Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
22
11%
Х
30
16%
2
141
73%

Общо гласове: 193

realno
Контакти:

Re: Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.

Мнениеот realno » 22 сеп 2019 14:01

sinqkrepost1914 написа:Мача беше точно такъв, какъвто трябваше да бъде ! Точно когато белите балерини бяха почнали да ''умират'' един по един на терена и да се опитват да НЕ играят, точно тогава им го мушнахме. Нещастния боклук Урсула тъкмо беше извадил на показ циганското в себе си. Няма толкова умряло и жалко тимче като Славия ! Дебалата свиня, колкото е дебел, десет пъти повече е противен и гнусен. Скапан циркаджия.. А Урсула е най-противния футболист играл в България за много години напред.. Напълно заслужена победа !
Тиам за мен беше човека в този мач ! Щом дори Мартина направи някои отигравания, които си заслужават и се оказа няколко пъти на върха на атаката със завършващ удар, значи всичко е възможно :lol:
Робърта отново много подвижен, Стаси със страхотен гол и разбира се, браво на Нашименто. Хомс трупа минути и ще влезе в ритъм. Нещата изглеждат добре, но все още Хубчев трябва да се утвърждава. Лично аз все още не съм сигурен в него.

И за публиката : Не оправдавам трошенето, но когато години наред един мазен плондер си позволява да плюе и опетнява името на Левски във всеки удобен момент, то същия не би трябвало да очаква друга реакция, освен тази. Провокациите от страна на дебелия продължиха цяла седмица, а на такива селски тарикати като него доброто не действа. Морала и либерастията ходете да си ги мерите на запад. Там е модерно да си толерантен, да приемаш всичко, да ти пикаят в лицето, а ти да си мълчиш за да не засегнеш нечии права, защото всичко може да се приеме за дискриминация ! Отделно, не бях на мача, но съм склонен да вярвам на хората, които са били и казват, че седалките и без ''помощ'' са си били в окаян вид. Няма да се учудя, ако и това е била поредната провокация. Във всеки случай дебелия тумбак няма да е на минус, а напротив. Също така седалките в така наречения сектор В ми се виждат не повече от 2000 най-много. Ако наистина са били счупени над 850, тва означава, че половината сектор трябваше да е зейнал, а изобщо не се видя такова нещо.. Толкова за това. Само Левски !

Запомни едни и си го запиши с големи букви: НИКОЙ НЕ ХУЛИ ПОВЕЧЕ ИМЕТО НА АПОСТОЛА ОТ СЕКТОРА С НАРКОМАНИ И ЛУМПЕНИ. Сега не само, че ще плащаме солени глоби, но и с парите, които ще им платим седалките ще си ги подновят и ще имат нови. И това, защото парите в Левски валят от небето и нямаме нужда от тях или нашия стадион няма нужда от нови седалки. Както и да ги наречеш тези същества в черния сектора, все ще малко, защото са чорбари в синьо. Даже не са облечени в синьо, а в черно. Чорбарите не могат да ме ядосат както тия утайки.

Иначе за мача ще кажа, че посредствен мач с много тичане, борба, но без идея и класа. Мача го взехме на мускули. Хубчев си го каза, че не сме готови за шампиони, защото няма класни футболисти за това.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 сеп 2019 14:03

blue avalanche написа:
noo написа:
blue avalanche написа:
noo написа:След П.Колев емнахте и П. Хубчев. И то защо? Защото Левски почнаха да играят що-годе добре.

Никой не е "емнал" Хубчев, но нещо много бързо забравихте Ларнака, Берое, второто полувреме с Тирето, мъките срещу Ц.село и Етър...
Мога да добавя и първото полувреме срещу Славия, което си беше пълна нула...
Ако трябва да сме реални добрите моменти на отбора се броят на пръстите на едната ръка.
Този, който смята, че мачовете ни трябва да почват още от съблекалнята с три-четири гола за нас, явно не си е избрал точния отбор.
Левски по времето на Пл. Николов, Кременлиев, Хубчев, Цветанов, Янков, Боримиров, Сираков (четвъртите в света), Ил.Илиев и т.н. имаше не малко неуспешни мачове, а ти искаш сегашният ни състав (на няколко месеца) да мачка всеки път и по възможност 90 минути. :)

Само недей да препращаш към онзи отбор, защото онзи отбор за 3(ТРИ) сезона имаше 6 загуби. В шампионата.
"Неуспешни" мачове - да. Безидейни - не.
И П.Хубчев изобщо не е от калибъра на Г.Василев. Никога не е бил и никога няма да бъде. ;)
Всеки си има право на мнение. Аз смятам, че Хубчев е най-добрия ни треньор от близо десет години, за теб не е нищо особено. Времето ще покаже кой крив, кой прав.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 22 сеп 2019 14:09

защо написа:
Corwin написа:Публиката... без да бъде ничии защитник, но тези седалки са потресаващи - зле монтирани, изпечени пластмаси, половината изобщо не са закрепени за желязото (та не трудно да ги 'изкъртиш', даже да се подпреш на тях само). Просто беше нарисувано, че ще се случи тоя погром.

Аз, ако бех на Черепа на местото, щех да ви го нарисувам и на цените на билетчетата за следващите домакинства.

Както казах, не защитавам никого (последният човек ще съм, дето ще го прави), просто отбелязвам. Лично аз влязох, седнах на една седалка (още преди да почне мача) и се срутих заедно с нея между редовете. И пак казвам, не е оправдание това.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 сеп 2019 14:12

noo написа:Аз смятам, че Хубчев е най-добрия ни треньор от близо десет години, за теб не е нищо особено. Времето ще покаже кой крив, кой прав.

Брей , как го разбра от 10 мача? Че и за последните 10 години! Принципно още преди първия му официален мач някои го обявиха за дълготърсеният Месия на синия отбор, не си спомням дали ти беше от тях, но понеже ПК го е избрал,за теб няма съмнение , че е най-добрия ни треньор.
ПК е Бог, а Хубчев неговият пророк :mrgreen:
Последна промяна от vvessel на 22 сеп 2019 14:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 сеп 2019 14:19

realno написа:
sinqkrepost1914 написа:Мача беше точно такъв, какъвто трябваше да бъде ! Точно когато белите балерини бяха почнали да ''умират'' един по един на терена и да се опитват да НЕ играят, точно тогава им го мушнахме. Нещастния боклук Урсула тъкмо беше извадил на показ циганското в себе си. Няма толкова умряло и жалко тимче като Славия ! Дебалата свиня, колкото е дебел, десет пъти повече е противен и гнусен. Скапан циркаджия.. А Урсула е най-противния футболист играл в България за много години напред.. Напълно заслужена победа !
Тиам за мен беше човека в този мач ! Щом дори Мартина направи някои отигравания, които си заслужават и се оказа няколко пъти на върха на атаката със завършващ удар, значи всичко е възможно :lol:
Робърта отново много подвижен, Стаси със страхотен гол и разбира се, браво на Нашименто. Хомс трупа минути и ще влезе в ритъм. Нещата изглеждат добре, но все още Хубчев трябва да се утвърждава. Лично аз все още не съм сигурен в него.

И за публиката : Не оправдавам трошенето, но когато години наред един мазен плондер си позволява да плюе и опетнява името на Левски във всеки удобен момент, то същия не би трябвало да очаква друга реакция, освен тази. Провокациите от страна на дебелия продължиха цяла седмица, а на такива селски тарикати като него доброто не действа. Морала и либерастията ходете да си ги мерите на запад. Там е модерно да си толерантен, да приемаш всичко, да ти пикаят в лицето, а ти да си мълчиш за да не засегнеш нечии права, защото всичко може да се приеме за дискриминация ! Отделно, не бях на мача, но съм склонен да вярвам на хората, които са били и казват, че седалките и без ''помощ'' са си били в окаян вид. Няма да се учудя, ако и това е била поредната провокация. Във всеки случай дебелия тумбак няма да е на минус, а напротив. Също така седалките в така наречения сектор В ми се виждат не повече от 2000 най-много. Ако наистина са били счупени над 850, тва означава, че половината сектор трябваше да е зейнал, а изобщо не се видя такова нещо.. Толкова за това. Само Левски !

Запомни едни и си го запиши с големи букви: НИКОЙ НЕ ХУЛИ ПОВЕЧЕ ИМЕТО НА АПОСТОЛА ОТ СЕКТОРА С НАРКОМАНИ И ЛУМПЕНИ. Сега не само, че ще плащаме солени глоби, но и с парите, които ще им платим седалките ще си ги подновят и ще имат нови. И това, защото парите в Левски валят от небето и нямаме нужда от тях или нашия стадион няма нужда от нови седалки. Както и да ги наречеш тези същества в черния сектора, все ще малко, защото са чорбари в синьо. Даже не са облечени в синьо, а в черно. Чорбарите не могат да ме ядосат както тия утайки.

Иначе за мача ще кажа, че посредствен мач с много тичане, борба, но без идея и класа. Мача го взехме на мускули. Хубчев си го каза, че не сме готови за шампиони, защото няма класни футболисти за това.

