Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 14 дек 2015 11:19

Победа за Левски
35
33%
Равен
21
20%
Победа за Литекс
49
47%

Общо гласове: 105

THE G.A.M.E

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 дек 2015 19:23

На Минев беше дадено правилно жълт картон.
Не толкова за бутането, колкото за опит за провокиране.
Реферът добре видя как черният взе да се търкаля като магаре, все едно го е препарирал Майк Тайсън.

А в големите Първенства Минев и Асприля щяха да бъдат повикани от съдията и да бъдат просто предупредени, и толкова.
Има буквално стотици подобни ситуации всеки уикенд, ако за всяка се даваше ч.к. футболът щеше да е най-кроткият спорт.

Да, можеше да бъде спестен единият ч.к. на Литекс, но както писах, след гаврата в Ловеч, на Г.Г. му беше показано, че подобни работи няма повече да се толерират в двубоите Левски - Литекс.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 12 дек 2015 19:23

Avanti_Ragazzi написа:
matador написа:
kempesmario написа:Така много ми е кеф за микренските селяни и червените комуняги. Яд ли ви е :mrgreen: Абсолютно заслужени 2 черевни картона на микренци и разбира се съгласно правилата дузпа за Левски. Никакъв фал на Бедоя срещу вратарчето на латекса. 5 пъти го гледах повторението , а и вратаря как прави няколко крачки и после се сети да падне. Артист. :mrgreen: Ами за купата кристален гол за Левски на Гаджев , ами двата гола на латекса от засада и т.н. Съдията свири според правилата, сега очаквам наказанието, и никакъв шанс на цеца да стане лицка това братче ФИФА И УЕФА ГО ЗАБРАНЯВАТ такива едноклетъчни организми да се сливат/сношават :mrgreen:

Яд за какво бе ? :mrgreen: Напротив радвам се щом такива победи ви носят такава радост :mrgreen: От такава победа щеше да ме е срам но вие сте свикнали с това продължавайте само така :)

А да помниш един ваш мач с Локо Пд в Пловдив от последната ви шампионска година? Или си на 15 и не помниш нищо от това какво е било преди 7, 8 години! :lol: :mrgreen:

Е това е било доста отдавна честно не помня за какво говориш този сезон си спомням ,че отпаднахме за купата от тях :? ЦСКА също е бил подпиран от съдиите за жалост но никога не съм бил радостен от това вие като гледам сте много доволни и радостни :mrgreen:

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 12 дек 2015 19:24

Всъщност Стойчо Стоилов спаси Гонзо и Стоев от уволнение, а 3-те гола може да се пишат на Гаджев. Аз лично исках Литекс да продължи второто полувреме с 9 човека и при победа щеше да настане катаклизъм.

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 12 дек 2015 19:25

Leon написа:Жалка картинка... Не мога да разбера Гаджев на какво се радва, да те бият на Герена с 10 човека и да се радваш си е мазохизъм. Иначе червените картони са си заслужени, но защо не беше показан такъв на Минев за същото провинение? В Англия и в ШЛ това се наказва само с жълт картон (същата ситуация като на Швайнщайгер срещу Волфсбург). Но съдията е преценил червени - хайде да са червени картоните. Но как да си обясним постъпката на Минев срещу Асприля? После съдията дава дузпа, а всъщност има нарушение срещу вратаря. Всяко докосване на вратаря в наказателното е фаул срещу него! Надявам се това да е последния мач на съдията, явно толкова си може да свири, но просто да не го прави повече. Ако е корумпиран - пак аут до живот. Иначе развали едно толкова добро дерби.

Няма никакъв контакт с вратаря, опита се да изкара картон на Бедоя, но не успя с евтината си симулация. Гледай от 3:23 на видеото (http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... eks-356500) А за Минев съм съгласен.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 дек 2015 19:27

svence написа:
Мистри написа:
svence написа:За мен единствената грешка на рефера беше че не изгони рендето Минев. Всичко останало си го свири както трябвa.

Защо да го изгони? :lol:

Защото удари играч без топка при спряна игра.
Но както казах по назад, при незaчетения гол на Гаджев в Ловеч, би следвало Гонзо да извади отбора.

Първо Хонда много простичко е обяснил и тази ситуация и защо не е за червен, а за жълт картон.
Второ, Директора няма да се сети сам ,както и Сачмата действа по нареждане.
Провокациите бяха търсени.
А да видим сега как ще реагира БФС.
И защо сачмо удари с камък делегата.Или някой от пейката на "люляците".
Изображение

Изображение

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 12 дек 2015 19:30

А най-смешното беше с тва 50-килограмовото гномче,с такова превиване аз една седмица сигурно няма да мога да стана от леглото.Дано му предложат 5 годишен договор. :) :) :) :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 дек 2015 19:34

На стадиона се усещат неща, които няма как да се усетят на ТВ. Поведението на оранжевите е алогично с оглед проблемите при сините с наказани играчи, с оглед резултата-водят с 1-0, с оглед развитието на играта- няма реално обяснение. За мен това е скалъпен сценарий, търсен умишлено!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 19:36

honda написа:За Минев- жълт картон, ситуацията не е за червен картон.

Удар без топка в гръб при спряна игра щом е за жълт картон няма, какво повече да добавя.
Червения на Йонсен безспорен, а къде е жълтия картон за Бедоя за провокация?
Ситуацията при втория червен картон, неспортменска игра на Бедоя и не свири нарушение, червения картон пак щеше да го има, тъй като Перес щеше стори същото на 100%, но няма да има дузпа.
Ситуацията на Гаджев не е за картон, но е нарушение, което не беше отсъдено
Това са дразнещи неща, които ескалират и нагнетяват напрежение.

Габровския миндил, на който това му беше последния мач в кариерата тотално омаза мача, каква е причината не зная, според мен толкова си може, едва ли го е сторил умишлено.
Последна промяна от PFC Litex на 12 дек 2015 19:40, променено общо 1 път.
Изображение

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 12 дек 2015 19:38

sin4ec написа:На стадиона се усещат неща, които няма как да се усетят на ТВ. Поведението на оранжевите е алогично с оглед проблемите при сините с наказани играчи, с оглед резултата-водят с 1-0, с оглед развитието на играта- няма реално обяснение. За мен това е скалъпен сценарий, търсен умишлено!

Кво се правите всички на разследващи, то ако има нещо нали ще се разбере.Коментирай жалката игра и жалките футболисти с претенциите как се става шампион.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 дек 2015 19:41

PFC Litex написа:
honda написа:За Минев- жълт картон, ситуацията не е за червен картон.

Удар без топка в гръб при спряна игра щом е за жълт картон няма, какво повече да добавя.
Червения на Йонсен безспорен, а къде е на Бедоя за провокация?
Ситуацията при втория червен картон, неспортменска игра на Бедоя и не свири нарушение, червения картон пак щеше да го има, тъй като Перес щеше стори същото на 100%, но няма да има дузпа.
Ситуацията на Гаджев не е за картон, но е нарушение, което не беше отсъдено
Това са дразнещи неща, които ескалират и нагнетяват напрежение.

Габровския миндил, на който това му беше последния мач в кариерата тотално омаза мача, каква е причината не зная, според мен толкова си може, едва ли го е сторил умишлено.

Удар без топка? :lol: Чеи тя топката му беше под чатала при свирен фаул.И я мътеше.
А какво се дава на играч, пречещ продължаването на играта?
Смешни станахте всички.
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”