КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0
Абе не се ли намери някой , който да счупи чутурата на страничния. Явно , предварително е бил нахранен.
- popokutepetel
- Контакти:
Eminem написа:К*Р за страничния съдия, който ни отмени чист гол. Каква засада видя бе ? Сляп ли си ?
Гонзо ВЪН! Върви си, поредна твоя провалена селекция. Намери отнякъде чест и достойнство и си върви.
Е чак пък провалена??? Реално провала е в нападението и привличането на Китамбала, най-вече. Диаби на мен ми допада, но в тази схема с един нападател не пасва. Курдов не знам. Не направи нищо, обаче .... Иначе привличането на Карнер, Деноер, Костадинов и Живко Миланов са си много добри попадения. Ако зимата намерят качествени един-двама нападатели и по възможност крило нещата ще заспят.
Мистри написа:Eminem написа:К*Р за страничния съдия, който ни отмени чист гол. Каква засада видя бе ? Сляп ли си ?
Гонзо ВЪН! Върви си, поредна твоя провалена селекция. Намери отнякъде чест и достойнство и си върви.
Няма да кажем НИЕ, кога да си отиде Директорът!
ТОЙ е самоходен.
Този е толкова нагъл, че нямам думи. Синоним за наглост. Човек без достойнство.
balef написа:Да изгонят всички до един от помощниците до старши треньора и веднага Херо да поеме отбора и да си направи селекция !
Единствения човек който може да ни върне истинския Левски това е Херо никой друг !
Що бре?
Той и Анчелоти може.

от angelco77 на 08 Дек 2015 19:29
Стойчо Стоев как направи чудеса с Лудогорец?
Много добър треньор е,когато го изгониха от Разград,се ядосвах че не го извикаха в Ловеч!
Да ви го кажа направо-куци коне сте!Сега ви почва падението.
Люпко ооооеееее!![]()
Абе за какъв Ловеч говориш,нали ще го закрива благодетеля,за да ги прави свинчоци.Или може би свинчоците ще станат селяни?
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
popokutepetel написа:Eminem написа:К*Р за страничния съдия, който ни отмени чист гол. Каква засада видя бе ? Сляп ли си ?
Е чак пък провалена??? Реално провала е в нападението и привличането на Китамбала, най-вече. Диаби на мен ми допада, но в тази схема с един нападател не пасва. Курдов не знам. Не направи нищо, обаче .... Иначе привличането на Карнер, Деноер, Костадинов и Живко Миланов са си много добри попадения. Ако зимата намерят качествени един-двама нападатели и по възможност крило нещата ще заспят.
Провал в селекцията в нападение и в защита. Малко ли ти се вижда ? А за Карнер.....всеки посредствен европейски отбор ще го направи смешен.
Eminem написа:Мистри написа:Eminem написа:К*Р за страничния съдия, който ни отмени чист гол. Каква засада видя бе ? Сляп ли си ?
Няма да кажем НИЕ, кога да си отиде Директорът!
ТОЙ е самоходен.
Този е толкова нагъл, че нямам думи. Синоним за наглост. Човек без достойнство.
Как да го разбере, като няма грам мозък?

Каквито и да са футболистите треньорът е много важен. Вижте в Пирин косовара какво прави. Тия почти нямаха голове и точки, а сега станаха доста резултатни. Със същите футболисти които правиха големи пропуски. Освен да го оправдаваме за играчите Стоев, трябва да има и градивна критика. Защото съм убеден че с тези футболисти може повече. Има проблем с ментетата, но и има проблем и в Стоев. След като ни вкарат гол, аз не виждам никаква промяна, дори и след смени. Никаква хитрост или стратегия за да излъжеш най-малкото противника, който се защитава по един и същ начин.
- popokutepetel
- Контакти:
balef написа:Нека сега да каже великия старши треньор защо изгони Наско Курдов - той е 1000 класи над тоя циганин та даже и фанелката с № 9 са му дали !!?+
Не го е изгонил. Курдов сам си тръгна. А той е с чепат характер. Предвид, че нищо не направи в игра, а на тренировките също не си даваше зор закономерно беше закован на пейката. А той вместо да вложи усилия предпочете да се прави на сърдита невеста. Иначе да, прав си, че за разлика от маймуната има повече качества. Но пък като не успя да се докаже кой му е крив.
Ами вървете на майната си и подкрепяйте Панчарево, и хич не стъпвайте с Литекс на Герена. Все разбирачи и капацитети, ама дорде не се разбият 50-60 мутри на стадиона няма да стане. Я ми ела и освирквай отбора още в десетата минута там, та да видиш кон боб яде ли...дееба и мухльовците и мишките нещастни дееба!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]