Да, Тео, харесаха ми сините днес. С този Лц тази година не можеше да се преборим, ако ще и Моуриньо да ни бе тренер. Просто са по-добри от нас, или поне бяха...днес на терена се видя принципно равенство в тактически, технически, физически и игрови план. Левски единствен от много време насам излезе да се надиграва с Лц, и се справи никак не зле. Победата щеше да ни приляга, но резултатът в случая е без значение. Левски се гради за пореден път от няколко месеца с 8 нови играчи, и този паритет говори лошо за зелените, които са с отдавна сработен състав и многомилионна селекция, срещу нашата за 300 000...
А всеки, който твърди, че Стоев е играл страхливо днес, е или пълен невежа по футбол, или пълен олигофрен!
А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Илич Рамирес
- Контакти:
Едните излязоха да не спечелят,като дори и фланелките не изпотиха,другите се напъваха нещо,но то пък едно нищо,толкова си могат....Да не изтърват до края и второто място.
Честито за сектор А.
Честито за сектор А.
Player, Левски днес не можеше да излезе с двама нападатели, това е самоубийство! Освен това Тунде тактически не е готов, трябва му време и обучение. Но да, има мачове до края, в които за сметка на защитник( не на халф) можем да играем с двамата напред за определен период от време...
Мача беше посредствен както с Берое. Отзад 0:0, отпред квото стане. Лудогорец играха по същата схема и за това се получи толкова скучно. Ако беше паднал гол първите 20 мин. нещата щяха да бъдат съвсем различни.
Много хора подценяват Стойчо и го наричат страхливец, но той знае ,че да тръгнеш да се надиграваш с Лудогорец би било грешка и успя успешно да ги парира за да не могат да си разиграват коня както си искат. Отбора напред като цяло разчиташе на далечни удари и статични и внимаваше твърде много да не допуска грешки в защита.
Това си беше стратегическо равенство, което запазва статуквото, защото ако Левски се бе хвърлил безогледно за да бие, можеше да допусне 2-3 гола, както стана с Литекс в продълженията, но можеше и да бие. В дадената ситуация една победа едва ли е толкова важна, защото шампионската титла не е заложена на карта и Лудогорец ще трябва да сбъркат поне още 2 мача до края, Левски трябва да бие наред и от Лозана да върнат 7-те точки, за да може да стане чудото. Твърде много условности, всичките с малка вероятност да се случат.
С този хикс Стойчо си осигури малко спокойствие и гарантира мястото на Левски в Европа. При една загуба, пак щяха да го емнат за смяна, вместо от сега да обиграва състава за евротурнирите. Тепърва трябва да изпробва нови схеми с Адениджи и Менголо, Боби Цонев и де Нойер да влизат във форма и т.н.
Много хора подценяват Стойчо и го наричат страхливец, но той знае ,че да тръгнеш да се надиграваш с Лудогорец би било грешка и успя успешно да ги парира за да не могат да си разиграват коня както си искат. Отбора напред като цяло разчиташе на далечни удари и статични и внимаваше твърде много да не допуска грешки в защита.
Това си беше стратегическо равенство, което запазва статуквото, защото ако Левски се бе хвърлил безогледно за да бие, можеше да допусне 2-3 гола, както стана с Литекс в продълженията, но можеше и да бие. В дадената ситуация една победа едва ли е толкова важна, защото шампионската титла не е заложена на карта и Лудогорец ще трябва да сбъркат поне още 2 мача до края, Левски трябва да бие наред и от Лозана да върнат 7-те точки, за да може да стане чудото. Твърде много условности, всичките с малка вероятност да се случат.
С този хикс Стойчо си осигури малко спокойствие и гарантира мястото на Левски в Европа. При една загуба, пак щяха да го емнат за смяна, вместо от сега да обиграва състава за евротурнирите. Тепърва трябва да изпробва нови схеми с Адениджи и Менголо, Боби Цонев и де Нойер да влизат във форма и т.н.
sin4ec написа:Да, Тео, харесаха ми сините днес. С този Лц тази година не можеше да се преборим, ако ще и Моуриньо да ни бе тренер. Просто са по-добри от нас, или поне бяха...днес на терена се видя принципно равенство в тактически, технически, физически и игрови план. Левски единствен от много време насам излезе да се надиграва с Лц, и се справи никак не зле. Победата щеше да ни приляга, но резултатът в случая е без значение. Левски се гради за пореден път от няколко месеца с 8 нови играчи, и този паритет говори лошо за зелените, които са с отдавна сработен състав и многомилионна селекция, срещу нашата за 300 000...
А всеки, който твърди, че Стоев е играл страхливо днес, е или пълен невежа по футбол, или пълен олигофрен!
Абсолютно съм съгласен с теб, Синчец. На стадиона нещата се виждат по-добре от пред телевизора. Общо взето изиграхме добре тактически мача. Прохазка беше на гърба на Марселиньо винаги, Сашо Александров много борбен и внимаваше постоянно за бека, Бедоя се връщаше да помага. Честно казано започнахме малко припряно, с повечко изритани топки, но пък отзад бяхме бетон. За цял мач неутрализирахме и Кешеру, и Вандерсон, и Марселиньо. Аз съм на мнение, че опазиш ли Марселиньо, до голяма степен спираш отбора на Дерменджиев. Просто играта се върти около него и той дирижира всичко. Та халфовете ни хвърлиха много усилия в дефанзивен план. Отпред сме слаби, няма спор. Първото полувреме удари от далече, показващи безсилието в организирането на атаките. Ако не е Нар не знам.... Краев не става, ама заради правилото U21 играе. По-лошото е, че взехме Менголо за крило, а явно не става и резерва на Краев е ... Орачев. Мики се старае ,но я няма класата. В предни позиции слабичко... дори центриранията не са добри, че да създадат напрежение пред противниковата врата. Срещу Берое и Ботев тази игра ще ни донесе победата, но не и срещу гостите от Разград. Просто Лудогорци са много напред във всяко едно отношение. Няма какво да си кривим душата, най-добрият отбор в момента в България са и трудно ще ги спрат. Там класата и парите си казват думата. Трябва да се надяваме на някой некадърен "приятел на Моуриньо" да дойде, че да ги съсипе, ама Домусчиев не ги трае такива

