати с неговите методи . :lol:

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 04 сеп 2018 14:44

И каква стана тя. На теория имаме пет нападателя, на практика нямаме нито един. Имам предвид качествен нападател. Заедно с крайните защитници това ни беше най-необходимото нещо.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 сеп 2018 14:47

Мърито не бил съгласен на 60 000 евро на месец! Малииии, тоя какъв е ненаяден...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 сеп 2018 14:51

Според мен е имал и изисквания за нови играчи. Там нещо не са се разбрали с финягата.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 04 сеп 2018 15:06

Аз все пак се надявам Краси Иванов да си трайка за потенциален трансфер и да привлечем нападател, защото с наличните няма как да стане. Нито с Костов, нито с Буш, нито с юношите ни. Ако искаме да гоним титла или поне да се доближим максимално близо до Лудогорец и да сме в битка с тях ни трябва качествен голаджия, който да материализира положенията, създадени от играчите зад него. В момента такъв НЯ-МА-МЕ! Имаме нападатели, които са ОК за мачове срещу Дунав, Ботев Враца, Витоша и Верея.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 сеп 2018 15:13

Тоя Траоре изглежда е партенка за да изглежда много търсен. Иначе ако заплатата му е 50 хил. евро, колкото и да преговаряме не можем да я свалим на половина, което би ни устройвало, предполагам.
Ако Костов продължава да си вкарва и Илийката започне да се включва по-често, може и да се справим в атакуващ план по-успешно, особено като се има предвид, че и до сега не разчитахме на нападатели, а взеха да вкарват и разни Кабралци и Белмондци от немай къде :lol: . Даже и Белаид вкара един, макар и безсмислен, на Вадуц.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 04 сеп 2018 15:29

specter написа:Аз все пак се надявам Краси Иванов да си трайка за потенциален трансфер и да привлечем нападател, защото с наличните няма как да стане. Нито с Костов, нито с Буш, нито с юношите ни. Ако искаме да гоним титла или поне да се доближим максимално близо до Лудогорец и да сме в битка с тях ни трябва качествен голаджия, който да материализира положенията, създадени от играчите зад него. В момента такъв НЯ-МА-МЕ! Имаме нападатели, които са ОК за мачове срещу Дунав, Ботев Враца, Витоша и Верея.

Ако селекцията е окончателно приключила, това означава, че трансферния прозорец не беше особено успешен, да не употребявам по-тежки думи. Без добър нападател няма как да станат нещата. С тия копачи в центъра на атаката не ни чака нищо добро. Пълно разочарование!!!

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 04 сеп 2018 15:35

ChuckNorris написа:Ако селекцията е окончателно приключила, това означава, че трансферния прозорец не беше особено успешен, да не употребявам по-тежки думи. Без добър нападател няма как да станат нещата. С тия копачи в центъра на атаката не ни чака нищо добро. Пълно разочарование!!!

Ох като се почне с такива нелепи изказвания. Селекцията според мен е доста добра.. взеха се хора на точните позиции. В крайна сметка имаме 4ма чисти нападатели плюс 3 крила, които могат всеки един мач да вкарат. Буш както не беше вкарвал и преди срещу Литекс се отпуши точно за купата. Да и мен ми се иска да имаме още по-добър нападател тип Дембеле, но трудно се намира такъв. По-добре беше да заздравим халфовата линия и защитата и да се върнат контузените. Напред сме добре особено сега както и Кабрал влезе във форма. Паулиньо влезе ли във форма, а и Буш ако се поотпуши малко нещата засипват..
Последна промяна от niki4Him на 04 сеп 2018 15:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 04 сеп 2018 15:36

niki4Him написа:
specter написа:Ако селекцията е окончателно приключила, това означава, че трансферния прозорец не беше особено успешен, да не употребявам по-тежки думи. Без добър нападател няма как да станат нещата. С тия копачи в центъра на атаката не ни чака нищо добро. Пълно разочарование!!!

Ох като се почне с такива нелепи изказвания. Селекцията според мен е доста добра.. взеха се хора на точните позиции. В крайна сметка имаме 4ма чисти нападатели плюс 3 крила, които могат всеки един мач да вкарат. Буш както не беше вкарвал и преди срещу Литекс се отпуши точно за купата. Да и мен ми се иска да имаме още по-добър нападател тип Дембеле, но трудно се намира такъв. По-добре беше да заздравим халфовата линия и защитата и да се върнат контузените. Напред сме добре особено сега както и Кабрал влезе във форма. Паулиньо влезе ли във форма, а и Буш ако се поотпуши малко нещата засипват..

Не е мое това изказване. Грешен ти е цитатът. :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 04 сеп 2018 16:02

niki4Him написа:
ChuckNorris написа:Ако селекцията е окончателно приключила, това означава, че трансферния прозорец не беше особено успешен, да не употребявам по-тежки думи. Без добър нападател няма как да станат нещата. С тия копачи в центъра на атаката не ни чака нищо добро. Пълно разочарование!!!

Може и да имаш право. Може би правя прибързани заключения. Силната халфова линия и добри крила може да компенсират яловите нападатели. Като добавим и добра защита, тогава нещата не изглеждат толкова зле. Просто се ядосах, защото цяла година се говори, че трябва да се вземе нападател-голоджия, а накрая пак ще чакаме, ако Буш се отпуши, ако на Костов му се случи и т.н. Просто с един трансфер на ЦН и щеше да се получи един завършен качествен отбор. Подкрепа за отбора и това е. Няма нищо идеално на този свят. Само Левски!

Върни се в “Левски”