Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот Levski4Ever » 03 авг 2012 20:32

maximalniq написа:Каквито феновете такъв и отбора !!! Това ли си говориха на срещата ?? Накараха да върнат буквата... Заради една група фенчета, които искат Л-то, сега отново ще загърбим емблемата си и ще сложим една буквичка там... Все едно Манчестър Юнайтед да е с М на екипите си, защото видиш ли първите екипи на Манчестър били с М... Все повече ме е срам от феновете на Левски, не ми стигат провалите на любимия отбор... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Тогава на теб защо в аватара ти не е вложена емблемата вместо Л-то?
Изображение

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Левски угоди на феновете, стартира сезона с „Л“ на екипите

Мнениеот levski_4_life » 03 авг 2012 20:57

Ръководството на Левски се съобрази с желанието на запалянковците - на фланелките да не стои клубната емблема, а традиционното „Л“.

За целта, в последните часове на Герена преправят екипите, като е възможно още утре, на контролата с Пирин Гоце Делчев, сините да бъдат с „Л“ на гърдите.

Припомняме, че феновете реагираха остро на визията на тениските. Иво Тонев бе обещал това да се промени и очевидно, изпълнява заръката си.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Левски угоди на феновете, стартира сезона с „Л“ на екипите

Мнениеот LaRgO » 03 авг 2012 21:00

levski_4_life написа:Припомняме, че феновете реагираха остро на визията на тениските.

Кои са тези фенове ? Колко са ? Защото много пък фенове си искат емблемата :!:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 авг 2012 21:09

LaRgO написа:
levski_4_life написа:Припомняме, че феновете реагираха остро на визията на тениските.

Кои са тези фенове ? Колко са ? Защото много пък фенове си искат емблемата :!:

Аз съм. Защото това е същността, това е традицията на Левски. Защото докато другите минаваха през всякакви грозотии на фланелките си, ние си седяхме с едно чисто и красиво Л, с което са играли футболисти от Гунди до Гонзо. А не тая грозотия, от която излиза, че сме ФК "София" и имаме червено и жълто по екипите :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 авг 2012 21:12

Corwin написа:Аз съм. Защото това е същността, това е традицията на Левски. Защото докато другите минаваха през всякакви грозотии на фланелките си, ние си седяхме с едно чисто и красиво Л, с което са играли футболисти от Гунди до Гонзо. А не тая грозотия, от която излиза, че сме ФК "София" и имаме червено и жълто по екипите :)

Коя грозотия ? Истинската емблема на клуба ли ? И какво ФК София те гони, след като в емблемата се съдържа Л-то ?
и имаме червено и жълто по екипите :)

Червено-жълт е бил първият екип на Левски :!:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 авг 2012 21:16

LaRgO написа:
Corwin написа:Аз съм. Защото това е същността, това е традицията на Левски. Защото докато другите минаваха през всякакви грозотии на фланелките си, ние си седяхме с едно чисто и красиво Л, с което са играли футболисти от Гунди до Гонзо. А не тая грозотия, от която излиза, че сме ФК "София" и имаме червено и жълто по екипите :)

Коя грозотия ? Истинската емблема на клуба ли ? И какво ФК София те гони, след като в емблемата се съдържа Л-то ?
и имаме червено и жълто по екипите :)

Червено-жълт е бил първият екип на Левски :!:

Знам какви са били първите екипи, представи си :) Ключово тук е 'били'. И виж какво пише на 'истинската емблема' - именно ФК София е единственото нещо, което може да се прочете, то дори не е съкращение това (като например на емблемите на Рома и Интер има само инциали).Объркващо и ненужно. Освен това е естетически грозна -квадрат.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 авг 2012 21:19

Corwin написа:Знам какви са били първите екипи, представи си :) Ключово тук е 'били'. И виж какво пише на 'истинската емблема' - именно ФК София е единственото нещо, което може да се прочете, то дори не е съкращение това (като например на емблемите на Рома и Интер има само инциали).Объркващо и ненужно. Освен това е естетически грозна -квадрат.

Гледам емблемата, гледам я и никъде не виждам да пише ФК София, а виждам ФК Левски София.
Забележи, на емблемата има буквата "Л".

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 авг 2012 21:21

LaRgO написа:
Corwin написа:Знам какви са били първите екипи, представи си :) Ключово тук е 'били'. И виж какво пише на 'истинската емблема' - именно ФК София е единственото нещо, което може да се прочете, то дори не е съкращение това (като например на емблемите на Рома и Интер има само инциали).Объркващо и ненужно. Освен това е естетически грозна -квадрат.

Гледам емблемата, гледам я и никъде не виждам да пише ФК София, а виждам ФК Левски София.

Виждаш ФК Л СОФИЯ. За някой, който не знае, че това Л е буква (примерно 80% от отборите, с които играем в Европа), би пишело точно ФК София. Докато едно самотно Л се вижда много по-добре, пък и ни прави уникални.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 авг 2012 21:25

Corwin написа:Виждаш ФК Л СОФИЯ. За някой, който не знае, че това Л е буква (примерно 80% от отборите, с които играем в Европа), би пишело точно ФК София. Докато едно самотно Л се вижда много по-добре, пък и ни прави уникални.

Значи ако е емблемата няма да се разбира Л-то какво е. А ако е само Л-то ще го знаят ? Хмм....

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 авг 2012 21:27

LaRgO написа:
Corwin написа:Виждаш ФК Л СОФИЯ. За някой, който не знае, че това Л е буква (примерно 80% от отборите, с които играем в Европа), би пишело точно ФК София. Докато едно самотно Л се вижда много по-добре, пък и ни прави уникални.

Значи ако е емблемата няма да се разбира Л-то какво е. А ако е само Л-то ще го знаят ? Хмм....

Да, защото цялото внимание е върху него. Иначе аз съм навит и на компромисен вариант - новата емблема, макар че пак не бих бил особено щастлив.

Върни се в “Левски”