efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Мнениеот W84me » 22 фев 2020 19:17

Готвача написа:И какво общо има това с темата?Яхнии,каварми,рибари с лодки,граничари...и нито дума за това колко жалък е Левски,как ви надигравахме в голяма част от мача,как се отървахте благодарение на късмета...Въобще,аз може и да не разбирам много от футбол,но ти не разбираш въобще.Добре че беше сватбата,че да изравни силите,като ни остави с 10 човека.После,след като и вие останахте с 10,отново ви натикахме във вашето наказателно.Но ти или не си гледал мача,или са ти го преразказвали.

Аз мача го гледах, ти кажи, като варненец, не те ли е срам, че манталитета на отбор, фенове, ръководители и стадион на Черно Море е на ниво В група? Може ли това да е представителен отбор на Варна?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2020 19:18

ralka_levskarka написа:Глупости на търкалета. Голът падна в 2:10 и се радваха до 2:40. Голът на ЧМ дойде в 3:58. Ебах това наваксване. Без извинение!
Последно: бутнал ли е съдията Левски или? Вече май и вие не знаете.

Съвсем в рамките на нормалното беше удължено времето. Корнера стана към 3:30, нямаше как да не го изпълнят.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 фев 2020 19:21

W84me написа:
ralka_levskarka написа:Глупости на търкалета. Голът падна в 2:10 и се радваха до 2:40. Голът на ЧМ дойде в 3:58. Ебах това наваксване. Без извинение!

Съвсем в рамките на нормалното беше удължено времето. Корнера стана към 3:30, нямаше как да не го изпълнят.

Не е като да не съм виждала как съдия дава край като не позволява корнера да се изпълни. По логиката на коментиращите не виждам как сватбата бил ни бутнал. Ако искаше да ни бута изобщо нямаше да се стига до корнер.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 фев 2020 19:23

За два мача: 12 жълти и 2 червени. Холмар за Славия е наказан, че и Каргас. Веки тей да ни бутат. Сложете една емотикона дето се удря в лицето.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Nilim

Мнениеот Nilim » 22 фев 2020 19:35

Не много добър мач, Морето и те бяха зле, само Курьор беше на ниво. Донякъде логично хиксче, само че не очаквах толкова голове.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2020 19:40

ralka_levskarka написа:Не е като да не съм виждала как съдия дава край като не позволява корнера да се изпълни. По логиката на коментиращите не виждам как сватбата бил ни бутнал. Ако искаше да ни бута изобщо нямаше да се стига до корнер.

Може да го даде за полувреме, но за последен съдийски сигнал трябва да изчака изпълнението. Сватбата не ни е бутал, просто по стара традиция се свири за Х.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 фев 2020 20:05

W84me написа:

Аз лично очаквах Сватбата да вдигне 4 или 5 минути ,но той вдигна малко изненадващо 3 минути. Преди да стане головата атака на Левски , Сватбата свири доста спорен фаул пред публиката на Левски , играчи го попитаха колко има още, съдията показа и каза 1 минута. При положение,че през допълнителното време няма извършени смени или влизане на лекарски екип на мен дори 30 сек над допълнителното време ми идват много. Преди ъгловия Сл.Костов го пита кога ще свири края, Сватбата показа сега го свиря, затова и доста от нашите въобще не скочиха,не че ги оправдава. Между другото при гола на Спиерингс има спестен червен картон на Д.Димов. Също при вече показан жълт картон Д.Димов извърши много груб фаул отзад на Сл.Костов ,аз помислих че даже го контузи , Сватбата не показа нищо.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2020 20:22

honda написа:
W84me написа:

Аз лично очаквах Сватбата да вдигне 4 или 5 минути ,но той вдигна малко изненадващо 3 минути. Преди да стане головата атака на Левски , Сватбата свири доста спорен фаул пред публиката на Левски , играчи го попитаха колко има още, съдията показа и каза 1 минута. При положение,че през допълнителното време няма извършени смени или влизане на лекарски екип на мен дори 30 сек над допълнителното време ми идват много. Преди ъгловия Сл.Костов го пита кога ще свири края, Сватбата показа сега го свиря, затова и доста от нашите въобще не скочиха,не че ги оправдава. Между другото при гола на Спиерингс има спестен червен картон на Д.Димов. Също при вече показан жълт картон Д.Димов извърши много груб фаул отзад на Сл.Костов ,аз помислих че даже го контузи , Сватбата не показа нищо.

Сватбата, че е некадърен, некадърен е, спор няма. Обаче има и друго мое разсъждение. Нашите футболисти просто не могат да се пазят, стават адски груби единоборства, нескопосани отигравания и така нататък золуми. Да се чудиш какво да свириш. На мач има по 40 нарушения, в западните страни този брой е на половина, ако не и още по-малко.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 фев 2020 21:15

W84me написа:Сватбата, че е некадърен, некадърен е, спор няма. Обаче има и друго мое разсъждение. Нашите футболисти просто не могат да се пазят, стават адски груби единоборства, нескопосани отигравания и така нататък золуми. Да се чудиш какво да свириш. На мач има по 40 нарушения, в западните страни този брой е на половина, ако не и още по-малко.

Знаеш ли защо става така?! Защото ей такива "звездички" като Курьор и другия Родриго ли беше си правят каквото искат с нашите. Гледам ги как 3-ма сини влизат на един от Черно море и не могат да му вземат топката без да я изчистят или да го фаулират...
Както казах преди няколко дни. Парите, които се дават за заплати на нашите играчи изобщо не отговарят на представянето на терена. Не може отбори с двойно по-малък бюджет и със събрани от кол и въже играчи да са равностойни на нашите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2020 21:21

koisa написа:
W84me написа:Сватбата, че е некадърен, некадърен е, спор няма. Обаче има и друго мое разсъждение. Нашите футболисти просто не могат да се пазят, стават адски груби единоборства, нескопосани отигравания и така нататък золуми. Да се чудиш какво да свириш. На мач има по 40 нарушения, в западните страни този брой е на половина, ако не и още по-малко.

Знаеш ли защо става така?! Защото ей такива "звездички" като Курьор и другия Родриго ли беше си правят каквото искат с нашите. Гледам ги как 3-ма сини влизат на един от Черно море и не могат да му вземат топката без да я изчистят или да го фаулират...
Както казах преди няколко дни. Парите, които се дават за заплати на нашите играчи изобщо не отговарят на представянето на терена. Не може отбори с двойно по-малък бюджет и със събрани от кол и въже играчи да са равностойни на нашите.

Точно това ми направи впечатление при серия фалове пред нашето наказателно поле, по едно време му влизаха по трима и не могат да му я вземат. Според мен имаме играчи, които са висока класа за нашето първенство, но и такива, които са доста зле към момента.

Върни се в “Левски”