mikata написа:Още след срещата с феновете, беше ясно,че Генчев е пътник.
От нюнютата, след мача със Славия и от Наско.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Още след срещата с феновете, беше ясно,че Генчев е пътник.
Дарко е попивал от Мъри доста време.mikata написа:Дарко ще пипне схемата и ще полетим :cry:
THE G.A.M.E написа:Дарко е попивал от Мъри доста време.mikata написа:Дарко ще пипне схемата и ще полетим :cry:
А и в Славия, също е имал не-лоши треньори.
Като се има на предвид, че определено беше един интелигентен халф, който "четеше" / разбира / играта, то не бива да го осъждаме преди да е започнал каквото и да е.
То и Стоилов беше посрещнат преди 20-на г. с възклицания - "Боже мили, тоя кога па стана тренЕр" !!?"
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
koisa написа:damyanov1963 написа:Че той двама чужденци се опита да докара, Диксън и оня другия, къв беше след него, и кво стана...?
Само Диксън намери и то за уж нов собственик. Шолак го намери Ивков.
Диксън беше тотална карикатура, която фенове и журналисти разкриха за 5 минути, а Сираков беше баламосван 6 месеца. Докато Шолак прави точно това, което казвам. Има си хора, които управляват отборите му. Той не се прави на "Експертиза".
THE G.A.M.E написа:Дарко е попивал от Мъри доста време.mikata написа:Дарко ще пипне схемата и ще полетим :cry:
А и в Славия, също е имал не-лоши треньори.
Като се има на предвид, че определено беше един интелигентен халф, който "четеше" / разбира / играта, то не бива да го осъждаме преди да е започнал каквото и да е.
То и Стоилов беше посрещнат преди 20-на г. с възклицания - "Боже мили, тоя кога па стана тренЕр" !!?"
honda написа:koisa написа:damyanov1963 написа:Че той двама чужденци се опита да докара, Диксън и оня другия, къв беше след него, и кво стана...?
Само Диксън намери и то за уж нов собственик. Шолак го намери Ивков.
Диксън беше тотална карикатура, която фенове и журналисти разкриха за 5 минути, а Сираков беше баламосван 6 месеца. Докато Шолак прави точно това, което казвам. Има си хора, които управляват отборите му. Той не се прави на "Експертиза".
Наистина ли Шолак бе намерен от Ивков, а аз глупака си мислех ,че контакта беше направен от Спас Русев покрай сделката за "Виваком" доста преди Иво Ивков и Мъри да дойдат в Левски.
Наистина ли Шолак е еталона за поведение, ами то в сравнение с него нашите Боко и Шиши , са направо цвете. Между другото изглежда ,че бизнеса на Шолак е в много лошо състояние, но това не тема за настоящия форум и по никакъв начин не се отнася към ФК Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта