Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Tommi » 16 юли 2014 13:04

blue atak написа:
Tommi написа:Спокойно може да играем с халф-бекове Минев и Крумов и дефанзивен халф, който да подсигурява при включване в атака. ;) Само че трябва още един нападател за резерва.

Абе според мен ще вземем крила няма да остави така Гонзо наполовина селекцията.Негрото днеска може да се появи знае ли се. ;)

А друго крило? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 16 юли 2014 13:15

Tommi написа:
blue atak написа:
Tommi написа:Спокойно може да играем с халф-бекове Минев и Крумов и дефанзивен халф, който да подсигурява при включване в атака. ;) Само че трябва още един нападател за резерва.

Абе според мен ще вземем крила няма да остави така Гонзо наполовина селекцията.Негрото днеска може да се появи знае ли се. ;)

Е за кво? Не разбра ли, ще атакуваме през центъра. Дано се усетят към края на първенството останалите и да станем шампиони. :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: А крило???

Мнениеот luxorus » 16 юли 2014 13:18

TristaNNN написа:
terata написа:
TristaNNN написа:
terata написа:
TristaNNN написа:
Един момент. Защо си сигурен, че непременно ще играем с крила? Може Пепе да е решил така наречените от теб крила, всъщност да прелеят в разиграващи външни полузащитници, а атаката да се изгражда към и през центъра. Ако това е замисълът, то Велев и Прохазка се вписват в концепцията по идеален начин.

Напротив, дори и да играем по твоя начин нито на Велев, нито на Прохазка силата им е като разиграващи халфове. ;) И двамата са си дефанзивни полузащитници и ако от Велев може и да очакваме някой и друг добър пас напред (показвал е, че може), то от Прохазка не.

Този начин не е мой ;). Съвсем не съм аз този, който е открил топлата вода в тактическите прийоми. Освен това, не е речено, че непременно Прохазка ще е изпълнителят. Може, примерно,
Гаджев/Велев/Р.Цонев/Сърмов/Деко (лелееее колко имаме 8-) ) да се нагърбят с тази задача, докато Роман заема мястото на типичния разбивач.

Хе хе, имах предвид по описания от теб начин, не че ти си го измислил. :) ;) Само че и изброените от теб не стават за тая работа. Как си представяш Сърмов с разцепващ пас напред между двамата централни бранители на противника и извеждащ Божи в чиста позиция? :) Еее размечтах се нещо... то и Сър МOff за същото си мечтае де. :mrgreen: От изброените само Деко става за подобна схема и може би донякъде Гаджев, ама единия няма да го има по терените минимум 2 месеца, а другия трябва да е на кеф и по възможност да има съгледвачи по трибуните, че да направи някой и друг силен мач. Като цяло нямаме креативни футболисти за подобна схема... ма то и крила нямаме за другата схема, та знае ли човек, кво ще измислят. :?

Забравяш черешката на тортата-Бедоя ;) Предвкусвам, че мотото на сезонЯ ще е "Отнемете топката, дайте я на Бедоя и си гледайте работата". Значи от тримата играчи в евентуалния ромб, външните халфове и опорния полузащитник ще имат задачата да отнемат и бутат към испанчето, който от своя страна ще "храни" с така наречения от теб разцепващ пас Валери и Валери. Ако пък тооооолкова ни тревожи играта по фланговете, като нищо Минев и Крумов ще се превъплътят в ролите на халф-бекове като едни същински Дани Алвези и Марселовци, зер испански треньор имаме ей, не го забравяйте :geek:

Гениална схема,значи всичко минава през испанчето,което "храни" В§В.И другия отбор ще седи и ще гледа испанчето с възхищение,а?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 16 юли 2014 13:20

Ти остави това... Аз не съм убеден, че испанчето е добър футболист. :) :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 юли 2014 13:21

tzvetan_tee написа:Ти остави това... Аз не съм убеден, че испанчето е добър футболист. :) :)

Кога го разкри :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 юли 2014 13:45

Laetitia написа:
Tommi написа:Веждите и на Божинов, и на Меси, и на Сърмов ми се виждат нормални, а за гладките крачета си има и професионално обяснение, не е само мода. ;) Но Милен просто си има други възгледи за нещата. :)
Знам го това професионалното обяснение, но как ще обясниш ти това, че някои от най-големите играчи са си играли космати и това не им е попречило? Все тая, де, не е в това въпросът.
Да си епилират цялото тяло, ако щат, може и руси къдрици да си пуснат, въпросът е да играят.

Aaaaa Миме, недей така, че стигнат ли до там, ще почнат и пишки да си завират по съблекалните

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 16 юли 2014 13:46

Клубът постигна споразумение за трансфер на Педро в отбора на Левски, докато договорът на Ромарио бе прекратен по взаимно съгласие при изгодни за двете страни условия.

Луис Педро изигра 45 мача с "жълто-черната" фланелка, като реализира 14 попадения. Ромарио от своя страна записа 46 мача, в които е отбелязал 10 гола.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Botev-se-razdeli ... -2591.html

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 16 юли 2014 13:46

Tommi написа:
blue atak написа:

Друго някои друг испанец :)

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 16 юли 2014 13:50

Kaк ви излъгахме да дадете пара за Педро нямам идея, но браво на ръководството :lol:
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 юли 2014 13:51

Треньорът на вратарите в Левски Руслан Михайлов коментира пред „Меридиан Мач" ситуацията около ключовия пост под рамката.

„Изборът ни падна върху Наумовски, след като в последните дни изгледахме записи с играта на доста вратари. Някои от тях отказаха заради дестинацията България, други по финансови причини, трети ние отхвърлихме, защото бяха във възраст, в която се очаква да са твърди титуляри, а това няма как да гарантираме на никого. Целта ни беше да засилим конкуренцията, защото имаме много качествени млади вратари. Няма как да спрем развитието им.

Наумовски има качества да ни помогне и освен това може да се развива. Който между него, Пламен Илиев и Стефано Кунчев покаже най-добро ниво, той ще получи шанса да пази на Левски. Заедно със спортния директор Георги Иванов искахме Стаховяк, защото сме го гледали повече в „А" група и очаквахме, че по-бързо ще се адаптира сега, когато Пламен е контузен, а Стефано все още има нужда от повече тренировки, за да си върне най-добрата форма", обяви Михайлов

Върни се в “Левски”