Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
mikata

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот mikata » 05 юни 2016 08:07

MAXIMUS написа:Все още няма декларация от нкп, тръстове, дивизии, колко много им вярвате и на Тонев и на Гонзо ! Остава 1 /един/ ден ! Май ще играе шалтера !

На там отиват нещата :idea: Тия 15- 16млн. дългове кой ще ги плаща :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 05 юни 2016 08:16

mikata написа:
MAXIMUS написа:Все още няма декларация от нкп, тръстове, дивизии, колко много им вярвате и на Тонев и на Гонзо ! Остава 1 /един/ ден ! Май ще играе шалтера !

Как кой ? Феновете в сектор А. Сега намалиха и цената на билетите, как да не отидеш да поседнеш на мега "модерната" трибуна. Мисля си, да ли строителната фирма на правителството няма да стане акционер в клуба !? Стой та гледай как са ги закичили с акции и тях.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 юни 2016 08:21

MAXIMUS написа:
mikata написа:

Как кой ? Феновете в сектор А. Сега намалиха и цената на билетите, как да не отидеш да поседнеш на мега "модерната" трибуна. Мисля си, да ли строителната фирма на правителството няма да стане акционер в клуба !? Стой та гледай как са ги закичили с акции и тях.

Никой няма да плаща вече. Всички отбори ще взимат пример от вас с припознаването на други отбори и така. Колко било лесно само, цял живот на вересия!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 юни 2016 08:27

MAXIMUS, легитимирай се първо. Кажи ни от кое от седемте ЦСКА-та си, за да знаем всички кой се опитва да ни кодоши. Дали си от това, което иска да играе в А група, но няма право, или от това дето не иска да играе в А група понеже няма право? На теб и твоите съмишленици пожелавам да се осъзнаете овреме, да изгоните микренското джудже, да оздравите любимия си клуб и по нормален начин да се върнете в А група. Истината е една: НЯМА ЛИ СИЛНИ ЛЕВСКИ И ЦСКА, НЯМА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ! Справка: Япония- България 7 : 2. Моят отговор е лесен: Присмял се хърбел на щърбел. Народът го е казал.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 05 юни 2016 08:31

koisa написа:
MAXIMUS написа:
mikata написа:

Никой няма да плаща вече. Всички отбори ще взимат пример от вас с припознаването на други отбори и така. Колко било лесно само, цял живот на вересия!

Бъди спокоен. Държавата ще си вземе 11-те милиона данъци, по един или друг начин. Другите задължения към супер "звезди", треньори, менаджъри, комисионери, адвокатчета ще пият една студена вода.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 05 юни 2016 08:48

wilge написа:

MAXIMUS, легитимирай се първо. Кажи ни от кое от седемте ЦСКА-та си, за да знаем всички кой се опитва да ни кодоши. Дали си от това, което иска да играе в А група, но няма право, или от това дето не иска да играе в А група понеже няма право? На теб и твоите съмишленици пожелавам да се осъзнаете овреме, да изгоните микренското джудже, да оздравите любимия си клуб и по нормален начин да се върнете в А група. Истината е една: НЯМА ЛИ СИЛНИ ЛЕВСКИ И ЦСКА, НЯМА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ! Справка: Япония- България 7 : 2. Моят отговор е лесен: Присмял се хърбел на щърбел. Народът го е казал.

Ами от това ЦСКА съм, което ще играе на "Армията" и ще носи "петолъчката" на гърдите. От това ЦСКА ще съм, което ще ви е най-големия дразнител или враг, от това ЦСКА ще съм на което на мач с вас ще му викат "Вечно дерби", от това ЦСКА ще съм на мачовете на които ще има най-много привърженици. Лошото е, че тъкмо тръгнахте по правия път и в момента сами искате да си разбиете клуба. Бяхте на същото /почти/ дередже като нас, ама платихте едни пари, намерихте хора с пари, вдигнахте трибуната, заплатите са прилични, няма закъснения. И изведнъж си създавате излишни проблеми сами. Как намерихте пари, кой ви ги даде, може да си говорим много, но важното е че сте добре финансово в момента. Двамата важни в клуба се правят на сърдити и чакали понеделник !
Без ЦСКА и Левски, че няма футбол е ясно и вече доказано.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 юни 2016 08:50

MAXIMUS написа:Бъди спокоен. Държавата ще си вземе 11-те милиона данъци, по един или друг начин. Другите задължения към супер "звезди", треньори, менаджъри, комисионери, адвокатчета ще пият една студена вода.

Знаем какви сте плащачи. Няма нужда да ми обясняваш.
R.I.P.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 юни 2016 08:55

MAXIMUS написа: От това ЦСКА ще съм, което ще ви е най-големия дразнител или враг, от това ЦСКА ще съм на което на мач с вас ще му викат "Вечно дерби"

А бе Литекс ни бяха някакъв дразнител и враг през краткото си съществуване, вярно. Осново заради сестринските ви взаимоотношения и ГГ, ама с Чавдар нямаме никакви дразги. Още по-малко пък "вечни дербита" с тези отбори макар и преименувани вече. :geek:
R.I.P.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 юни 2016 09:10

Щом няма още декларации, Тонев да чете форумите събота и неделя и да реши утре за оставката :) :) :)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 05 юни 2016 09:18

mikata написа:Щом няма още декларации, Тонев да чете форумите събота и неделя и да реши утре за оставката :) :) :)

Аз си мисля, че точно форуми и сайтчета чете ! Само в тях съм прочел обиди към него и гонзо. Не съм чул някой ръководен фактор в клуба да го нападне за нещо. Не съм и прочел нещо критично към него от нкп и тръстове. И съм сигурен, че чете в социални мрежи, форуми, сайтчета и "анализите" на нископосани "журналистчета" които се упражняват в критика на негов гръб. Не съм чул и викове "оставка" на трибуните. Проблема му е там, което е несириозно.

Върни се в “Левски”