Фен тръст "Синя България"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фен тръст "Синя България"
Като гледам как се развиват нещата, като нищо ще си играем дербита с ЦСКА на ниво В група, а може и пловдивските другари да се присъединят.
plamenst7 написа:Като гледам как се развиват нещата, като нищо ще си играем дербита с ЦСКА на ниво В група, а може и пловдивските другари да се присъединят.
Много влиятелни хора точно това искат.. двата най-популярни клуба да бъдат заличени от картата за да може Изтока да царува

Към този момент желанието им се изпълнява с пълна сила

Аз не вярвам ДПС-арите нарочно да бутат зелените и орлицата Ферхунде напред ... 

Леевски, оле

Re: Доктор Н
blueboss написа:Странджата написа:И аз се чудя - какво инициара този тръст - публичност чрез интернет ли, форум с тяхно участие ли, публично предлагане на програма за решението на проблемите на Левски ли и навярно още много други неща. Тука ние си пишем, а защо не се появи от тръста някой с личното си име и да ни разяснява онова, което на нас изглежда смътно. А уж бил за обединение на феновет - феновете според мене могат да бъдат обединени само от любовта към Левски, която е налице, и само около истината, която отсъства.
Нямаш проблеми:)
Казвам се Петър Георгиев и съм един от учередителите на този Тръст.
Ще ти отговоря на въпросите така:
1. Ултиматума към Батков е поставен за да се даде спокойствие на хората, че парите, които дават в помощ на клуба не потъват в неговите джобове. Многократно се писа това нещо, но явно хората не го вярват. Всяка стотинка вече се контролира и не може да се харчат пари просто щото машиниста или баждека така са решили. "Вина" за това имат ТРЪСТА и НКП като участници в УС на ПФК"ЛЕВСКИ"АД
2.Защо Тръста и НКП са искали да са в управлението на клуба: ако си си направил някога труда да прочетеш устава на Тръста си щял да разбереш, че той е създаден не да придобие отбора, а да го накара да се управлява ПРОЗРАЧНО. За да няма пак: "ТоДаР дал едни пари като заем"... Това вече е факт именно благодарение на новия УС.
3. Прехвърлянето на акциите на Тръста от ТоДаР е с цел да не може той да ги прехвърли ей така на ЛИС33 или КОЙ?, щото има и такава вероятност.
Нали не си мислиш, че Колев или Владимиров ще се изпъчат там като Тулупи и ще кажат: сега аз съм мажоритарния собственик? Тръста има устав и ако членовете му преценят на ОС всеки един от членовете на УС може да бъде махнат. Същото важи и НКП.
Лесно е да си чешете пръстите тук, но колко от Вас направиха нещо за този клуб, освен да плюете? Лесно е да се оправдаеш, но мнозина от хората в Тръста дават пари за каузи, за които дори и не подозирате.
Както за юбилея, където Тръста беше един от големите дарители, така и в помощ на БК "ЛЕВСКИ".
Ти Странджата какво направи за тези две събития? В най-добрия случай си отишъл и си си направил снимка за спомен. А питаш ли колко човека от НКП и Тръста отделиха от времето си и организираха всичко? Аз например стоях като охрана на игрището в Арена - нищо, че цялото ми семейство беше на трибуната, а аз си имах и билет в джоба. А момчетата от НКП колко часа работиха по тези хореографии, с които после се пъчите като левскари? Това не те вълнува.
И за финал: Тръста събра близо 14000 лева за участие на децата на ЛЕВСКИ в турнир в Кицбюел и поне за още един турнир през лятото. Там ще играят срещу големите школи в Европа. Ти какво направи за да помогнеш?
1.защо трябва ултиматум.и как Тръста ме убеждава че тези пари вместо в джоба на Батков не отиват в некой друг джоб.
3.каква е гаранцията че вместо батков,тръста няма да ги прехвърли на...........еди кой си.
другото е :мисли ли се тръста за непогрешим,за единствените хора обичащи и подкрепящи отбора?кой предложи и какво направи тръста да се стигне до смешната ситуация с вдигането и свалянето на цените на билетите САМО 3 мача преди плеиофите(като 2 от тях бяха срещу хасково и марек,а 3-я гостуване)?
смята ли тръста и занапред да повтаря всеки път как само той е помогнал а други хора само гледали?смятат ли се те за по левскари от другите левскари?
и моля ви не се изтъкваите за всичко относно 100 годишнината.основната заслуга за това има ТИТИ.вие(ние) се появихме по късно.
аз г-н Георгиев съм син в сърцето си ,не в залата или на стадиона,а в сърцето си.дори и 1ст. да не съм дал,аз съм левскар.
за съществуването на отбор като левски не е необходимо АЗ да давам мойте стотинки или левчета.за това трябват хора с възможности ,обединени ,който да го правят.моето задължение е да подкрепям отбора,с песни,викове,дори псувни по време на мач.
boabbb написа:Аз не вярвам ДПС-арите нарочно да бутат зелените и орлицата Ферхунде напред ...
Ако затрият Левски и ЦСКА, това няма да е от полза за никой, дори за тези които ги мразят. Силнии отбори се раждат в силна конкуренция, а това , че Левски и ЦСКА ги няма, няма да направи другите по-силни. Отделно интересът към българския футбол ще спадне неимоверно.
Аз обаче не мисля, че някой умишлено пречи на някога. Много пъти се каза, че сами са си виновни за да стигнат до тук и това си е точно така. Вината обаче не е само на един или двама човека, а за мен е съвкупност от много грешни решения, стечение на обстоятелства и ненавременна реакци по много въпроси, а и вечната борба за титла на всяка цена изядя главата на грандовете с това купуване на скъпи и недоказани чужденци и въобще заплатите в двата клуба са по-високи от това което могат да си позволят.
plamenst7 написа:boabbb написа:Аз не вярвам ДПС-арите нарочно да бутат зелените и орлицата Ферхунде напред ...
Ако затрият Левски и ЦСКА, това няма да е от полза за никой, дори за тези които ги мразят. Силнии отбори се раждат в силна конкуренция, а това , че Левски и ЦСКА ги няма, няма да направи другите по-силни. Отделно интересът към българския футбол ще спадне неимоверно.
Аз обаче не мисля, че някой умишлено пречи на някога. Много пъти се каза, че сами са си виновни за да стигнат до тук и това си е точно така. Вината обаче не е само на един или двама човека, а за мен е съвкупност от много грешни решения, стечение на обстоятелства и ненавременна реакци по много въпроси, а и вечната борба за титла на всяка цена изядя главата на грандовете с това купуване на скъпи и недоказани чужденци и въобще заплатите в двата клуба са по-високи от това което могат да си позволят.
Напротив.
Държането на големи маси от хора в постоянно напрежение и неизвестност е от полза на определени политиико-икономически кръгове.Икономическата репресия , оказвана на българският народ десетилетия, вече не е с такова влияние.Двата отбора , колкото и да се омаловажава това, разполагат с огромен човешки ресурс -поддръжници.
Вкарани в спиралата на неизвесността за съществуването им, постоянните атаки и натиск върху собствениците им, които не блестят и без това с някакъв бизнес интелект , насочва мисленето на голяма част, особено по-младите в посока любими клубове, а не проблеми на икономика , политика и т.н.
Така тези маси от хора стават лесно маниполируеми.Не напразно и други два отбора-тези от Пловдив, са на ръба.
Има два варианта на действие, когато са доведени до това състояние.
Първи-появява се "спасител", посочен от когото трябва в последния момент.Естествено не на всички , а първо на един.Показва се "правилната" посока за развитие.

