ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 00:55

glarus_ds написа:
metodito написа:
glarus_ds написа:Каквото искаш ми говори, обаче истината е една и всички я видяха. Разликата дойде от вратарския пост. При обратни вратари ги биехме с разлика и на нула. Този некадърник ще ни проваля още много пъти, ако не бъде разкаран моментално!

Виж положението при първия гол, колега. Между другото, не разкараха ли някой вратар, за да вземат Ники. Не си спомням...

Разликата дойде от желанието. Казах го и след първия мач. Тея са някакви one-hit wonderers. И Барса да им се падне, и на тях ще им се озъбят сигурно. Просто това е тяхното лято.

Видях го първия гол, прав си, че има грешка в защитата. Обаче удара е слаб и във вратаря. И той допуска да му я прекарат през дебелия г.з... Просто срамно и смешно. И малтийците допускаха много такива грешки, от които ние отправяхме удари, предимно във вратаря също, обаче техния вратар реагира адекватно всеки път.

Техният вратар определено беше по-добър от Ники в този мача. Признавам.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 00:56

glarus_ds написа:
alexdb написа:
W84me написа:
metodito написа:
glarus_ds написа:Каквото искаш ми говори, обаче истината е една и всички я видяха. Разликата дойде от вратарския пост. При обратни вратари ги биехме с разлика и на нула. Този некадърник ще ни проваля още много пъти, ако не бъде разкаран моментално!

Виж положението при първия гол, колега. Между другото, не разкараха ли някой вратар, за да вземат Ники. Не си спомням...

Точно така, имаше един сърбин. Аз по принцип съм от защитниците на Михайлов, но днес просто беше скандален и при двата им гола.

Според теб при втория гол какво точно пък трябваше да направи Михайлов?

Ами например, или да излезне като нормален вратар и да пресече дългата топка, или да си стои на вратата и да се надява да отрази удара :)

На стъклено кълбо ли да види, че двама защитници които са на метър пред нападателя ще стоят като варели и ще пуснат 50 метров пас да мине? Направи това, което по учебник се прави, но не се получи. Вината за втория гол е на Ван Дайк и Галчев дето дремеха и го пуснаха тоя да си вземе топката. Да прехвърляме проблемите от болната на здравата глава е глупаво.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 00:56

Testa_di_Legno написа:И този сезон не можахме да елиминираме повече от един отбор в Европа... За последно през 2010 г. :D Впрочем на фона на нищото в последните две години, би трябвало да отчетем напредък, но е тъпо така, много тъпо... Аз да си кажа все пак, че за мен Роналдо-то ни е, според мен, пълен безкадърник и неможач, което не означава, разбира се, че въобще някой беше на ниво тази вечер. :D

Това за Роналдо го казах още в мача с Пирин, но пък взе, че вкара гол.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 12 авг 2022 00:57

silence написа:

И аз така мисля. При неголяма разлика в класите такива детайли са определящи. Още повече отиваш на дузпи. Бях сигурен, че Никито ще е пълен рибок. Един път хвана ъгъла и престъпил линията...

Всичките му слабости се проявиха. Комични голове, макар и вторият им да си беше по учебник и рядко да влиза такъв. Двама голмайстори малтийци и вратарят и той. Направи ми и впечатление с каква увереност биеха дузпите.

Левски трябваше да завърши поне наравно с тези и сами са си виновни. Отпуснаха се след изравняването, но и разликата между слабия и добрия вратар се вижда в такива мачове. Просто твърде много грешки на Михайлов. А първият гол беше скандален. Напълно неадекватна, мудна реакция.

За съжаление, Михайлов може да спаси дузпа само в реклама :D
И то ако я бие Божинката :D
CHELSEA

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2022 00:58

Тоя Роналдо е към 170, а е взет за централен нападател. Много странен трансфер.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 00:58

metodito написа:
glarus_ds написа:
metodito написа:

Разликата дойде от желанието. Казах го и след първия мач. Тея са някакви one-hit wonderers. И Барса да им се падне, и на тях ще им се озъбят сигурно. Просто това е тяхното лято.

Видях го първия гол, прав си, че има грешка в защитата. Обаче удара е слаб и във вратаря. И той допуска да му я прекарат през дебелия г.з... Просто срамно и смешно. И малтийците допускаха много такива грешки, от които ние отправяхме удари, предимно във вратаря също, обаче техния вратар реагира адекватно всеки път.

Техният вратар определено беше по-добър от Ники в този мача. Признавам.

То па с какво толкова го тествахме и застрашихме, че да е толкова добър? Няколко елементарни удари все в него. Има едно спасяване от фала на Кръстев, което обаче нямаше да влезе. При дузпите Цунами си би хем слабо хем право в него. Това и аз щях да го хвана. Такова изпълнение просто е несериозно.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 12 авг 2022 00:59

glarus_ds написа:Едно ще ви кажа, ние сме преживели страхотни разочарования и провали. Те обаче не успяват да ни сломят никога. За това и сме отбора с най-много публика по стадионите. Сега сме много ядосани, иска ни се да си скъсаме фланелките, или да счупим пепелника на Левски и т.н. Това е дежа вю, случвало ни се е вече толкова много пъти и винаги го преживяваме :) Така че, живота продължава. Наистина безкрайно тъпо отпадане, съпътствано с много пропуски, изпусната дузпа, греди няколко и 2 некадърни прояви на вратарчето, ама нищо не можем да променим. Ще пием по още 2 питиета и ще ни мине, както всеки път до сега. Само Левски

Прав си, че сме преживели много подобни моменти, но това е било в много по различни периоди и при различни обстоятелства. Този мач беше жизнено важен за Левски - буквално. Сега ентусиазмът в болшинството фенове ще се охлади. Най-вероятно отбора ще се срине психически. Ще се наложи да бъдат продадени играчи, за да може въобще да съществува Левски. Всичко, което беше постигнато досега беше разбито на пух и прах в този мач. Ефекта от загубата ще е като след ядрен взрив. Наистина живота продължава. Не можем да променим случилото се. Най-боли, че виновните за тази катастрофа сме самите ние. Жалко! Важното е да бъдем живи и здрави!

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2022 00:59

Тия бяха точно на нивото на Пирин. Играха същата тактика, но тогава зелените изпуснаха 1-2 положения. Точно толкова са класни Хамрун.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 01:00

Highlander написа:
glarus_ds написа:Едно ще ви кажа, ние сме преживели страхотни разочарования и провали. Те обаче не успяват да ни сломят никога. За това и сме отбора с най-много публика по стадионите. Сега сме много ядосани, иска ни се да си скъсаме фланелките, или да счупим пепелника на Левски и т.н. Това е дежа вю, случвало ни се е вече толкова много пъти и винаги го преживяваме :) Така че, живота продължава. Наистина безкрайно тъпо отпадане, съпътствано с много пропуски, изпусната дузпа, греди няколко и 2 некадърни прояви на вратарчето, ама нищо не можем да променим. Ще пием по още 2 питиета и ще ни мине, както всеки път до сега. Само Левски

Прав си, че сме преживели много подобни моменти, но това е било в много по различни периоди и при различни обстоятелства. Този мач беше жизнено важен за Левски - буквално. Сега ентусиазмът в болшинството фенове ще се охлади. Най-вероятно отбора ще се срине психически. Ще се наложи да бъдат продадени играчи, за да може въобще да съществува Левски. Всичко, което беше постигнато досега беше разбито на пух и прах в този мач. Ефекта от загубата ще е като след ядрен взрив. Наистина живота продължава. Не можем да променим случилото се. Най-боли, че виновните за тази катастрофа сме самите ние. Жалко! Важното е да бъдем живи и здрави!

Аз пък не мисля, че ще се отрази чак така. След Славия бях сигурен, че следват поне 10 години на криза, сега ми се струва, че няма да е така, но ще видим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 01:00

Halo написа:Тоя Роналдо е към 170, а е взет за централен нападател. Много странен трансфер.

Да, нисък е, но мисля, че точно там му е мястото, а не на крилото. Направо се е утрепал за фалшива деветка и не знам защо го мъчат по тъча. Той за там очевидно не става. Няма нито техникака, нито подаването. Но пък ми прави впечатление, че от всяко положение бие към вратата и предимно я уцелва. Да го пробват на друга позиция, че на крилото е зле.

Върни се в “Левски”