Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

koki1015
Контакти:

Re: Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Мнениеот koki1015 » 15 юли 2010 07:46

тея TV+ са дали с 20 000 повече от бнт и нова тв, аз мисля че левски немесли много за феновете си
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 юли 2010 08:49

TodorT написа:
tprodanov написа:А колко ти е кабелната?

14 лева за предплатен месец и 15 за текущ ;)

Да разбирам, че си гледаш на CRT телевизорчето и хич не ти дреме за качеството на картината. Тогава всеки би предпочел кабеларката, нормално. Все пак има доста хора, които са ТВ маниаци и държат на качеството, както на картината, така и на звука. При това положение кабеларката не върши работа. Някои тук си мислят, че като завърши "цифровизацията" в България и хоп ще гледаме ефирно без да плащаме стотици страхотни канали. Съжалявам, но трябва да ви разочаровам, защото това няма нищо общо с истината. А който твърди, че сателитната телевизия е отживелица, просто не разбира нищо, ама нищо от телевизия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 09:55

Тук май за мен говориш. Не казах, че е отживелица, а че има много сериозна алтернатива в лицето на оптиката. Цифровизацията със сигурност ще подобри значително нещата, просто защото някои фирми няма да могат да си я позволят и ще трябва или да се консолидират или да изчезнат, и ще останат, тези, които са по-добри.
А дори и в днешно време технически е напълно възможно с един кабел да получиш всичко, което получаваш и от дриймбокса. Проблема е, че тук няма кой да го предложи в близките 5 години.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 юли 2010 10:01

Бате, не е така. Няма как да ти предложат това, което можеш с дрийма, понеже дори и да го докарат до някаква степен на качество (което силно ме съмнява), то не могат да си го позволят от финансова гледна точка. Виждаш какво става с Близу, пълна аматьорщина, макар че представлява 2 от най-големите кабелни оператори в България. Не знам колко хора успяха да излъжат с предложението им да "гледаш световното в HD вариант", но тези които го направиха после съжаляваха много. Просто колкото и да се напъват няма да стане, при положение, че аз в момента гледам всичко на небосклона с една антенка 90 см и един мотор. Как ще ме накарат да мина на кабелен оператор, кажи ми?
Скоро започва излъчването и на третия DTH оператор в България - Vivacom. Пакетът не е кой знае какво, но пък доколкото знам ще е на цена 10.80, което за повечето хора е супер предложение. Така че конкуренция като има ще се развива и пазара.
Последна промяна от mistreated на 15 юли 2010 10:05, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 15 юли 2010 10:04

едно мнение на "болен"ботевист по времето на селския идиот също като всеки ботевист не бях съгласен с управлението на "честния и почтен"пишман бизнесмен но ходих редовно на мач когато не бях на работа така че който може да иде да подкрепи отбора.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 10:10

Пич, че няма кой да предложи съм съгласен напълно. Казах, че технически няма никакъв проблем. Няма проблем и с качеството дори при Ultra HD телевизия и резолюция 3840 × 2048.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 юли 2010 10:21

mistreated написа:
TodorT написа:
tprodanov написа:А колко ти е кабелната?

14 лева за предплатен месец и 15 за текущ ;)

Да разбирам, че си гледаш на CRT телевизорчето и хич не ти дреме за качеството на картината. Тогава всеки би предпочел кабеларката, нормално. Все пак има доста хора, които са ТВ маниаци и държат на качеството, както на картината, така и на звука. При това положение кабеларката не върши работа. Някои тук си мислят, че като завърши "цифровизацията" в България и хоп ще гледаме ефирно без да плащаме стотици страхотни канали. Съжалявам, но трябва да ви разочаровам, защото това няма нищо общо с истината. А който твърди, че сателитната телевизия е отживелица, просто не разбира нищо, ама нищо от телевизия.

И аз се опитах това вчера да кажа на някои дето говореха сума глупости.Някакви стриймове,50 мбит интернет и всичко било ок.Ха ха ха.Но не всеки е запознат със темата.Това със сателитната телевизия ( особено за хора които гледат спорт) се превърща в голяма мания.
И в крайна сметка който иска да гледа мач може...отделен е въпроса колко иска.Това е все едно да искаш да играеш на някоя компютърна игра в мрежа от вкъщи.Просто трябва да имаш компютър и интернет.Сега тука е същото ако искаш да гледаш 100 % от това което искаш да гледаш просто ти трябва необходимото обурудване и си ОК.Аз не коментирам дали е приятно или не ( в случая да даваш сума пари за сателитно обурудване) ....не не казвам че е приятно....просто казвам че това е условието човек да няма проблем и да гледа всичко което иска.( в случая с мен искам да гледам който мач си пожелая...естествено че и трябва да бъде излъчван въобще някъде).Но в случея не ми се струва нормално това цялото викане.Това е пазар.Никой не е казал че всички мачове трябва да се излъчват по държавната телевизия.Даже в западна европа това почти никога не се случва.

[offtopic]За 3 телевизора с булсат е 25 лв и стотинки а не 30 лв и гледаш много спорт ( основно футбол цяла година) .Относно южното изложение всеки има покриви ( много по добре е да ти е на терасата заради няколко неща но и горе става).
Относно цифровизацията 1) Няма да стане до 2012 и 2)Това е една голяма заблуда че едва ли не имаш цифрова телевизия и всичко е ОК.В момента който има приемник и си мисли че има цифрова телевизия се лъже.До приемника идва цифров сигнал и после със кабел скарт ( най честата връзка от приемника в телевизора) се преобразува във аналогов.На телевизори подържащи висока резолюция в момента така наречения цифров сигнал не изглежда по никакъв различен начин от добър аналогов сигнал( демек изглежда зле).За хора които в момента гледат на CRT ( телевизор с кинескоп) за момента няма почти никакво значение какво гледат ( от гледна точка на качеството на сигнала) . Но от гледна точка подходящите телевизии които можеш да хванеш има.Но това е дълга тема като на мен ми трябваше поне година да се запозная в подорбности с нея.И последно да кажа че нямам нищо общо нито със Булсат нито с бизнеса на сателитна техника.Просто съм един от ония където до преди 2 години все се ядосваше че не може да гледа тоя мач щото.... ,не може да гледа оня мач щото.... и взех и направих това което трябва и сега гледам който си поискам мач.( ако въобще се излъчва по телевизия разбира се)[/offtopic]
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

malakhalm
Контакти:

Мнениеот malakhalm » 15 юли 2010 11:01

Вие го обърнахте на технически форум, а от всички "специалисти" никой не поправи думата "сателитна". Такава телевизия НЯМА. Има само "СПЪТНИКОВА" телевизия :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 юли 2010 11:15

koki1015 написа:тея TV+ са дали с 20 000 повече от бнт и нова тв, аз мисля че левски немесли много за феновете си

То и хубаво, че няма да го дават по Нова, защото никой български отбор не е побеждавал, когато са го излъчвали директно по тази телевизия :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 юли 2010 11:16

malakhalm написа:Вие го обърнахте на технически форум, а от всички "специалисти" никой не поправи думата "сателитна". Такава телевизия НЯМА. Има само "СПЪТНИКОВА" телевизия :)

[offtopic]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F Мисля че няма проблем да се използва и сателитна.... или това променя нещо ?[/offtopic]
Последна промяна от sl321 на 15 юли 2010 11:20, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Левски”