Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Тия бразилци трудно се аклиматизират в България 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- damyanov1963
За тия не знам, но едно време Жоазиньо го чакахме повече от година да се "стопли" и чак тогава се развихри. Даже си спомням, че в началото нямаше сила дузпа да бие, после вкарваше от 30-40 метра.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
metodito написа:koisa написа:Какво им е на Цветкович и Мапуку? За мен са добри играчи за нашето първенство.
Според мен Цветкович ще е перфектен за 3-5-2, а на Мапуку му трябва един плеймейкър тип Дарко за да къса мрежи в Дриша лигата! За Европа съм съгласен, че ни трябват далеч по-класни играчи, но те струват пари, а Спас не е от тези дето ще извади 10х 2-3 млн. за качествени играчи на всеки пост.
Мапуку в 90% от топките, които получава ги поема с гръб към вратата. И 80% от продължението е пас назад. Толкова за него. Цветкович се води защитник и таква е позицията му. Да, и аз съм съгласен, че ако играем с халф-бекове, той ще се справи по-добре от сега. Но случаят не е такъв и той ходи напред и няма въздух да се връща. Налага се Давид да му оправя бакиите или Ойло.
Точно Цветкович не "ходи" напред, а асистира напред почти половината игрови асистенции през сезона са негови. Други са тези, които ходят, ама айде да не им цитирам имената. Един от най-полезните ни играчи в офанзивен план
twize написа:Icoxxx написа:Кои са тези бразилци и ганаец?
https://www.sportal.bg/news.php?news=700354Тримата са били предложени на “сините” и може да дойдат в клуба без да се плаща трансферна сума ... твърди “Меридиан Мач”
Знам, че от клипове "инж." Г.А.И. правеше селекции. Но целта му бе друга. Та и аз прегледах рекламните им клипчета и останах впечатлен от ганаеца. Много здрав, бърз, повратлив, прилична техника, влиза твърдо и чисто, има усет къде да застане. Пишат го десен защитник, но го гледам позициониран в ляво. За сравнение с Горанов и Мики дума не може да става. Единият от бразилците ми прилича малко на Прохазка, но доста по- техничен и видимо по- бърз. Иде реч за онзи който е оценен от Transfermarkt.com. на 1,4 млн. €, но би пристигнал без трансферна сума. Но като знам, че въпросния сайт беше оценил Божката Краев на 1.3 млн. € не съм въодушевен особено. Сега е времето на спекулациите в трансферния сектор, но дано се вземат 2-3 действително качествени попълнения. До февруари ще ни предлагат клипове с още много играчи. Ще се пъчат, че първи са писали кой ще дойде на Герена, какъв футболист се е разминал с договор и най-щастливи се чувстват когато пишат "пореден талант ОТКАЗА наЛевски", "звездата ... не иска и да чуе за сините" и неща от този род. В крайна сметка думата имат Русев, Роси и Букарев. Тяхното мнение е меродавно.
metodito написа:Гонзо на времето първо няма да я поема гръб към вратата и да се тика с гьз в защитниците. След това, като я поемаше или стреляше или се опитва да пробие.
Гонзо беше съвсем друг тип нападател. И да не забравяме, че по времето на Гонзо играехме съвсем различен футбол и все още всички в България се страхуваха от нас. Не забравяй с какви играчи около себе си играеше Гонзо... Безсмислено е да се сравняват!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
drvasko98 написа:
Точно Цветкович не "ходи" напред, а асистира напред почти половината игрови асистенции през сезона са негови. Други са тези, които ходят, ама айде да не им цитирам имената. Един от най-полезните ни играчи в офанзивен план
Е, аз не съм кавал нищо за това. Да, има добро центриране. А колко пробива стават през неговия фланг? Може би за това да няма вина. Инструкциите да са такива. Де да знам. Определено сравнявайки го с предишни хора на неговата позиция, като Лусио, Дъстли, Живко, ми се губи сериозно. Между другото, на другия фланг ми се нрави повече. Там не ходи толкова напред, а и в сравнение с Горанов, стои по-добре.
Последна промяна от metodito на 22 дек 2017 10:40, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:Гонзо на времето първо няма да я поема гръб към вратата и да се тика с гьз в защитниците. След това, като я поемаше или стреляше или се опитва да пробие.
Гонзо беше съвсем друг тип нападател. И да не забравяме, че по времето на Гонзо играехме съвсем различен футбол и все още всички в България се страхуваха от нас. Не забравяй с какви играчи около себе си играеше Гонзо... Безсмислено е да се сравняват!
Един централен нападател има една задача: да вкарва. През 50-те, през 20-те и сега, футболът така се играе.
Мапуку през пролетта може да ме опровергае. Не забравям, че той не дойде във форма.
metodito написа:koisa написа:metodito написа:Гонзо на времето първо няма да я поема гръб към вратата и да се тика с гьз в защитниците. След това, като я поемаше или стреляше или се опитва да пробие.
Един централен нападател има една задача: да вкарва. През 50-те, през 20-те и сега, футболът така се играе.
Мапуку през пролетта може да ме опровергае. Не забравям, че той не дойде във форма.

Заеби, почваш да приличаш на едни други дето носят от 9 кладенеца вода само и само да си наложат мнението!
R.I.P.
Отборите за контролите в Малта са страшни 

България има природни богатства,
Аз също очаквам да видя пълния потенциал на Мапуку идната пролет и му предричам още повече голове.
Ако стане това си мисля, че ще дойде време нашите ръководители да се допопитат до Домуса или ГГ как става далаверата с бързото издаване на български паспорти, че и на националния отбор му липсва изявен голаджия, пък ни чака нов тегав квалификационен цъкъл. От благодарност за жеста и от уважения към българския народ, бъдещият национал може да се прекръсти на Желязко Мапуков.
Ако стане това си мисля, че ще дойде време нашите ръководители да се допопитат до Домуса или ГГ как става далаверата с бързото издаване на български паспорти, че и на националния отбор му липсва изявен голаджия, пък ни чака нов тегав квалификационен цъкъл. От благодарност за жеста и от уважения към българския народ, бъдещият национал може да се прекръсти на Желязко Мапуков.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс