MuFc1878 написа:ЦСКА-София ще спечели първата си купа
Toва не е ли расизъм![]()
![]()
#REDLIVESMATTER
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
![]()
modor написа:Удължиха срока до края на този месец.
![]()
rebelheartous написа:Слагачи, които прибират с лекота парите на Шиши, ли говорят за вярност и предателство?Айде малко, господа подуенци.
![]()
realno написа:rebelheartous написа:Слагачи, които прибират с лекота парите на Шиши, ли говорят за вярност и предателство?Айде малко, господа подуенци.
Аз парите на ШИШИ не съм ги приел, но ти си приел Литекс за ЦСКА. Ако си малко разумен ще направиш разликата.
realno написа:rebelheartous написа:Слагачи, които прибират с лекота парите на Шиши, ли говорят за вярност и предателство?Айде малко, господа подуенци.
Аз парите на ШИШИ не съм ги приел, но ти си приел Литекс за ЦСКА. Ако си малко разумен ще направиш разликата.
delqnski47 написа:realno написа:rebelheartous написа:Слагачи, които прибират с лекота парите на Шиши, ли говорят за вярност и предателство?Айде малко, господа подуенци.
Благодарение на Шиши все още гледаш български футбол.Но моралният фалит е факт както каза една ваша организация
Tsetsochisloto написа:Усещам как скоро Тити и Наско ще ме молят да спсявам и Левски въпреки, че Тити доскоро твърдеше, че е неморално да стана спонсор на Левски.....ще трябва да спасявам Синята и Червената идея заедно...
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта