Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот mikata » 22 дек 2017 08:34

Тия бразилци трудно се аклиматизират в България :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 дек 2017 08:44

За тия не знам, но едно време Жоазиньо го чакахме повече от година да се "стопли" и чак тогава се развихри. Даже си спомням, че в началото нямаше сила дузпа да бие, после вкарваше от 30-40 метра.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 дек 2017 09:39

metodito написа:
koisa написа:Какво им е на Цветкович и Мапуку? За мен са добри играчи за нашето първенство.
Според мен Цветкович ще е перфектен за 3-5-2, а на Мапуку му трябва един плеймейкър тип Дарко за да къса мрежи в Дриша лигата! За Европа съм съгласен, че ни трябват далеч по-класни играчи, но те струват пари, а Спас не е от тези дето ще извади 10х 2-3 млн. за качествени играчи на всеки пост. 8-)

Мапуку в 90% от топките, които получава ги поема с гръб към вратата. И 80% от продължението е пас назад. Толкова за него. Цветкович се води защитник и таква е позицията му. Да, и аз съм съгласен, че ако играем с халф-бекове, той ще се справи по-добре от сега. Но случаят не е такъв и той ходи напред и няма въздух да се връща. Налага се Давид да му оправя бакиите или Ойло.

Точно Цветкович не "ходи" напред, а асистира напред почти половината игрови асистенции през сезона са негови. Други са тези, които ходят, ама айде да не им цитирам имената. Един от най-полезните ни играчи в офанзивен план

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 дек 2017 09:41

twize написа:
Icoxxx написа:Кои са тези бразилци и ганаец? :roll:

https://www.sportal.bg/news.php?news=700354
Тримата са били предложени на “сините” и може да дойдат в клуба без да се плаща трансферна сума ... твърди “Меридиан Мач”

Знам, че от клипове "инж." Г.А.И. правеше селекции. Но целта му бе друга. Та и аз прегледах рекламните им клипчета и останах впечатлен от ганаеца. Много здрав, бърз, повратлив, прилична техника, влиза твърдо и чисто, има усет къде да застане. Пишат го десен защитник, но го гледам позициониран в ляво. За сравнение с Горанов и Мики дума не може да става. Единият от бразилците ми прилича малко на Прохазка, но доста по- техничен и видимо по- бърз. Иде реч за онзи който е оценен от Transfermarkt.com. на 1,4 млн. €, но би пристигнал без трансферна сума. Но като знам, че въпросния сайт беше оценил Божката Краев на 1.3 млн. € не съм въодушевен особено. Сега е времето на спекулациите в трансферния сектор, но дано се вземат 2-3 действително качествени попълнения. До февруари ще ни предлагат клипове с още много играчи. Ще се пъчат, че първи са писали кой ще дойде на Герена, какъв футболист се е разминал с договор и най-щастливи се чувстват когато пишат "пореден талант ОТКАЗА наЛевски", "звездата ... не иска и да чуе за сините" и неща от този род. В крайна сметка думата имат Русев, Роси и Букарев. Тяхното мнение е меродавно.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 дек 2017 10:11

metodito написа:Гонзо на времето първо няма да я поема гръб към вратата и да се тика с гьз в защитниците. След това, като я поемаше или стреляше или се опитва да пробие.

Гонзо беше съвсем друг тип нападател. И да не забравяме, че по времето на Гонзо играехме съвсем различен футбол и все още всички в България се страхуваха от нас. Не забравяй с какви играчи около себе си играеше Гонзо... Безсмислено е да се сравняват!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 дек 2017 10:35

drvasko98 написа:
Точно Цветкович не "ходи" напред, а асистира напред почти половината игрови асистенции през сезона са негови. Други са тези, които ходят, ама айде да не им цитирам имената. Един от най-полезните ни играчи в офанзивен план

Е, аз не съм кавал нищо за това. Да, има добро центриране. А колко пробива стават през неговия фланг? Може би за това да няма вина. Инструкциите да са такива. Де да знам. Определено сравнявайки го с предишни хора на неговата позиция, като Лусио, Дъстли, Живко, ми се губи сериозно. Между другото, на другия фланг ми се нрави повече. Там не ходи толкова напред, а и в сравнение с Горанов, стои по-добре.
Последна промяна от metodito на 22 дек 2017 10:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 дек 2017 10:37

koisa написа:
metodito написа:Гонзо на времето първо няма да я поема гръб към вратата и да се тика с гьз в защитниците. След това, като я поемаше или стреляше или се опитва да пробие.

Гонзо беше съвсем друг тип нападател. И да не забравяме, че по времето на Гонзо играехме съвсем различен футбол и все още всички в България се страхуваха от нас. Не забравяй с какви играчи около себе си играеше Гонзо... Безсмислено е да се сравняват!

Един централен нападател има една задача: да вкарва. През 50-те, през 20-те и сега, футболът така се играе.

Мапуку през пролетта може да ме опровергае. Не забравям, че той не дойде във форма.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 дек 2017 11:03

metodito написа:
koisa написа:

Един централен нападател има една задача: да вкарва. През 50-те, през 20-те и сега, футболът така се играе.

Мапуку през пролетта може да ме опровергае. Не забравям, че той не дойде във форма.

:lol: :lol: :lol:

Заеби, почваш да приличаш на едни други дето носят от 9 кладенеца вода само и само да си наложат мнението!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 дек 2017 11:08

Отборите за контролите в Малта са страшни :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 дек 2017 11:11

Аз също очаквам да видя пълния потенциал на Мапуку идната пролет и му предричам още повече голове.
Ако стане това си мисля, че ще дойде време нашите ръководители да се допопитат до Домуса или ГГ как става далаверата с бързото издаване на български паспорти, че и на националния отбор му липсва изявен голаджия, пък ни чака нов тегав квалификационен цъкъл. От благодарност за жеста и от уважения към българския народ, бъдещият национал може да се прекръсти на Желязко Мапуков. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”