Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Локомотив София

Победа за Левски София
46
51%
Равен
28
31%
Победа за Локомотив София
16
18%

Общо гласове: 90

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.

Мнениеот Theos » 02 авг 2014 23:27

zlato1234 написа:Значи едни искате Гонзо вън, втори Мурсия вън, трети и двамата. А нали същите бяхте против това, че често се сменят треньори и директори? :mrgreen:

Аз искам Мустака вън, а новия собственик ще реши кой да работи вътре, кой мислиш сменя треньорите в Левски, Гонзо ли...ами мустака решава и сменя, все едно не му знаем почерка със случките с Мъри, Вуцов, Йока и т.н.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 02 авг 2014 23:30

batmanlevski написа:
Eminem написа:
zlobul написа:След чутото оъ инджинера , Мурсия е пътник още от утре.

А пътник трябва да е Гонзо!

Ако бъде сменен Мурсия Гонзо ще ми падне в очите и ще остане без подкрепя.първо каза,че дава на Мурсия една година и така се изгражда отбора,второ отбора подобрява играта си и трето сега Гонзо взе да се отмята и е на път да сътвори голяма глупост ! май някой му мъти главата !

То е ясно, че Мурсия е вън. Ако щеше да подкрепя треньора, да беше казал "Мурсия остава и точка"! Какви са тея глупости с "решението" утре...

Гонзо окончателно ме загуби с това си поведение. Не може първо да казваш, че Мурсия ще остане до края на сезона, после до полусезона и накрая да го уволниш след третия кръг, и то след победа. Не може да казваш, че ще налагаш юноши и пак същата песен.
Последна промяна от Синичко на 02 авг 2014 23:36, променено общо 1 път.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 02 авг 2014 23:34

Theos написа:
zlato1234 написа:Значи едни искате Гонзо вън, втори Мурсия вън, трети и двамата. А нали същите бяхте против това, че често се сменят треньори и директори? :mrgreen:

Аз искам Мустака вън, а новия собственик ще реши кой да работи вътре, кой мислиш сменя треньорите в Левски, Гонзо ли...ами мустака решава и сменя, все едно не му знаем почерка със случките с Мъри, Вуцов, Йока и т.н.

За Мустака съм 100% съгласен... Обаче кой ще е новият собственик? Кой ще плати дълговете към фирмите на мустака? Никой няма да се навие да вземе Левски със толкова дългове към мустака, макар, че той сам ги е натрупал от некадърното си ръководство. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 02 авг 2014 23:58

На мен мачът ми хареса, смятам че има имахме достатъчно положения, за да спечелим по-убедително, но пропуските ни лишиха от това. Дори Сърмов ми хареса в този мач.

Ако някой е мислел, че Гонзо взема решенията, то тази вечер се изясни, че и той е същата безгласна буква като заемащите преди него този пост. На мен това "утре ще разберете" ми прилича на "ако не успея да убедя Мустака утре си заминава треньора, ако успея - остава", но не знам дали е така. И тук идва най-важният за мен въпрос - Защо Гонзо се съгласи да се върне и отново да е пионка и да осигурява комфорт на адвоката? ЗАЩО? Отделно от това са и въпросите какво стана с преходния сезон и изграждане на новия (каквото и да значи това) Левски, какво стана с политиката за налагане на юноши в отбора и т.н. - въпроси, на които едва ли има някой от ръководството, който да даде адекватен отговор...
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 03 авг 2014 00:07

Гонзо ,избирай или оставяш Мурсия или си тръгваш ти !!!!!!! стига с тези смени през 2 мача ,това е несериозно !!!!!!
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 03 авг 2014 00:22

Много борба, много хвърлени сили и от двете страни. Грешните пасове са повечко, но това е следствие на кадърността на футболистите от двата отбора. Испанците - Аниете не е лош, но му трябва подготовка, Бедоя - не е пускан на силното му място и в доста големи периоди се губи. Вратарят - изграем трети мач без такъв. Защитата - що-годе налучкана, но този път имаше и голяма помощ от средната линия - основно от Сърмов. Средната линия - Лекето на моменти игра, но явно играе цял мач само ако има чужди мениджъри на стадиона. Много бави топката, пропуска удобни възможностти за подавания и скоростни контраатаки. Прохазка - освен гола, другото му е гола вода - конникът без глава. Домовчийски - само с един голов пас, при това нереализиран, иначе гледаше много съсредоточено мача отблизо, а и добре участваше в агитката на поздравяващите при гола. Едва с вкарването на Велев и Цонев и изкарването на Лекето и Домовчийски се промениха нещата. Без да иска треньорът, май уцели състава. Ако в игра са Цонев, Велев и Аниете средната линия ще изглежда различно, но едва ли този треньор ще се престраши да играе така. И накрая - за какъв чеп вкара отново Йети? За засадите - при това разположение на камерите само всевиждащият коментатор с розови очилца видя точно липсата им. Коментаторът - явно е гледал друг мач, ама те в тази телевизия (и не само тази) всичките им спортни коментатори са такива. Треньорът на Левски - не е за Левски, но да се сменя в този момент е върхът на простотията. Противникът - Локото игра колкото може, т.е. Ганкиното от средата на 60-те години - риташ и бягаш. Отзад катеначо, а отпред, е бате Начко вече го няма. Извод - има някаква надежда, но да не се окаже, че е от Надежда.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 03 авг 2014 00:28

Не мога да повярвам какво се случва в клуба....
Ще налагаме юноши, няма да налагаме, ще привличаме футболист, ще го освобождаваме, треньора ще работи 1 сезон, има вероятност да го сменим след 3тия мач....
Къде е разума във всичко това, сериозно тези хора като как мислят просто....
България !!!!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 03 авг 2014 00:31

Сините, не ми е много работа да ви коментирам тук, но само вие ли не виждате, че всичко това е един голям цирк сътворен от Гонзо. Той още от началото си искаше да е треньор, но нямаше как да стане и така той си взе човек за който на всички беше ясно, че няма да изкара повече от 3 месеца в България.
Нима на всички вече не ви е ясно, че от утре Гонзо ще ви е треньор ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 03 авг 2014 00:41

tiamat написа:
TheNameOfTheGame написа:На мен мачът ми хареса, смятам че има имахме достатъчно положения, за да спечелим по-убедително, но пропуските ни лишиха от това. Дори Сърмов ми хареса в този мач.

Ако някой е мислел, че Гонзо взема решенията, то тази вечер се изясни, че и той е същата безгласна буква като заемащите преди него този пост. На мен това "утре ще разберете" ми прилича на "ако не успея да убедя Мустака утре си заминава треньора, ако успея - остава", но не знам дали е така.

Може и така да е, наистина. Но ако му наложат на Гонзо някакво решение,което той не споделя, да си отвори устата и да си подаде оставката като мъж, за какъвто уж минава.

Тъй че, или е тъпак, ако това е негово решение, или е п..а, ако му налагат решение.

Предлагам анкета: Тъпак ли е Гонзо, или п...а?

+1 Абсолютно точно. Ако решението не е на Гонзо, той трябва да постъпи като истински мъж и да подаде оставка. Да излезе и да каже "Преди да се върна в клуба имах разговор със собственика аз да вземам всички ръководни решения, но това не е така, той се меси в работата ми, решението за смяната на треньора е негово, аз не го приемам и подкрепям....". Ако се сещате, когато Христо Йовов напусна клуба, каза че има много какво да каже, но понеже предстои вечно дерби ще говори след него, за да не нагнетява напрежение преди мача и т.н. и думите му останаха в пространството. Дано сега да не стане пак същото...
Без битка няма победа!

Върни се в “Левски”