Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 29 апр 2017 08:41

Победа за Левски
236
55%
Равен
42
10%
Победа за ЦСКА - София
154
36%

Общо гласове: 432

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Мнениеот W84me » 29 апр 2017 20:05

kiril.a.d написа:Ако имаш ценности, за които претендираш, смени си ръководството на отбора - поне спортно-техническо, за да не ти се налага да сменяш отбора, с някое ТИРЕ...примерно, Левски-Спартак (Плевен.София)...
И стига дрънка, като празна газена тенекия, ами се засрами че насред София падаш от Литекс с 0:3!!! - кога е било???????? - вече да не си приел ценноста на В група?...

Какво да се засрамя бе, Левски си плаща борчовете криво-ляво, от това ли да ме е срам? Ония ловешките заличават 20 милиона борчове, сменят име и стадион и са ЦСКА?! Кой трябва да го е срам?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 29 апр 2017 20:07

Абе добри сте, ама не сте известни :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 апр 2017 20:12

Крайно време беше да платим скъпо за олигофренията да нямаме резерва на беговете( а Мики Орачев е в Локо Сф под наем :shock: ). Няколко пъти стомна за вода-счупи се. Противниците не спят, Алвеша вляво и Прохазка вдясно е решение за един-два мача, но в дългосрочен план всеки читав треньор ще те качи на черешата. Безумието да пази Божката го разбирам само ако Ники е бил контузен. Де Нойер титуляр- това не е сериозно. Неуплътнената дясна зона-също.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 апр 2017 20:14

W84me написа:
kiril.a.d написа:Ако имаш ценности, за които претендираш, смени си ръководството на отбора - поне спортно-техническо, за да не ти се налага да сменяш отбора, с някое ТИРЕ...примерно, Левски-Спартак (Плевен.София)...
И стига дрънка, като празна газена тенекия, ами се засрами че насред София падаш от Литекс с 0:3!!! - кога е било???????? - вече да не си приел ценноста на В група?...

Какво да се засрамя бе, Левски си плаща борчовете криво-ляво, от това ли да ме е срам? Ония ловешките заличават 20 милиона борчове, сменят име и стадион и са ЦСКА?! Кой трябва да го е срам?

Нищо не заличават - четирибуквието фалира и скоро ще го заличат, а тия са просто корекция от 02.06.2016 г. в партидата на Литекс :)
http://snimki.be/store/1/931493485813.jpg

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 29 апр 2017 20:15

W84me написа:

Тоз, който падне, ама не в бой за свобода, а в бой за...по дупето! :lol: :lol: :lol:
къде се отнасяш бе подеунския - защо ми падаш от Литекс на сред София???????? - и няма да се засрамиш, че петниш София?...ми ако си от село...дори и село Подуене ;) ....

Апропо, аз емблемата на Гришката, отдавна съм я измислил - боядисва звездата в оранжево и добавя четвърта звездичка, колкото са му титлите!...
Но ти, защо не извади отбора от терена, след като падаш от Литекс, насред София, с 0:3??????
Последна промяна от kiril.a.d на 29 апр 2017 20:18, променено общо 1 път.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 29 апр 2017 20:16

ХА,ХА,ХА"Чавдар"-Етрополе,ха,ха,ха за първи път в елита и 3:0 смятай колко сте зле .ХА,ХА,ХА. :) :) :) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 29 апр 2017 20:17

W84me написа:
HardWork написа:
W84me написа:Вижте им целите на тия....

Кирил Десподов : "Ще гледаме задължително да завършим пред Левски...."

Какво има да се сравняваме с отборчето от Ловеч? Нашите ценности не може да са такива.

вашите ценности са да целите хората с бомбички, да опъвате свастики, и да бъдете бити и надпявани от ЦСКА! Кирчо има вече в актива си 4 или 5 гола срещу вас, а е само на 20 години!

И всичките са с екипа на Ловеч, точка.

Точката трябва да е на съществуването ви :mrgreen: , и трябва да бъде сложена от УЕФА заради свастиката, хвърлените предмети, и селското поведение! Не те ли е срам, даже нямаш честта да си признаеш! На снимките ясно се вижда, че всички около свастиката са със сини фланелки, което е логично защото в сектор А бяха настанени само фенове на Левски! Ако слуайно не си забелязъл, в секторите Г и В бяха феновете на ЦСКА, в А и Б бяхте вие! Нима искаш да кажеш, че фенове на ЦСКА са се маскирали на левскари, ходили са до Герена да си купят билети за сектор А, нарочно за да изложат свастиката от ваше име :mrgreen: :) ??! Никога не съм си мислил, че ще паднете чак толкова ниско :) !
Последна промяна от HardWork на 29 апр 2017 20:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 апр 2017 20:18

kiril.a.d написа:
W84me написа:

Тоз, който падне, ама не в бой за свобода, а в бой за...по дупето! :lol: :lol: :lol:
къде се отнасяш бе подеунския - защо ми падаш от Литекс на сред София???????? - и няма да се засрамиш, че петниш София?...ми ако си от село...дори и село Подуене ;) ....

Щом не сме паднали с 8:0, както четрибуквието падна от настоящото тире няма проблем ;)

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 29 апр 2017 20:19

sin4ec написа:Крайно време беше да платим скъпо за олигофренията да нямаме резерва на беговете( а Мики Орачев е в Локо Сф под наем :shock: ). Няколко пъти стомна за вода-счупи се. Противниците не спят, Алвеша вляво и Прохазка вдясно е решение за един-два мача, но в дългосрочен план всеки читав треньор ще те качи на черешата. Безумието да пази Божката го разбирам само ако Ники е бил контузен. Де Нойер титуляр- това не е сериозно. Неуплътнената дясна зона-също.

Казах преди че тоя вашия малкия е като Чунчуков, муха без глава.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 29 апр 2017 20:21

...ба ти пародията на отбор сте, това "сините" ако и това не беше някакъв тото мач...
всеки случай съм крайно разочарован, че не гледах мач, а някакъв побой...като над третодивизионен отбор!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Левски”