Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2013 02:12

G.A написа:
Като ти гледам разсъжденията освен да си играеш с LEGO-то още друго не виждам! Ти да нямаш нотарялен акт за собственост на Герена или го раздаваш разпределител кой знае и не знае къде е стадиона? Или трябва да ти се дава отчет кой кога на кой мач е ходил? май си тук във форума да си избиваш комплексите и да си мериш п...а .Ти ли си най-големия фен и радетел за отбора? Като си много знаещ, можещ и богат бегом утре да издържаш клуба и да вземаш решения! От страни лесно се дава акъл особенно ако не си дал и лев. В източна Европа кой клуб не се управлява от "личности" ? Май бъркаш реалностите или чичо Лупи ти е помил мозъка с "акции за феновете" !

НотарЯлен? :shock: :mrgreen: Не, нямам. Разбира се, че клубовете се управляват от личности. Под определени правила. Успешните клубове де. В тия от третия свят се управляват от някоя бащица, от който всичко зависи от сутрешното му настроение. Акции за феновете? Това вирее само сред една слабоумна част от нацията ни. Радвам се, че си успял да надскочиш поне това.

И понеже си такъв експерт, можеш ли да ми кажеш Батков колко пари е дал, за да придобие Левски? Защото аз знам. С точност до стотинка. Аре разбирачо, ти си?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 окт 2013 02:15

tprodanov написа:
grasiani написа:
BadBoy написа:Ако дойде Капело от кого трябва да иска разрешение преди да облече фланелката Изображение

На никому неизвестния футболен корифей tprodanov

На теб дори запетайките не са ти известни, а дали аз съм ти известен е въпрос като за лексикон. Аз лично отдавна минах тая възраст, мога да ти пусна някое от децата ми да си обсъждате лапешки истории.

BadBoy написа:Не те питам, къде си бил, а ще си пуснеш ли работниците при положение, че имаш спешна и важна поръчка за изпълнение, ти си шефа и като такъв може и на работа да не ходиш?

Ама всичките ли? Или само тия от Левски? Към работниците един шеф може да има само едно отношение - ако имат причина, която е важна за тях (по тяхна преценка), шефът е длъжен да ги пусне. Не законово. Ей така, шефски. Това предполагам ти отговаря на въпроса.

Ти остави запетайките,ама по добре върви да ти изпишат една зелена рецепта защото май имаш нужда, много лесно си предлагаш децата и по добре да не го беше написал това защото е грозно.Слаб дразнител си ,много ме кефят такива форумни палячовци като теб дошли от небитието и мислещи си че са последна инстанция по всеки въпрос и големи всезнайковци а всъщност са пълен въздух с IQ под 50.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2013 02:18

grasiani написа: Ти остави запетайките,ама по добре върви да ти изпишат една зелена рецепта защото май имаш нужда, много лесно си предлагаш децата и по добре да не го беше написал това защото е грозно.Слаб дразнител си ,много ме кефят такива форумни палячовци като теб дошли от небитието и мислещи си че са последна инстанция по всеки въпрос и големи всезнайковци а всъщност са пълен въздух с IQ под 50.

Имайки предвид, че съм член на Менса адски много ме кефи последното ти твърдение :lol:
Но за едно си прав, и си взимам бележка - общуването на децата ми с идиоти е наистина твърде безотговорно от моя страна, затова отменям предложението си.

Нещо по темата имаш ли, или аргументите потънаха в канала и сега се чудиш какво да измислиш?
Успех!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 окт 2013 02:22

tprodanov написа:Хората, които НЕ одобряват днешната случка очевидно са ЗА това Петев да дойде, а да си тръгне Мариан Христов. Защото точно това стана. Вие у ред ли сте бе?

Дрън дрън ярина. Аз самия се съмнявам дали Петев е толкова добър избор, но просто смятам, че няма нужда от демонстрация на неандерталско поведение. Ако някои хора смятат, че единствено поведението на забегнал от неолита идиот е подходящо за да се изрази позиция, тяхна си работа.

Какво постигнаха тези хора? Ами.. ето какво:
Петев заяви, че остава.
Батков заяви, че не го грее какво мислят тези хора.
Желание да напуснат изявиха Тонев и Сираков, а не Петев или Батков. Не казвам че напускащите нямат вина, но нали уж не бяха те цел на тая помия?!
Левски се прочу по света с тая издънка, като честичко реакцията към това събитие включва думите Примитивни, човекоподобни, диваци и т.н.

И да се върнем на твоя лаф:
tprodanov написа:Хората, които НЕ одобряват днешната случка очевидно са

и да го перефразраме на
Хората, които ОДОБРЯВАТ днешната случка

и излиза следното:
Тези хора одобряват факта, че изгониха Сираков, че Батков отново остана незасегнат и се изперчи как ще наложи волята си и Петев ще остане и тези хора ОДОБРЯВАТ факта, че отсега нататък по света за феновете на Левски ще се говори като за някакви околочовешки изроди, които посягат на собствения си новоназначен треньор, който им е виновен още преди да е провел една тренировка с отбора.

