ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 17.02 / 17:30

Мнениеот Unforgiven_M » 17 фев 2019 23:57

Elliah написа:
sin4ec написа:
W84me написа:Какво има Левски? Ляв и десен бек няма, халф няма, крило няма, не виждам какво толкова имаме. Имахме Костов, но ще го разбият заради малкото коте.

Днес центърът ни не работеше, там ни срязаха Локо Пд. Бяха стоварили 6 човека с различни функции в зоната, нека да не сме орандежави и да признаем добрата и правилна игра на съперника.
Мариани се оказа страхливец, което е за мен неприятната изненада...
Има качества, но с този страх-в Арда!

Някакси да ти е минавало през ума, че човека има да спазва тактически указания? Надали го е страх да се надиграва... Не е като да му е първи мач.

Оставете го Синчеца. Той първо говори, после мисли. Нервен е малко и чуждо мнение не приема. След Serafim да не вземе да погне и вас със заплахи, големият "мъж"...
Ама... то пък човек не може да надскочи лимита си, /ментален, интелектуален/ така или иначе - не му се сърдете...

Левски от години копае надолу и проблемите няма как да се решат с Божи86 и Физкултурника. Години наред отборът се управлява от хора с ограничен потенциал - какъв да е резултата?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 фев 2019 00:05

Днес не впечатлиха, но идва друг мач. Поне имаме вратар който може да подава топката точно, а и да излиза и да лови дълги пасове. Обертан си липса, особено като игра по крилото...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 фев 2019 00:07

То цялата ни игра беше страхлива... Предимно с пасове назад.
Не знам какво им харесва тази тактика с хилядите подавания и почти нулевата ефективност откъм създаване на положения... :roll:
Така сме толкова удобни за контри, че не случайно повечето отбори играят само отзад срещу нас. Даже очаквам другата неделя онези да играят точно така...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2019 00:09

Serafim написа: [offtopic]Виж сега, Говньо! Мери си приказките, че ми писна от лайнари! На трима им разбих зурлите, ако си ербап-заповядай и ти![/offtopic]

[/quote]
С лайна боя не става. Много сте дизтарикати, ама дорде не ви опре отзад...
И когато си отгледате синове-възпитавайте си ги , на мен не ми се обяснявайте кое какво е. Зарад такива като вас и мисленето ви децата бягат от Левски. И ще бягат. Утре и Дани ще избяга, и тогава...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 фев 2019 00:13

W84me написа:Някой има ли идея за какво точно ни е Манолев и на кой пост ще играе?!

Десен хал центриращ , ако е нужно и десен бек

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 фев 2019 00:16

sin4ec написа:Левски няма разиграващ халф и това е страховит проблем. Лошото е, че баш тия са най-редки и са много скъпи. Няма откъде да дойде. Имаме такъв в школата, ама е на 15 годинки и му е рано...

Имаме .Казва се Мариани

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2019 00:18

W84me написа:
Elliah написа:Някакси да ти е минавало през ума, че човека има да спазва тактически указания? Надали го е страх да се надиграва... Не е като да му е първи мач.

Единственият ни футболист участвал в ЛЕ, дори с голове там, ама го било страх, има вече 8 гола на сметката си и толкова асистенции.

Е, щом и ти си срещу мен-изпушвам и ме няма. Разисквайте си на воля, да не ви пречи никой! Станахте бетер ориндж ейджънтс, еви му мамата, айде байгън!
Само да ти напомня, че доста преди Димитровден споменах тук, че Черепа взима Левски.
Сега на теб ще ти кажа още нещо: Левски след година може и да го няма.
Лека вечер!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2019 00:21

ЕМИЛ написа:
sin4ec написа:Левски няма разиграващ халф и това е страховит проблем. Лошото е, че баш тия са най-редки и са много скъпи. Няма откъде да дойде. Имаме такъв в школата, ама е на 15 годинки и му е рано...

Имаме .Казва се Мариани

Имаме. Съгласен съм. Браво!
Да ръкопляскам ли в знак на съгласие с партийната линия, или?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 фев 2019 00:24

sin4ec написа:
ЕМИЛ написа:

Имаме .Казва се Мариани

Имаме. Съгласен съм. Браво!
Да ръкопляскам ли в знак на съгласие с партийната линия, или?

Левски има отбор , но няма ръководитрели

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 18 фев 2019 00:26

W84me написа:
Балкански Орел написа:Добър мач, между два некомунистически отбора.Локомотивци се бориха като лъвове, въпреки медийните атаки, които имаха срещу себе си.Ние и нашите футболисти направиха каквото могат, за съжаление само това си могат ЧУЖДЕНЦИТЕ.Всички наши българи се раздадоха и направиха всичко по силите си заедно с Яблонски и Тиам.

Христо Луков Наш Генерал !

Шегуваш ли се? Българите направили нещо, Горанов и Божинов за българи ли ги броиш? Че единия е абсолютен тролей, дупи се всеки път, като е с топката, а другия е приключил и ПК трябва да бъде линчуван само дето си е помислил да го прибира тоя несретник. А Райнов? Аз обработвам топката 5 пъти по-бързо от него, ако иска може даже да се пробваме на спиране или на дълъг пас.

Траяне, знаем се .... не се изхвърляй така! :) :) :) :) ;) :lol: :lol:

Върни се в “Левски”