delqnski47 написа:Кви титли бълнувате бе клети хорица.За Караманджуков(''админа'' на Лудогорец) чувалили сте?
Явно не са много запознати с неговите методи .

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Кви титли бълнувате бе клети хорица.За Караманджуков(''админа'' на Лудогорец) чувалили сте?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
specter написа:Аз все пак се надявам Краси Иванов да си трайка за потенциален трансфер и да привлечем нападател, защото с наличните няма как да стане. Нито с Костов, нито с Буш, нито с юношите ни. Ако искаме да гоним титла или поне да се доближим максимално близо до Лудогорец и да сме в битка с тях ни трябва качествен голаджия, който да материализира положенията, създадени от играчите зад него. В момента такъв НЯ-МА-МЕ! Имаме нападатели, които са ОК за мачове срещу Дунав, Ботев Враца, Витоша и Верея.
ChuckNorris написа:Ако селекцията е окончателно приключила, това означава, че трансферния прозорец не беше особено успешен, да не употребявам по-тежки думи. Без добър нападател няма как да станат нещата. С тия копачи в центъра на атаката не ни чака нищо добро. Пълно разочарование!!!
niki4Him написа:specter написа:Ако селекцията е окончателно приключила, това означава, че трансферния прозорец не беше особено успешен, да не употребявам по-тежки думи. Без добър нападател няма как да станат нещата. С тия копачи в центъра на атаката не ни чака нищо добро. Пълно разочарование!!!
Ох като се почне с такива нелепи изказвания. Селекцията според мен е доста добра.. взеха се хора на точните позиции. В крайна сметка имаме 4ма чисти нападатели плюс 3 крила, които могат всеки един мач да вкарат. Буш както не беше вкарвал и преди срещу Литекс се отпуши точно за купата. Да и мен ми се иска да имаме още по-добър нападател тип Дембеле, но трудно се намира такъв. По-добре беше да заздравим халфовата линия и защитата и да се върнат контузените. Напред сме добре особено сега както и Кабрал влезе във форма. Паулиньо влезе ли във форма, а и Буш ако се поотпуши малко нещата засипват..
niki4Him написа:ChuckNorris написа:Ако селекцията е окончателно приключила, това означава, че трансферния прозорец не беше особено успешен, да не употребявам по-тежки думи. Без добър нападател няма как да станат нещата. С тия копачи в центъра на атаката не ни чака нищо добро. Пълно разочарование!!!
Ох като се почне с такива нелепи изказвания. Селекцията според мен е доста добра.. взеха се хора на точните позиции. В крайна сметка имаме 4ма чисти нападатели плюс 3 крила, които могат всеки един мач да вкарат. Буш както не беше вкарвал и преди срещу Литекс се отпуши точно за купата. Да и мен ми се иска да имаме още по-добър нападател тип Дембеле, но трудно се намира такъв. По-добре беше да заздравим халфовата линия и защитата и да се върнат контузените. Напред сме добре особено сега както и Кабрал влезе във форма. Паулиньо влезе ли във форма, а и Буш ако се поотпуши малко нещата засипват..
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, futbolqga, jusi, Plamen_i00, tmanolov, vlong и 18 госта