Локомотив София - Левски София - 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Локомотив София - Левски София

Мнениеот Player » 28 фев 2014 18:35

Лесните мачове с отбори от втората седмица приключиха. Резултата е ясен - 20 НЕпобеди до края на първенството, но ще има отпадане за купата и ще са само 17 такива, понеже 2 минаха остават само 15 НЕпобеди! Честито на печелившите и играещи тото! Няма нищо чак толкова страшно и срамно. Големият срам за клуба беше на 8 октомври, всичко друго са само последствия...

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 28 фев 2014 18:40

Веселинов написа:Топчо сменя Сухия, пада от ЦСКА, реве след мача и си тръгва, М.Христов поема нещата в свои ръце и преди изборите за ЕП ще сме шампиони :lol: Йовов обяви 20 победи, но и на 17 ще кандисаме. Тонев ще говори на 29.02., а не на 28.02., без значение годината. Ивайло Петев е чорбар, а Наско Сираков се провали в работата си с "привържениците"! :lol: да живей ултраса!

Мариян все пак е треньор, не вълшебник. Със селекция на пожар и закъсняла подготовка толкова. Опасявам се от съдийството на мача другата седмица, все си мисля че пак ще тръгнат съдиите да ви вадят от кризата. Както стана и в мача за купата де, надявам се да не съм прав. Слаби сте , но и ние не сме по-добре
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 28 фев 2014 18:40

blue atak написа:
Stanislav_Ivanov написа:Здравков бил казал на Йовов да решава за нов треньор.Сега топката е в краката на Ицо. Дано само не го остави.

Инфото от къде е колега ;)

http://gong.bg/view_article.php?article_id=407785

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 28 фев 2014 18:40

Това, което ме шокира е, че този Бру получава заплата.. няма значение колко, но му се дават пари на този човек... един чистач показва много повече умения в чистенето на тоалетни /да натопи парцала в кофа и да го извади след това/, отколкото този на терена. Необяснимото ми е, че това не му е първия мач, в който не е във форма, а попринцип си е толкова некадърен. Ако някой може да ми обясни защо го налагат нека ми каже. Ако има залози, за това, колко центрирания ще му ги засече още първия защитник, разбирам, но наистина по добре е едно колче да забият на негово място и ще свърши повече работа...

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 28 фев 2014 18:41

фифи перото написа:"Тони Здравков: Казах на Йовов да решава дали не трябва нов треньор" :lol:
Гонг

Колко трябва да си тъп, за да не знаеш колко си некадърен?

"Аз съм потресен! След Лудогорец най-финансово обезпеченият първи отбор е Левски. Ако така играят срещу ЦСКА, най-добре да ги разпусна и да играем с юношите."
"Да си опичат ума за мача с ЦСКА, ще става каквото не е ставало", закани се бесният Батков пред трибуните.
Ми те не са много неща. Май не сме отпадали от А група. Може това да иска да каже :lol: Но за да стане трябва да извади отбора. Тоест В група. Всичко е следствие на управлението на отбора. Здравков ще промени начина им на мислене :lol: Следващия треньор идва с условието, че няма да се взимат играчи и ще се работи с тези, освен при продажба. И може да ползва юноши колкото прецени.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 фев 2014 18:43

Има и един друг проблем, хора - подписваме договори за по 6-7 месеца. Тоест на лято пак ще търсим нови 5 играча. Ще си заминат сиг чеха, щото вземал мн пари, Бастос и той, Генков също, Туре ще го обвинят, че само се разхожда. И пак така.

Аре обяснете ми как може Сухия да не пусне Крумов за крило, вместо тоя турист Бру. Предвид, че момчето игра супер добре срещу Славия. В защитата пускаш Белайд и Димов, като последния беше изваден от 1-я отбор до преди няколко дни, вместо чеха и Пелето.
Според мен чеха не направи слаб мач срещу Славия. Напротив - дори си спечели единоборствата си, а на няколко пъти Пелето закъсня да се намеси или покрие противниците.

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 28 фев 2014 18:45

Новият треньор на Левски София ще се казва Емил Велев :idea: Някои отбори от втората седмица получиха каквото искаха... оказва се, че за Левски и за ЦСКА най-важно е да не умре софийския футбол :oops: ОК' продавайте титли на който ви падне, но не разчитайте на нови спонсори, нови собственици и на... нови фенове :!: ВЕЧНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КУ*ВИ ВЪВ ВЕЧЕН БАРДАК - ето какво стана с България! :oops:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 28 фев 2014 18:46

foetuss написа:Това, което ме шокира е, че този Бру получава заплата.. няма значение колко, но му се дават пари на този човек... един чистач показва много повече умения в чистенето на тоалетни /да натопи парцала в кофа и да го извади след това/, отколкото този на терена. Необяснимото ми е, че това не му е първия мач, в който не е във форма, а попринцип си е толкова некадърен. Ако някой може да ми обясни защо го налагат нека ми каже. Ако има залози, за това, колко центрирания ще му ги засече още първия защитник, разбирам, но наистина по добре е едно колче да забият на негово място и ще свърши повече работа...

Бру е човека за центрирания, за свободни удари и даже да гради играта :lol: И с 3-те е перфектен. Като някой друг бие свободните удари и голове правят. Определено е провал и половина. Щом дори Здравков разбра в 1 момент и извика "Гаджееееев центирай ти" :lol: Бастош както не е във форма въпреки приликата им дава топката напред в движение, а дали треньора им е казал давайте си я на крак или те само така могат не знам.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 28 фев 2014 18:50

Вие какво искате,селекцията е правена на принципа к'вото изпадне вземаме.Никои не е съобразявал дали футболиста пасва на тактиката и философията на игра,после оле-мале к'во става.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 фев 2014 18:51

tomba написа:Вие какво искате,селекцията е правена на принципа к'вото изпадне вземаме.Никои не е съобразявал дали футболиста пасва на тактиката и философията на игра,после оле-мале к'во става.

Е то философията ни е да вкараме 1 гол повече... Не са слаби играчите, с изключение на Макриев и Бру, най-очевадните, ама няма тактика, няма сработеност... нищо.
Крумов и Бастош за 15 мин. направиха повече точни пасове и центрирания от Бру през целия мач. Като Крумов дори си спря повече пъти топката,отколкото успя Макриев за 75 мин...
С такова настроение очаквах мача. Викам си ще ги бием с 0:2, не с особено красива игра, ама поне да не остане съмнение, че се върви в правилната посока, а то... Такива голове и децата не пускат. Забележете, че играч на Локото направи ЗАСЛОН на Божинов, за да може Том да вкара. Т.е. - те са научени и грамотни тактически, а нашите се едно сега са се събрали..
Последна промяна от Serafim на 28 фев 2014 18:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”