Втори-Разрушават се съществуващите структури.Масите са недоволни.Търсят виновника и ...мъст.
И в двата случая печели този, който направлява ситуацията.А тя е-ново преразпределение на "баницата"
Това е казано накратко.

Player написа:Какво само чертаете тъмно настояще с Батков. Колко е бюджета на Левски, при положение че не играем в Евротурнирите. Аз ако съм собственик на БГ отбор, при условие че ще се играе само в БГ, няма да дам и половината от това което дава Батков. Заслужава ли според вас отбора повече пари в момента да получава. Дай да ги направим милионери за да ритат през ден срещу Хасково. Вие бихте ли дали толкова пари ако сте на мястото на Батков?
Кой ти е поставил условие па на теб в коя шестица ще играем бе? Като си купил футболисти за първата ще даваш пари , никой не те е карал на зор да ги купуваш ! Като си мишок и си решил да играеш във втората , ще го заявиш преди началото на сезона , за да не петниш името на Левски по европа и света ! Качествените футболисти не идват в Левски щото отбора се управлява от мутри , който подписват договори и после не ги изпълняват! И добре че не си на мястото на Патков! Аз ако съм на Патков ще бръсна мустака и ще напусна Левски на момента! То бива гавра с тоя дебил и тва пак стой , да ева и мазохиста смачкан!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
blueboss написа:Нямаш проблеми:)
1. Ултиматума към Батков е поставен за да се даде спокойствие на хората, че парите, които дават в помощ на клуба не потъват в неговите джобове. Многократно се писа това нещо, но явно хората не го вярват. Всяка стотинка вече се контролира и не може да се харчат пари просто щото машиниста или баждека така са решили. "Вина" за това имат ТРЪСТА и НКП като участници в УС на ПФК"ЛЕВСКИ"АД
Да плача ли, да се смея ли....и аз не знам вече.....НКП......НКП....НКП.....Ти сериозно ли ?
Същият този НКП, който е виновен за глобите след всеки мач, за различните наказания, същият този НКП, който пуска """"фенове"""" безплатно на стадиона. Същият този НКП, който прави простотия след простотия. Същият този НКП, който се управлява от София-Запад, а цяла България знае кои и какви са в СЗ.
Спокойствие...................ахахахаххахахахха
Eminem написа:blueboss написа:Нямаш проблеми:)
Да плача ли, да се смея ли....и аз не знам вече.....НКП......НКП....НКП.....Ти сериозно ли ?
Същият този НКП, който е виновен за глобите след всеки мач, за различните наказания, същият този НКП, който пуска """"фенове"""" безплатно на стадиона. Същият този НКП, който прави простотия след простотия. Същият този НКП, който се управлява от София-Запад, а цяла България знае кои и какви са в СЗ.
Спокойствие...................ахахахаххахахахха
Подадоха ли оставка, че съм ...притеснен?

- Долно уйно
- Контакти:
Колев и Владимиров са подали оставки.
В момента тече пресконференция от Герена, излъчва се по Канал 3
В момента тече пресконференция от Герена, излъчва се по Канал 3
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan