W84me написа:kiril.a.d написа:Ако имаш ценности, за които претендираш, смени си ръководството на отбора - поне спортно-техническо, за да не ти се налага да сменяш отбора, с някое ТИРЕ...примерно, Левски-Спартак (Плевен.София)...
И стига дрънка, като празна газена тенекия, ами се засрами че насред София падаш от Литекс с 0:3!!! - кога е било???????? - вече да не си приел ценноста на В група?...
Какво да се засрамя бе, Левски си плаща борчовете криво-ляво, от това ли да ме е срам? Ония ловешките заличават 20 милиона борчове, сменят име и стадион и са ЦСКА?! Кой трябва да го е срам?
Тоз, който падне, ама не в бой за свобода, а в бой за...по дупето!
къде се отнасяш бе подеунския - защо ми падаш от Литекс на сред София???????? - и няма да се засрамиш, че петниш София?...ми ако си от село...дори и село Подуене

....
Апропо, аз емблемата на Гришката, отдавна съм я измислил - боядисва звездата в оранжево и добавя четвърта звездичка, колкото са му титлите!...
Но ти, защо не извади отбора от терена, след като падаш от Литекс, насред София, с 0:3??????
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?