delqnski47 написа:TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:Най-хубавото е, че има леееееек растеж в качеството на продукта на фона на предния пехливанлък. Днес малко-отмалко погледахме футбол и игра, колкото-толкова. На фона на предния мач си беше направо "радост за окото".![]()
Няколко щриха и от мен. Ловешката простотия и величкодихонивщината явно няма как да се изкорени при ония, нищо че по едно време имаше подобни индикации, че София-та може пък да им повлияе добре. Не съм изненадан, че не ни сложиха емблемата на таблото, макар че ние си имаме такава и не крадем чужди, ама може ли да ни изпраскаш титулярния състав с бели букви на червен фон, като че ли беше снимка на лист, и да не покажеш имената на резервите???![]()
Нашите хубостници от сектор Б продължават с глупостите и не е случайно, че във В бяхме повече хора, отново. Може ли бе дее*а ма'а му, след оная простотия с полицайката, днес да изстрелят 3 ракетки към същото място, като 2 от тях паднаха в краката на Ушев, а една имаше по-точно попадение в един тиреец в А.Ама е глупост все пак.
Гледам разни интервюта, чета разни коментари и излиза, че едва ли не оранжевите е трябвало да ни качат на тройка, ама не би, следователно ние сме се сборили със зъби и нокти за едната точица и сме щастливи. Бе, викам си, на стадиона такова нещо не установих. Ама понеже само за 5 минути не гледах мача, че трябваше да източа малко бири, та може да съм пропуснал екшъна, я да видим репортажите. Гледам ги - ми не, май-май не са ни надиграли и май-май замалко да има сезонен хеттрик на корейския футболист - Пак Син Х*й.
Кои сте били повече?Да не броиш и семкарите?Точно 300 човека сте там активните у В.Вие ако бяхте "повече" нямаше да избегате като попикани от Б,а щеше да е обратното бе мен...
Логика.
Имам предвид хората във В като цяло, а не Блок-а. Факт е, че при нас се забелязва отлив от Б, като народът се алокира към В или А, в зависимост от това дали сме домакин или гост на преместения Литекс от Ловеч.
Ми то като гледам накъде вървят нещата,все ще сте си гости на тоя мач...
Какви гости, бре...