Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот sin4ec » 20 юли 2016 20:07

futbolqga написа:Хайде пак старата песен. Букмейкърите дават коефициент 1.90-2 за наша победа и около 3.80 за победа на Марибор. Явно те се залъгват?

Левски трябва да излезе, да надиграе своя съперник и да продължи напред в турнира и аз категорично вярвам, че ще го постигне. Ако не го направим, аз лично ще го броя за слабо представяне, защото не виждам играчите на Марибор да превъзхождат нашите като индивидуални качества.

Не се залъгват. Като прибавиш и шансовете за голов хикс към тези за тяхна победа, се получава друго. Но моята преценка е на база мача в Словения и това, което съм гледал от Марибор. Много неща ме притесняват, но не му е мястото тук. Имаме играчите и класата да играем 6 мача тази година в ЕКТ. Отидох там, ще отида и утре въпреки заричанията си да не стъпя( не че още тогава не казах, че само си дрънкам). До Шотландия няма да ходя, щото ще ме бият вкъщи-поне 2 000 лева ще е това удоволствие. Но там ще се изсипят ,фенове, работещи на Острова и из Европа, а те не са никак малко. На плейофа-живот и здраве, ще видим какъв ни е късметът.
Както споменах в изложението си за Марибор, нашите са научени и знаят какво да правят на терена. Оттук нататък всичко е в краката им, ние можем само да сложим едно рамо от трибуните. Харесва ми, че са спокойни, уверени, вяр5ващи в себе си. Това е основен фактор за успеха. Треньорската тема няма да я засягам, не му е нито място, нито време сега.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 20 юли 2016 20:50

Момчета и момичета, имайте предивид за утре, че бул. Вл. Вазов е в сериозен ремонт:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1927483&page=11
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 20 юли 2016 21:08

greenday написа:Колеги трябва ми малко помощ! На почивка съм в гръцко, а телевизор не мога да намеря с булсат за мача! Та молбата ми е, ако някой знае някакви сайтове с добре качество за БТВ екшън да пише :roll: :roll:

Копни тези букви в гугъл - seirsanduk ... и влез в първия сайт. Вътре има телевизор само с български програми :) Но не знам дали работи зад граница?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 юли 2016 21:10

Сашо написа:
greenday написа:Колеги трябва ми малко помощ! На почивка съм в гръцко, а телевизор не мога да намеря с булсат за мача! Та молбата ми е, ако някой знае някакви сайтове с добре качество за БТВ екшън да пише :roll: :roll:

Копни тези букви в гугъл - seirsanduk ... и влез в първия сайт. Вътре има телевизор само с български програми :) Но не знам дали работи зад граница?

Бачка - аз гледам от него от време на време. Другия вариант, който поне при мен работи добре, е bg-gledai.tv

Иначе, ако имаш някакви проблеми с тези два сайта, просто напиши в гугъл българска телевизия онлайн и излизат поне още 20 такива сайта.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 20 юли 2016 21:16

sin4ec написа:
Сашо написа:Какво става с това момче Деса... от 1 седмица нищо не написаха за него. Тренира ли какво прави? Да, нов и необигран е, обаче позицията е ключова. Прохазка не се чувства комфортно на крилото, Нар на другото издъхва, Аниете трябва да обхваща огромен периметър, а покрай него и Венци често се оказва не там, където трябва да е.

Този ми е надеждата да им разпори сгъстената защита.

Може и без да я пори :lol: Достатъчно е да търчи наляво надясно да се занимава с него защитата и да направи единствено един прецизен пас. Това е наистина достатъчно от него на този етап ;)
П.С. От пресконфернцията на Любко, става ясно, че няма да разчита на него. Аз пък си мисля че блъфира. То така или иначе този мач ще е на надлъгвания, подвеждания и блъфове. Лисица е той, няма да мине без да изуми с някое свое решение в последния момент :?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 юли 2016 21:19

Деса едва ли ще започне титуляр :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 юли 2016 21:26

mikata написа:Деса едва ли ще започне титуляр :oops:

Ако не е здрав, няма да почне. Имаме си треньорски щаб, той ги определя тез работи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 юли 2016 21:31

Няма да се изненадам ако Адениджи играе вместо Христов
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
charcoal
Контакти:

Мнениеот charcoal » 20 юли 2016 21:34

mikata написа:Няма да се изненадам ако Адениджи играе вместо Христов

Според мен пак ще е резерва, очакванията са ми да вкараме гол(1:0) във второто полувреме или да завършим 0:0 и от там дузпи.
Павел Панов: Не смеехме да излезем от съблекалнята от срам, че ни би “Реал” (М)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юли 2016 23:38

mikichan написа:Това е тотална излагация и непрофесионализъм от страна на Баждеков или , който там е отговорен, както и от малумниците от тикетпро...Нямам думи просто. След същата глупост, която се случи за мача с Лудогорец, на път е отново същото да стане.

Толкова ли не може да се напарви в пробитата им система, като билет не се плати до 15-20 минути, да е отново свободен за продажба ? Как пък при другите е така, а при тъпаците от тикет про, трябва да са по 3 дни блокирани ...

Системата на ТикетПро е УНИКАЛНО МАЛОУМНА! ВСИЧКИ плащания и заявки се обработват РЪЧНО от оператор! Обяснението е, че имало много фалшиви карти! ПЪЛЕН КРАЙ СА ТИЯ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”