Ако все така си постигате целите ДРУГАРЮ, по-добре не се занимавайте с нищо сериозно. Докато се бръснете ще ви пораснат мустаци.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
G.A
Контакти:

Мнениеот G.A » 09 окт 2013 02:23

Батков едва ли е дал и стотинка за да се "нарича собственик".На всички е ясно че той е поставено лице на М.Ч . И в момента кой издържа клуба? Ако не е Батков защо не излезе и да каже. Просто без "олигарх" за собственик в БГ няма как да стане. А който дава парите той взема решенията. Има хиляди начини за цивилизован протест от страна на феновете, а не да ставаме известни с простотията си и тъпите ДЕКЛАРАЦИИ. И другия път скочете така на Батков да видим последствията ,а не на уплашения и незнаещ къде е Петев!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 окт 2013 02:24

На истинските левскари отдавна им е писнало от факта, че шепа наркомани се имат за велики, взимат решения от името на всички, колят и бесят.
На истинските левскари отдавна им е писнало от факта, че идиоти управляват любимия им отбор.
Инцидентът с Петев е просто срам и пълна излагация, макар аз също да съм против назначението на този човек.
Истинският виновник за всички неразбории в клуба е този, който трябва да бъде събличан.
И не само събличан, ами и усукан със сто тояги на голо по охранения агентски задник.
За това, че превърна Отбора на народа в жалка циркова трупа, за това, че неговите експерименти доведоха дотам да има открита война между "сини" фенове.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2013 02:25

Иво Тонев: Левски е велик куб, най-великият, защото има най-великата публика.
Тодор Батков: Феновете са 12-ия, 13-ия и 14-ия играч на отбора. Обичам ви! Без вас не можем. Футболът е една магия"
Наско Сираков (изпълнителен директор на Левски): Благодаря на великата "синя" публика.

Ей го бе? Вашите любимци ви го казват.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2013 02:30

Betchualeng Arnaikem написа:
Дрън дрън ярина. Аз самия се съмнявам дали Петев е толкова добър избор, но просто смятам, че няма нужда от демонстрация на неандерталско поведение. Ако някои хора смятат, че единствено поведението на забегнал от неолита идиот е подходящо за да се изрази позиция, тяхна си работа.
Не е дрън-дрън. Петев освободи Мариан. Това е факт, а твоето е масаж по клавиатурата.

Какво постигнаха тези хора? Ами.. ето какво:
Петев заяви, че остава.
Батков заяви, че не го грее какво мислят тези хора.
Желание да напуснат изявиха Тонев и Сираков, а не Петев или Батков. Не казвам че напускащите нямат вина, но нали уж не бяха те цел на тая помия?!
Левски се прочу по света с тая издънка, като честичко реакцията към това събитие включва думите Примитивни, човекоподобни, диваци и т.н.
.

Верно ли Петев остава? И ти как точно я виждаш тая работа? Искаш ли да се хванем на бас, че Петев няма да води дербито? И след като се съгласяваме и двамата, че е добро напускането на Сираков и Тонев, и Петев го оставяме, че сме в спор, Батков самия ВЕЧЕ мисли за напускане. Това малко ли е? На мен ми стига. Още две такива прояви и Батков е вън. Нали това искаме?

И да се върнем на твоя лаф:
tprodanov написа:Хората, които НЕ одобряват днешната случка очевидно са

и да го перефразраме на
Хората, които ОДОБРЯВАТ днешната случка

и излиза следното:
Тези хора одобряват факта, че изгониха Сираков, че Батков отново остана незасегнат и се изперчи как ще наложи волята си и Петев ще остане и тези хора ОДОБРЯВАТ факта, че отсега нататък по света за феновете на Левски ще се говори като за някакви околочовешки изроди, които посягат на собствения си новоназначен треньор, който им е виновен още преди да е провел една тренировка с отбора.

Ако все така си постигате целите ДРУГАРЮ, по-добре не се занимавайте с нищо сериозно. Докато се бръснете ще ви пораснат мустаци.

Другарю, грешна ти е перефразата. Тонев, зависимостите на Батков и Сираков, от чието общо творчество е резултат цялата драма в последните години са пряко обвързани с Пеевски. А Батков ако е незасегнат излиза, че споря с много тежък случай.

ПП Петев не е виновен за нищо. Не виждам някой да го е обвинявал.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2013 02:31

Laetitia написа:На истинските левскари отдавна им е писнало от факта, че шепа наркомани се имат за велики, взимат решения от името на всички, колят и бесят.
На истинските левскари отдавна им е писнало от факта, че идиоти управляват любимия им отбор.
Инцидентът с Петев е просто срам и пълна излагация, макар аз също да съм против назначението на този човек.
Истинският виновник за всички неразбории в клуба е този, който трябва да бъде събличан.
И не само събличан, ами и усукан със сто тояги на голо по охранения агентски задник.
За това, че превърна Отбора на народа в жалка циркова трупа, за това, че неговите експерименти доведоха дотам да има открита война между "сини" фенове.

Не знам кои са тия истински фенове, вероятно тия от сектор Т. Но само да те светна, че въпросните наркомани са точно тия, които защитаваха Батков, докато нормалните фенове правеха протестни акции срещу него. Та ти явно си на тяхна страна.

Потребителски аватар
G.A
Контакти:

Мнениеот G.A » 09 окт 2013 02:33

tprodanov написа:Иво Тонев: Левски е велик куб, най-великият, защото има най-великата публика.
Тодор Батков: Феновете са 12-ия, 13-ия и 14-ия играч на отбора. Обичам ви! Без вас не можем. Футболът е една магия"
Наско Сираков (изпълнителен директор на Левски): Благодаря на великата "синя" публика.

Ей го бе? Вашите любимци ви го казват.

Нали ти казах вече! Щом можеш, знеш имаш излишни пари ходи управлявай отбора бе! Ето член на менса ! Какво полече. Любимец 13 ! Явно и в менса си бил последна дупка на кавала щом тук избиваш комплекси!

Върни се в “Левски”