futbolqga написа:Хайде пак старата песен. Букмейкърите дават коефициент 1.90-2 за наша победа и около 3.80 за победа на Марибор. Явно те се залъгват?
Левски трябва да излезе, да надиграе своя съперник и да продължи напред в турнира и аз категорично вярвам, че ще го постигне. Ако не го направим, аз лично ще го броя за слабо представяне, защото не виждам играчите на Марибор да превъзхождат нашите като индивидуални качества.
Не се залъгват. Като прибавиш и шансовете за голов хикс към тези за тяхна победа, се получава друго. Но моята преценка е на база мача в Словения и това, което съм гледал от Марибор. Много неща ме притесняват, но не му е мястото тук. Имаме играчите и класата да играем 6 мача тази година в ЕКТ. Отидох там, ще отида и утре въпреки заричанията си да не стъпя( не че още тогава не казах, че само си дрънкам). До Шотландия няма да ходя, щото ще ме бият вкъщи-поне 2 000 лева ще е това удоволствие. Но там ще се изсипят ,фенове, работещи на Острова и из Европа, а те не са никак малко. На плейофа-живот и здраве, ще видим какъв ни е късметът.
Както споменах в изложението си за Марибор, нашите са научени и знаят какво да правят на терена. Оттук нататък всичко е в краката им, ние можем само да сложим едно рамо от трибуните. Харесва ми, че са спокойни, уверени, вяр5ващи в себе си. Това е основен фактор за успеха. Треньорската тема няма да я засягам, не му е нито място, нито време сега.

Но не знам дали работи зад граница?
  Но не знам дали работи зад граница?
 Достатъчно е да търчи наляво надясно да се занимава с него защитата и да направи единствено един прецизен пас. Това е наистина достатъчно от него на този етап
  Достатъчно е да търчи наляво надясно да се занимава с него защитата и да направи единствено един прецизен пас. Това е наистина достатъчно от него на този етап