Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот ralka_levskarka » 29 дек 2012 13:19

Ръководството на Левски обмисля да даде "Георги Аспарухов" на феновете, пише "7 дни спорт". В края на януари "Герена" ще бъде взривен, а именно тогава ще бъде даден и официален старт на изграждането на новия стадион. Шефовете в Левски обмислят варианта "Росунда" за сбогуване с "Георги Аспарухов". В края на ноември т.г. властите в Стокхолм разрешиха на феновете да си вземат сувенири от стадиона, преди той да бъде сринат до основи. Около 5000 души атакуваха съоръжението, въоръжени с отвертки, бормашини и лопати, и всеки взе за себе си частица от легендарния стадион. Хората се прибраха по домовете със седалки, части от оградите и чимове от тревното покритие. За подобен вариант се мисли и на "Герена".

"Водим преговори с феновете за всички въпроси" - призна изпълнителният директор на тима Иво Тонев преди два дни.

Ръководството на Левски е обсъдило идеята с феновете на тима, а те откликнали положително. Предложението ще бъде обсъдено още веднъж на среща между НФК на Левски и сините шефове, което ще се състои в началото на новата 2013 година.

"Би било страхотен жест. Много са хората, които ще искат да запазят нещо за себе си от стария "Георги Аспарухов" - коментираха фенове на Левски в социалните мрежи.

:lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 29 дек 2012 13:36

Eminem написа:Голям кеф е да гледаш как цскарчетата идват един след друг в тази тема и показват колко много ги е яд.
Не се тревожете, след няколко години ще ви построят............тоалетни. :lol:

Те са вдъхновени от изливането на бетон на кочинпарк. :mrgreen:

http://img.sportline.bg/i/gallery/656/photos/2012/12/146496.JPG

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 29 дек 2012 13:53

Искам само да попитам дали има информация, от къде ще дойдат тези 16-20 милиона ,ако не от сериозен спонсор,който ще поиска смяна името на стадиона?От ЦСКА съм и не искам да се заяждам ни най-малко.Но просто ми е интересно как никъде не прочетох от къде идват парите?
FC Internazionale Milano!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 дек 2012 14:39

Не разбрах къде ще са резервните скамейки. И сектор Б с какъв капацитет ще е ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 дек 2012 14:43

whack написа:Искам само да попитам дали има информация, от къде ще дойдат тези 16-20 милиона ,ако не от сериозен спонсор,който ще поиска смяна името на стадиона?От ЦСКА съм и не искам да се заяждам ни най-малко.Но просто ми е интересно как никъде не прочетох от къде идват парите?

Тонев не даде точен отговор, само каза, че сами ще си построят стадиона.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 дек 2012 15:10

Eminem написа:Не разбрах къде ще са резервните скамейки. И сектор Б с какъв капацитет ще е ?

Пред А сектор?
А специално за сектор Б го сметнах по-слайдовете много грубо! И няма как да е точно изобщо все пак, но ги преброих малко над 4200 без страничните сектори и малко под 5500 с тях!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 дек 2012 15:30

Avanti_Ragazzi написа:
Eminem написа:Не разбрах къде ще са резервните скамейки. И сектор Б с какъв капацитет ще е ?

Пред А сектор?
А специално за сектор Б го сметнах по-слайдовете много грубо! И няма как да е точно изобщо все пак, но ги преброих малко над 4200 без страничните сектори и малко под 5500 с тях!

Благодаря, че си си направил труда да ги сметнеш! :)

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 29 дек 2012 16:07

whack написа:Искам само да попитам дали има информация, от къде ще дойдат тези 16-20 милиона ,ако не от сериозен спонсор,който ще поиска смяна името на стадиона?От ЦСКА съм и не искам да се заяждам ни най-малко.Но просто ми е интересно как никъде не прочетох от къде идват парите?

И на мен ми е интересно защото ресурса е доста сериозен и не мисля, че е в финансовите възможности на който и да е български клуб а не мисля, че е във възможностите и на Батков :roll: Затова мисля, че ще има смяна на името ;)
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 29 дек 2012 16:17

emilio написа:

И на мен ми е интересно защото ресурса е доста сериозен и не мисля, че е в финансовите възможности на който и да е български клуб а не мисля, че е във възможностите и на Батков :roll: Затова мисля, че ще има смяна на името ;)

Именно.Това е доста сериозна сума и то за 2 сектора ,а се говори и за сектор В.Ще е жалко ,ако се смени името...Имам чувството ,че ще има протести и много недоволни на 100 годишнината
FC Internazionale Milano!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 дек 2012 16:17

Няма да има ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”