Направо ще фалираме с тия 10 хилки, дето ще им изплатим. Нека си покрият и целия сектор със седалки, ако искат, файда никва като няма кой да ходи :lol:
И аз от 2016 вече не посещавам Б по разбираеми причини, с изключение на 1-2 мача с тирето и този сезон с Селско Царство, когато само Б беше отворен. За мен СЗ са вредни, особено когато сами командват целия сектор. Квото е останало от него, де. Не ги харесвам, но повече не харесвам мазната свиня ВС и шумкарското му отборче. Толкова .
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 сеп 2019 15:00

sinqkrepost1914 написа:
realno написа:

Направо ще фалираме с тия 10 хилки, дето ще им изплатим. Нека си покрият и целия сектор със седалки, ако искат, файда никва като няма кой да ходи :lol:
И аз от 2016 вече не посещавам Б по разбираеми причини, с изключение на 1-2 мача с тирето и този сезон с Селско Царство, когато само Б беше отворен. За мен СЗ са вредни, особено когато сами командват целия сектор. Квото е останало от него, де. Не ги харесвам, но повече не харесвам мазната свиня ВС и шумкарското му отборче. Толкова .

Като сте толкова отворени, извадете тези 10 хил.лв от вашия джоб, и всяко друго наказание по ваша вина, а пък тогава ако искате съборете им стадиона. Но разбира се няма да го направите, защото сте чорбари с черни качулки развяващи кости, свастики и кълнещи, и псуващи по трибуните. Да си виждал чорбар да е от полза за Левски? Няма и да видиш. Вие сте същите. Жалки, смешни и във вреда. Всеки ден когато ви има е лош за клуба. Но няма как да го разберете, защото няма с какво.
Ако трябва да избирам шампионска титла или да ви няма, ще избера второто.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 сеп 2019 15:15

noo написа:Всеки си има право на мнение. Аз смятам, че Хубчев е най-добрия ни треньор от близо десет години, за теб не е нищо особено. Времето ще покаже кой крив, кой прав.

Трябва да си много пристрастен и необективен, за да напишеш това. Той определено не е най-добрия треньор, който е стъпвал на "Георги Аспарухов" в последните 10 години. Дали ще НИ е най-успешния, предстои да видим и няма как сега да го кажеш нито ти, нито аз. Истината са плейофите. Там може да влезем с 6 точки преднина от Лудогорец и накрая да завършим 4-ти. А конкретно, както и ПК, (за мен този човек заслужава само с инициали да бъде обозначаван, като в полицейските сводки), така и Хубчев се компрометираха още в началото на царуването си.
Абе, пичове. Хвърли ли се някой на амбразурата за тренер/собственик/дирек, и сякаш го урочасва. Нека си коментираме мач за мач. Убеден съм, че и Хубчев няма нужда от подобни мечешки услуги, 'щото да няма после: "Ама що така стана? Вън!". Свръх очакванията вредят адски много на този клуб, именно в последните 10 години.

А според мен в последните 10 години пък имаше поне четирима треньори, с които можеше да постигнем нещо значимо, ако им беше осигурен комфорта за това: Йока, Роси, Дерменджията и Стоянович. Задава се пети. Да видим какво ще стане.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 сеп 2019 15:28

Не съм гледал мача, Холмар и защитата как се справиха?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 сеп 2019 15:30

mikata написа:Не съм гледал мача, Холмар и защитата как се справиха?

Когато имаха работа (в последните 10 минути) - зле. Холмар е много зле засега

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 сеп 2019 16:26

metodito написа:
noo написа:Всеки си има право на мнение. Аз смятам, че Хубчев е най-добрия ни треньор от близо десет години, за теб не е нищо особено. Времето ще покаже кой крив, кой прав.

Трябва да си много пристрастен и необективен, за да напишеш това. Той определено не е най-добрия треньор, който е стъпвал на "Георги Аспарухов" в последните 10 години. Дали ще НИ е най-успешния, предстои да видим и няма как сега да го кажеш нито ти, нито аз. Истината са плейофите. Там може да влезем с 6 точки преднина от Лудогорец и накрая да завършим 4-ти. А конкретно, както и ПК, (за мен този човек заслужава само с инициали да бъде обозначаван, като в полицейските сводки), така и Хубчев се компрометираха още в началото на царуването си.
Абе, пичове. Хвърли ли се някой на амбразурата за тренер/собственик/дирек, и сякаш го урочасва. Нека си коментираме мач за мач. Убеден съм, че и Хубчев няма нужда от подобни мечешки услуги, 'щото да няма после: "Ама що така стана? Вън!". Свръх очакванията вредят адски много на този клуб, именно в последните 10 години.

А според мен в последните 10 години пък имаше поне четирима треньори, с които можеше да постигнем нещо значимо, ако им беше осигурен комфорта за това: Йока, Роси, Дерменджията и Стоянович. Задава се пети. Да видим какво ще стане.
Стига с твоя Роси, ставаш вече смешен. Треньор, който прави равен с последния (Витоша) и го смята за успех, защото сме били гости на В.Левски - може ли да го слагаме в някакви класации. Със същия голям треньор отпаднахме от Вадуц. В твоята класация влизат и Шубата и Славиша. Смешно е направо.
А другия колега, обсебен от ПК, не смятам повече да го коментирам.

Върни се в “Левски”