Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Мнениеот damyanov1963 » 14 юли 2016 22:54

niko-8 написа:аз съм армеец от 35 г но ако вие направите този бойкот аз лично ще доида в сектор б да ви аплодирам а относно омразата , ако я нама това значи че няма смисъл от левски и цска ПС извинявам се за правописните грешки но съм се така напил отмъка че едвам гледам ЦСКА УМРА

дремети брато, че си се напил, и аз съм се напил, то си е убавиня, и кво излиза сега - до сега имаше по 10 000 без бойкот, сега колко ще има?
Ама и м/у учените имало големи серсеми!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 14 юли 2016 23:06

и левски спартак не беше левски, ама си брои титлите нали..., а до колко цска е истински ще си проличи на фланелките има ли оригиналната емблема с трите звезди това е цска, а вие от страх си бойкотирайте каквото си искате
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 юли 2016 23:27

Г-н Ганчев направи много в последните два месеца, няма причина за бойкот в мачовете с ЦСКА-София (София) :lol:

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 14 юли 2016 23:43

Е това левскарите да бягат от Вечно дерби не съм го очаквал... Всички го обърнаха на морал и политика, само не и на футбол. Няма ли да ви е кеф да ни треснете за добре дошли обратно?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юли 2016 23:52

Altarf написа:Е това левскарите да бягат от Вечно дерби не съм го очаквал... Всички го обърнаха на морал и политика, само не и на футбол. Няма ли да ви е кеф да ни треснете за добре дошли обратно?

Преименувания Литекс ще го треснем. ЦСКА и да искаме няма как след като скоро няма да съществуват. И все пак няма да е същото като да тренсем ЦСКА. Литекс си е Литекс, ако ще и Барселона да се казва. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 14 юли 2016 23:57

koisa написа:
Altarf написа:Е това левскарите да бягат от Вечно дерби не съм го очаквал... Всички го обърнаха на морал и политика, само не и на футбол. Няма ли да ви е кеф да ни треснете за добре дошли обратно?

Преименувания Литекс ще го треснем. ЦСКА и да искаме няма как след като скоро няма да съществуват. И все пак няма да е същото като да тренсем ЦСКА. Литекс си е Литекс, ако ще и Барселона да се казва. :)

Жалкото е, че си остана неграмотен. Отиваш в блокажа.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юли 2016 00:06

Altarf написа:
koisa написа:

Жалкото е, че си остана неграмотен. Отиваш в блокажа.

Дреме ми на к*ра какво ще блокираш етрополско ментенце. :lol:
R.I.P.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 юли 2016 00:10

Колеги, да припомним все пак, че т.н. "припознаваческа" концепция е измислена и приложена първо на Герена.
Както Голди /втория голям предател след Мишо Цветков/ сам признава, преди 20-на години Лафчис прави чисто нов клуб, той също. Фен с прякор "Кучето" пък си запазва правата върху автентичната емблема, все едно е негова собствена и иска "откуп", за да се озволи да се ползва.

Тогава сините привърженици са изправени пред труден избор - кой от двата новоучредени клуба да припознаят - този с емблемата или този на Лафчис. Лафчис обае е по-бърз и с повече връзки, клубът му е регистриран пръв в БФС, а синьото лоби прави необхдоимото на клуба на Златин Тепсиев да се откаже регистрация. Така клубът на Лафчис се оказва с решаващо предимство - от БФС по служебен път му позвоялват да игра в "А" група. В тази ситуация сините привърженци "припознават" чисто новия клуб, регистриран от Лафчис, нищо че няма никаква правна връзка с автентичния им клуб от 1914г., нито има емблема. Започват многжество скандали, пробват да принудят "Кучето" със заплахи да предаде доброволно автентичната емблема. Тази сага продължава над 10 г., през които чисто новия "син" клуб ползва вместо ембема рисунка, наречена от тях самите "Лопатата".

След като прокарват пътеката на т.н. "припознавания", по нея постепенно преминават и почти всички останали клубове в държавата. Никой не може да спре тази практика, именно защото вече веднъж разрешена за синия клуб, властимащите нямат аргументи и очи да откажат и на другите клубове да минат по този път.

Наглите сини фенове обаче към днешна дата нямат свян и неудобство да критикуват другите клубове тръгнали по прокарания от тях самите път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 15 юли 2016 00:14

Е, сините, като припознаят, има чест и морал, за другите няма ! Само дето ние не бойкотираме фалшивия "Левски" :)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юли 2016 00:23

Skywalker написа:Е, сините, като припознаят, има чест и морал, за другите няма ! Само дето ние не бойкотираме фалшивия "Левски" :)

Няма как да бойкотирате фалшив Левски, защото Левски не е фалшив. Доказано в съда преди повече от 10 години. 8-) До миналата година играехте със същия Левски и не се оправдавахте, че бил фалшив, а си биехте автентичните "говеда" нали? :lol: Сега ситуацията е различна и изведнъж всички отбори стахаха фалшиви. Нали все пак трябва с нещо да оправдаете, че сте най-обикновен Литекс. :oops:
R.I.P.

Върни се в “Левски”