Илич Рамирес написа:Едните излязоха да не спечелят,като дори и фланелките не изпотиха,другите се напъваха нещо,но то пък едно нищо,толкова си могат....Да не изтърват до края и второто място.
Честито за сектор А.
Не ги изпотиха друг път...щото на разходка излязоха, смениха младия си играач в 20 минута? Не ти се връзва логиката-но както и да е! Мерси за честитката!
След мача се разходих до сектора да го разгледам отвън. Ми много е хубав, наистина е як.
Честит да ни е! Не можех да вляза вътре, но пък видях един познат, който излизаше, и го питах как е. Думите му бяха "Модерна работа, удоволствие да дойдеш да гледаш мач .Остава само и козирката да сложат и наистина ще прилича на голям стадион"
Надявам се да се намерят пари и за другите сектори и да се направят, но реално.... това няма да се случи в близките десетина години

TodorT написа:След мача се разходих до сектора да го разгледам отвън. Ми много е хубав, наистина е як.Честит да ни е! Не можех да вляза вътре, но пък видях един познат, който излизаше, и го питах как е. Думите му бяха "Модерна работа, удоволствие да дойдеш да гледаш мач .Остава само и козирката да сложат и наистина ще прилича на голям стадион"
Надявам се да се намерят пари и за другите сектори и да се направят, но реално.... това няма да се случи в близките десетина години
![]()
А, това не се знае. Според мен това трябва да е цел номер едно: да се прави стадион и база!
Не знам защо в 88-та минута полицаите дойдоха пред сектор Б. Абсолютна провокация! До този момент нямаше никакви проблеми, нямаше бомбички или нещо подобно. Абсолютно спокойно протичаше всичко. Защо трябваше да дойдат, да вдигат щитове, да хвърлят по тях остатъци от факли и точно след последния съдийски сигнал да се махнат..... тъпотия
Владо Стоянов ми пада в очите с неговите простотии. Не одобрявам скандиранията срещу него, но и той се заяжда нарочно с публиката, прави някакви жестове, а после се оплаква, че не го обичат и феновете на тоя и оня отбор били не знам си кви.

Владо Стоянов ми пада в очите с неговите простотии. Не одобрявам скандиранията срещу него, но и той се заяжда нарочно с публиката, прави някакви жестове, а после се оплаква, че не го обичат и феновете на тоя и оня отбор били не знам си кви.
Днес си бях със семейството на мача. Във В, с Морето ще идем в А, че на малкия два пъти му се припика и го водих до долу...
. Как пък на стадиона не чух някой да подметне нещо за Стоев, ама на клавиатурите и пред телевизора са все разбирачи и капацитети. Нейсе-важното е, че малкият се радваше на бомбите и фойерверките и пляскаше с ръце на скандиранията на Б сектор. И преди да заспи, попита кога пак ще играе Левски, та да ходим там...
Безценно!

Безценно!