Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и ЦСКА София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

daniel875
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.

Мнениеот daniel875 » 25 окт 2014 18:10

Аврамов написа:Левскар съм и честитя заслужената победа на ЦСКА.
Истината е, че докато Батков е президент на Левски, а Лупи и Тройчо имат нещо общо с ЦСКА, и двата отбора ще служат за боксова круша в Европа.
Чорбетата да забравят за титлата, убеден съм, че отново Лудогорец ще е шампион.

"Левски" напълно съзнателно играе за титла на ЦСКА. Това не е нормално. Убеден съм, че от самото начало на сезона, че двата отбора са в комбина да се разруши доминацията на "Лудогорец". Именно затова прогнозирах шампионски трофей за "червените".
Софиянци много се изтрещяха от силата на разградчани и правят всичко възможно, за да направят нещата, както те си искат. Догодина титлата ще е "синя", но това няма да го постигне Гомньо.
Последна промяна от daniel875 на 25 окт 2014 18:12, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 окт 2014 18:12

Гонзо ли е виновен, че нашите бастуни изпускат 3 чисти гола и 3 удара към вратата им вкарват 2 гола? Просто в момента имат по-силен отбор от нас. Това е. Левски играе без нападател и практически без защита. На крилата са Луис Педро и Роман Прохазка. Педро може да бъде заменен успешно от всеки малко по-талантлив мангал от Факултето. Прохазка има някакви качества. Но не може да прави разликата. В средата на терена е чудо. Поне зимата Гаджев ще се махне най-сетне. ЦСКА 2-3ма добри футболисти, които е напълно достатъчно за нашето смешно първенство. Ще видим какво ще се случи в месеците след Коледа.
ПП: Най-добре лумпените от фракциите в синьо да се срещнат с тези в червено и да се бият с мачете и точилка и направят услуга на цивилизацията като се изтребят взаимно!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 25 окт 2014 18:13

bilyaletdinov написа:Гонзо ли е виновен, че нашите бастуни изпускат 3 чисти гола и 3 удара към вратата им вкарват 2 гола? Просто в момента имат по-силен отбор от нас. Това е. Левски играе без нападател и практически без защита. На крилата са Луис Педро и Роман Прохазка. Педро може да бъде заменен успешно от всеки малко по-талантлив мангал от Факултето. Прохазка има някакви качества. Но не може да прави разликата. В средата на терена е чудо. Поне зимата Гаджев ще се махне най-сетне. ЦСКА 2-3ма добри футболисти, които е напълно достатъчно за нашето смешно първенство. Ще видим какво ще се случи в месеците след Коледа.
ПП: Най-добре лумпените от фракциите в синьо да се срещнат с тези в червено и да се бият с мачете и точилка и направят услуга на цивилизацията като се изтребят взаимно!

Не, аз съм виновен, аз съм ги привлякъл, аз ги тренирам и аз ги пускам в игра.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 25 окт 2014 18:14

Има и нещо хубаво. То е,че се видя, че и с Гонзо не става. А иначе не заслужавахме чак такава загуба. Както и повечето такива от тях напоследак. Ако се гледа резултата ще излезе, че ЦСКА са били много силни и са ни надиграли категорично. Всъщност ние нищо не играхме, но и те не бяха нещо осбено. Но ще губим. Защо? Ами защото има съдба която ни наказва за охулването на Мъри и Наско, за събличането на Петев. На този фон Гонзо е издигнат на пиедестал, а голяма част от феновете на отбора подкрепят Батков. Ето за това си плащаме с такива нелепи загуби.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 окт 2014 18:14

bilyaletdinov написа:Гонзо ли е виновен, че нашите бастуни изпускат 3 чисти гола и 3 удара към вратата им вкарват 2 гола? Просто в момента имат по-силен отбор от нас. Това е. Левски играе без нападател и практически без защита. На крилата са Луис Педро и Роман Прохазка. Педро може да бъде заменен успешно от всеки малко по-талантлив мангал от Факултето. Прохазка има някакви качества. Но не може да прави разликата. В средата на терена е чудо. Поне зимата Гаджев ще се махне най-сетне. ЦСКА 2-3ма добри футболисти, които е напълно достатъчно за нашето смешно първенство. Ще видим какво ще се случи в месеците след Коледа.

Гонзо ги доведе тия мърши :x
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 25 окт 2014 18:14

Вече няма смисъл да ви се подигравам,направо ми е жал за вас-имам и познати от онзи о/т/бор.Вие сте комедия с елементи на трагедия...Сори
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 окт 2014 18:15

Честита победа на "червените"! За съжаление така се играе футбол. Имаш положения и вкарваш. Трябва да си и...т, за да не риташ от разстояние топката при подобни условия.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 25 окт 2014 18:15

От догодина ще видим истинския Левски нали? Вяра в отбора! Нали така трябва да викаме сега?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 окт 2014 18:15

Megatron_69 написа:Вече няма смисъл да ви се подигравам,направо ми е жал за вас-имам и познати от онзи о/т/бор.Вие сте комедия с елементи на трагедия...Сори

Третият гол беше след стопроцентова засада, но това няма никакво влияние върху крайния резултат. 0:2 или 0:3 все е загуба.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 окт 2014 18:17

Като гледам как тичаха играчите в синьо си мисля да не би да играят ветераните. Ясно е че не са свръхзвукови, но чак да се влачат по терена е прекалено. Освен това и всяка топка се спира бавно и се започва поредната много бавна и постепенна атака. Толкова са предвидими в атака, че до другата събота да играеха нямаше да могат да вкарат и един гол. Импотентно нападение и много слаба и наивна защита, това е Левски днес. Сигурно целта на селекцията е да се взимат най-бавните играчи. Поне за това колко са бавни вина треньора няма а клуба, че ги е взел. От бавен по-бавен е отбора на Левски.

Върни се в “Левски”