Но иначе слаб, безличен футбол без нищо запомнящо се. Както победихме, така можехме и да не завършим наравно или да паднем.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Да, коректна вметка за тия от Коматево, но така или иначе ме разбра.alexdb написа:
С Металик вече играхме. В София мачовете ни са с Тире, Каузата, тия и Олимпик.
Остават ни 4-ри домакинства, в тях ако съберем 40-50 хиляди, средно по 10 кинта билета, почти ( или дори повече ) половин милион приход.
Нека Черепакис да види, че не се е захванал съвсем с "губещ Клуб".
Но за подобна посещаемост трябва да сме на "прилична дистанция" от Лудогорец и София-София.
Да паднем ?realno написа:Нека с побългаряването да продължи. Днес видяхме бъдещите звезди на утрешния шампион Левски.![]()
![]()
![]()
Но иначе слаб, безличен футбол без нищо запомнящо се. Както победихме, така можехме и да не завършим наравно или да паднем.
След Полачек и Божката е добре, че не треперим след всяко центриране.Der Schmarotzer написа: (Перукан не го слагам, защото нямаше сложни ситуация)
Sisi 1914 написа:jungle написа:Sisi 1914 написа:jungle написа:Sisi 1914 написа:0-1
![]()
![]()
Искаш да ме поздравиш ли, че ми цитираш прогнозата?
Разбира се
Благодаря ти!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта