we are the champions написа:we are the champions написа:Победа за ЦСКА с 2 гола разлика.
Толкова сте ми ясни колкото и слаби
Ти нали беше от Пуул, бе, момче?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:we are the champions написа:Победа за ЦСКА с 2 гола разлика.
milen.hristov написа:TodorT написа:milen.hristov написа:Neron написа:Испанското "треньорче" малко прилича на Ратко Достанич и на вид и на резултати.
Те и Лудогорец не тръгнаха по-добре...
Милене, как може да сравняваш Лудогорец с ЛЕВСКИ.Там имат класни състезатели, дълга скамейка, ще се вземат в ръце и ще започнат да играят тяхната си игра. В ЛЕВСКИ вратарят бе резерва в Славия, Радослав Димитров е ненужен, Балтанов дойде от отбор в Б група, Сърмов е доказано дърво, Домовчийски се видя, че не става нищо от него и в Ботев, и в Черно море, но го взеха да води атаката на ЛЕВСКИ, Гаджев не можа да си намери отбор и се върна при нас....
Осъзнаваш ли какви играчи има в момента ЛЕВСКИ ?! И те са титуляри !!!
Тошко опитвам се да гледам със сините очила, за съжаление не виждам за сега друг изход освен да се доверим на Гонзо и екипът му.
TodorT написа:Веско Минев гони нападател на ЦСКА, а централните ни са на 5 метра зад него. Какво да говорим повече .....![]()
![]()
TodorT написа:milen.hristov написа:TodorT написа:milen.hristov написа:Neron написа:Испанското "треньорче" малко прилича на Ратко Достанич и на вид и на резултати.
Те и Лудогорец не тръгнаха по-добре...
Милене, как може да сравняваш Лудогорец с ЛЕВСКИ.Там имат класни състезатели, дълга скамейка, ще се вземат в ръце и ще започнат да играят тяхната си игра. В ЛЕВСКИ вратарят бе резерва в Славия, Радослав Димитров е ненужен, Балтанов дойде от отбор в Б група, Сърмов е доказано дърво, Домовчийски се видя, че не става нищо от него и в Ботев, и в Черно море, но го взеха да води атаката на ЛЕВСКИ, Гаджев не можа да си намери отбор и се върна при нас....
Осъзнаваш ли какви играчи има в момента ЛЕВСКИ ?! И те са титуляри !!!
Тошко опитвам се да гледам със сините очила, за съжаление не виждам за сега друг изход освен да се доверим на Гонзо и екипът му.
Ами нали в момента сме се доверили на Гонзо и екипа му. Или аз бъркам ?!Гонзо каза, че той ще прави селекцията, за да няма после "треньорът доведе този, а сега не можем да го разкараме". Ето, доверихме се на Гонзо и той взе въпросните играчи. Нали не смяташ, че Мурсия е наблюдавал изключителните качества на Кунчев, Домо, Сърмов, Минев, Балтанов и др.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Google [Bot] и 16 госта