Хубава победа и класиране за следващ кръг в ЛЕ. Две победи и 4:0 общо - мечтано елиминиране на противник от много години. С публика щеше да е много различно...
Май лека тренировка им е дал Хубчев след мача на футболистите.
ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT
Честита победа и успех в Кипър, дано се получи удобен резултат.
За по-находчивите и имащи възможност - все още има изгодни самолетни билети до Ларнака:
- от София - сряда-петък - към 300 лв
- от Варна - четвъртък-неделя - към 200 лв
А Ларнака си е хубава дестинация особено за лятото.
Успех още веднъж !!!
За по-находчивите и имащи възможност - все още има изгодни самолетни билети до Ларнака:
- от София - сряда-петък - към 300 лв
- от Варна - четвъртък-неделя - към 200 лв
А Ларнака си е хубава дестинация особено за лятото.
Успех още веднъж !!!
Прибрахме децата от Герена. Доволни са. Раздали са им бонбони, вода и пуканки. На следващия мач-повече! 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 18.07 / 19:30
kingofpop написа:Иначе до групите остават още 3 съперника нали така ?
Да .
W84me написа:veni__85 написа:Честита победа левскари. Има още какво да се желае от играта. Децата по трибуните ми напълниха душата.
Знам, че е още рано да мислим за толкова напред, но някой знае ли , дали има вероятност Ларнака да са поставени за жребия в понеделник ?
Не, няма такъв шанс. На 4 позиция от непоставените са
Голям малшанс Динамо ( Минск) вече отпаднаха, Търнава паднаха 2:0 първия мач. Само унгарците са сигурни напред. От поставените май само "бирите" от Израел може да изгорят. В най- добрия случай ще са най- добър непоставен.
Честито левскари и браво!
Може някои младежи тук да се изненадат, но се радвам да видя отбора на Левски такъв, какъвто го помня от моето време! - най-после! Но сигурно сте чели, че аз вярвам на Петьо Хубчев? Браво - мисля че той е в основата да сплоти отбора и да играете така добре организирано! Дори, като помисля за нашето дерби и бих казал бррррр
...ама ще видим! - това му е хубавото!
И пак от моето време - не си спомням да са ни интересували отбори от Кипър или Молдова...Надявам се да го върнете това време!!!
И друго си е "Югославски" отбор, като Осиек...
Може някои младежи тук да се изненадат, но се радвам да видя отбора на Левски такъв, какъвто го помня от моето време! - най-после! Но сигурно сте чели, че аз вярвам на Петьо Хубчев? Браво - мисля че той е в основата да сплоти отбора и да играете така добре организирано! Дори, като помисля за нашето дерби и бих казал бррррр
И пак от моето време - не си спомням да са ни интересували отбори от Кипър или Молдова...Надявам се да го върнете това време!!!
И друго си е "Югославски" отбор, като Осиек...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
В трети кръг един бегъл поглед над отборите показва, че нямаме никакъв шанс. Целта е да стигнем до него и да изиграем 6 мача. Останалото е фантастика.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:В трети кръг един бегъл поглед над отборите показва, че нямаме никакъв шанс. Целта е да стигнем до него и да изиграем 6 мача. Останалото е фантастика.
Някой от тези отбори по принцип може да бъде излъган. Аз обаче се съмнявам, че ще минем кипърците.

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Highlander
- Контакти:
sin4ec написа:В трети кръг един бегъл поглед над отборите показва, че нямаме никакъв шанс. Целта е да стигнем до него и да изиграем 6 мача. Останалото е фантастика.
Стяуа, Малмьо, Партизан, Молде, Риека, Заря Луганск, Арсенал Тула и Аполон Лимасол въобще не изглеждат като страшни и непреодолими отбори.
Браво на Петьо, браво на носещите сини тениски за желанието! Браво! Викам да ударим първо кипърчетата, след това да мислим третия кръг! Не виждам чак такива страшилища там!