КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.
БРАВО .ПЪРВА ЗАГУБА НА ГЕРЕНА, ПЪРВИ 3 ГОЛА НА ГЕРЕНА . ПЪРВА ПОБЕДА НА ГОНЗО НАД ТОПЧО. Започваме ударно . Ще се чупят още много рекорди , спете спокойно , хейтърчета. Разбрахте ли вече кой е Левски и колко е слаб Левски ? Разбрахте ли , че в Левски не играят стабилни футболисти , а посредствени свободни агенти ? Е , разбрахте го . Тепърва ще го разбирате. Смешници
-
- Контакти:
sin4ec написа:venom написа:[offtopic]Тая нова нагласа, която все по-силно навлиза във футбола е пълна простотия. За какво ми е да ги гледам 90 минути как се гърчат отзад и при най-малката заплаха ритат на посоки само и само да вземат положителен резултат? Какво му е интересното? Единствено е оправдано, ако разликата в класите е много голяма, като Лудогорец - Арсенал примерно.[/offtopic]
Прав си, Армия, но на сополи може ли да го обясниш това?
Целта оправдава средствата. На кой му е притрябвала нападателна игра, при положение, че няма подходящите изпълнители, за да я прилага. Когато някой наивен глупак реши да го направи се получава това, което се получи на днешния мач. Не трябва да се играе красив, а печеливш футбол. Мен не ме грее, ако ще да създават по 50 чисти положения, след като накрая отпадат или пропадат в класирането. Егати тъпото мислене. Интер точно с мега дефанзивен футбол направи требъл преди години.
- отец Онуфри
- Контакти:
Аниете и Тунде бяха най-добрите на терена, а шведа досега го защитавах, но в този мач побърза да ме опровергае. Пълна дупка е...
Някой беше казал мач за 4-1 свърши 2-3... докато не се научат да вкарват положенията ще отнасяме плувката още много. Лично на мен повече ми хареса футбола днес (изключвам потресаващата защита - не съм вярвал че ще го кажа) отколкото този, който практикувахме при Петрович. Реално Левски нападаше през цялото време, такъв отбор искам да виждам. Това което трябва е треньор и класни офанзивни играчи. Със стиснатия сър Спас обаче не вярвам това да се случи.
Някой беше казал мач за 4-1 свърши 2-3... докато не се научат да вкарват положенията ще отнасяме плувката още много. Лично на мен повече ми хареса футбола днес (изключвам потресаващата защита - не съм вярвал че ще го кажа) отколкото този, който практикувахме при Петрович. Реално Левски нападаше през цялото време, такъв отбор искам да виждам. Това което трябва е треньор и класни офанзивни играчи. Със стиснатия сър Спас обаче не вярвам това да се случи.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]
Неподправената тъпота на Свинчеца край няма, съжалете го и не спорете с него.
Иначе, Букарев... това казва всичко.
Иначе, Букарев... това казва всичко.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
sin4ec написа:Спиртомера 6 мача нямаше победа, как разбрахте, че Топчо не ставал?
Колко пъти трябва да го гледаме? Дупката си е дупка.
До НГ ако остане след това ще правим план 2025.
katalon написа:Долно уйно написа:
Топузаков и Букарев ако ги оставят до нова години нищо чудно да паднете под шестото място.
ако сме шести ще е добре , от тук докрая с тези глупаци дори гол да вкараме ще е успех , тези двамата на Люпко даже чепиците не могат да лъснат
Че кой е Люпко ? Някакъв си алкохолик дето навремето е печелил шампионска лига ,ама има склероза и си е забравил футбола. Некъв продажен тип дето затри Левски и се възползва от гениалният подреден отбор на Стоев , моля ти се

Е са Ганчев като мине Левски и Левски не влезе и в топ 3 ще видите вие посредственост , мама ви стара .
Долно уйно написа:Денят си личи по сутринта.
Букарев дори за Славия не става.
Петрович, каква услуга е направил на брат си, като си е тръгнал?
Петрович пробва да разкрива неща, които никой не разкрива. Жалък алкохолозиран дъртак, микренска подлога.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
wilge написа:Red_Neck написа:
Гонзо надхитри Топчо.... това не говори добре за втория.
После така ги ошушкаха, че сега гледат на "великана" от Микре като на спасител и благодетел.
Вие по-бърже търсете вашия.
sin4ec написа:Долно уйно написа:Денят си личи по сутринта.
Петрович пробва да разкрива неща, които никой не разкрива. Жалък алкохолозиран дъртак, микренска подлога.
Ти идиот ли си?
Самият факт, че Петрович е записал името си в един от най-силните периоди на Левски е достатъчен за да си затваряш устата!
- Долно уйно
- Контакти:
sin4ec написа:Долно уйно написа:Денят си личи по сутринта.
Значи на теб ти харесва да живееш в заблуда, да те лъжат и водят за носа ли? - странно.
За сега от това, което е споделил в оставката си, кое е лъжа?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan