efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 21:58

blue avalanche написа:
NOMER14 написа:Не съм бил велик треньор, но винаги съм го казвал тук - Кажи ми кой ти е номер 6 (опорен халф), за да разбера какъв ти е отборът.

2002-ра Жилберто Силва срещу Дитмар Хаман.
Силва беше по-добър "номер 6" ли беше от Хаман?
Или Дунга от Албертини през 1994-та?

Не говорим за един мач или за национални отбори. Пък рехавия Албертини как да го сравня с някого.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 окт 2025 22:23

Да почнем оттам, че Бурас е "номер 8"

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 20 окт 2025 22:34

CSKA69 написа:Ако искате ме хранете, ако искате не, но това си беше класическа обръщалка марка А група :lol: Всички са се учили от чичо Венци, няма как :mrgreen: Който вярва, че този мач се е играл честно, явно не е гледал български футбол в последните 20-30 години :lol: :idea: :arrow:

Честно казано, повече ме съмнява резултата в Добрич.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 23:06

drvasko98 написа:Да почнем оттам, че Бурас е "номер 8"

Говоря за профил като Златко Янков, Боримиров, Кокала, Кочев, Мечката, Сърмов, Гаджев, Краев, Райнов

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 23:57

Гледах пак отменения гол.
Браво на Майкон, който в последния момент остави двама в засада.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 окт 2025 00:01

Нека да изкоментираме втория гол.
Ако този гол беше направен от някой припошки отбор, то мисирката дрисемаджийска щеше да възкликне - Виртуозно прехвърляне на центрираната топка с глава на Рупанов към Сангаре, който елегантно я овладява и прехвърля на крака си, за да финтира трима моряци за втория си гол.
Но не ни е съдено в Дрисемите да има левскар-коментатор.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 окт 2025 01:30

sokoleto46 написа:Напълно нормална човешка реакция от страна на Сула.Той беше основен играч на Черно море доста години,нито е изгонен,нито се е карал с някого,предполагам.Много е грозно да излезеш срещу бившия си отбор и да се хвърлиш "на нож" както правят някои бивши играчи на Левски,знаете кои са...Никак не бях очарован от обидното поведение на малкия Вуцов към публиката на домакините.Може да са му подвиквали нещо,но нямаше нужда от тези демонстрации.Можеше да научи някои по-полезни неща от Гошо Петков,а не тези маймунджулуци.Например да избива топката към тъча или далеч от връхлитащите нападатели.Млад е,дано узрее.Не е лошо и малко да полъска пейката.Луков ще забрави занаята...

Не мисля, че Сула е играл умишлено слабо или не се е хвърлил защото е срещу бившия си отбор. Опита се да вкара гол, но не успя.
А що се отнася до малкия Вуцов, кое точно му беше обидно в поведението? Нито е показвал пръсти, нито задни части, нито мустаци или някакви други части на тялото. Просто се поклони театрално на псуващите го олигофрени. Според мен доста интелигентна постъпка в която няма нищо обидно, а просто тънка ирония, която тъпанарите по трибуните не могат да оценят.
Друг е въпросът за вратарските му качества, които не са на нужната висота и това си пролича доста в мача с Грузия. Има още много да учи, въпросът е - има ли от кого.

Върни се в “Левски”