sokoleto46 написа:Напълно нормална човешка реакция от страна на Сула.Той беше основен играч на Черно море доста години,нито е изгонен,нито се е карал с някого,предполагам.Много е грозно да излезеш срещу бившия си отбор и да се хвърлиш "на нож" както правят някои бивши играчи на Левски,знаете кои са...Никак не бях очарован от обидното поведение на малкия Вуцов към публиката на домакините.Може да са му подвиквали нещо,но нямаше нужда от тези демонстрации.Можеше да научи някои по-полезни неща от Гошо Петков,а не тези маймунджулуци.Например да избива топката към тъча или далеч от връхлитащите нападатели.Млад е,дано узрее.Не е лошо и малко да полъска пейката.Луков ще забрави занаята...
Не мисля, че Сула е играл умишлено слабо или не се е хвърлил защото е срещу бившия си отбор. Опита се да вкара гол, но не успя.
А що се отнася до малкия Вуцов, кое точно му беше обидно в поведението? Нито е показвал пръсти, нито задни части, нито мустаци или някакви други части на тялото. Просто се поклони театрално на псуващите го олигофрени. Според мен доста интелигентна постъпка в която няма нищо обидно, а просто тънка ирония, която тъпанарите по трибуните не могат да оценят.
Друг е въпросът за вратарските му качества, които не са на нужната висота и това си пролича доста в мача с Грузия. Има още много да учи, въпросът е - има ли от кого.