1Neutralen написа:Тройчо нямал победа като гост в Европа от 18 години, ехааа.
Вие не можете да извадите такава статистика ,защото сте от 10 години в Европа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1Neutralen написа:Тройчо нямал победа като гост в Европа от 18 години, ехааа.
gihuelo написа:1Neutralen написа:Тройчо нямал победа като гост в Европа от 18 години, ехааа.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
gihuelo написа:1Neutralen написа:Тройчо нямал победа като гост в Европа от 18 години, ехааа.
TristaNNN написа:gihuelo написа:1Neutralen написа:Тройчо нямал победа като гост в Европа от 18 години, ехааа.
А вие сте от три годинки в Европа.Намерил на какво да се присмива, уважаемият припознавач.
1Neutralen написа:gihuelo написа:1Neutralen написа:Тройчо нямал победа като гост в Европа от 18 години, ехааа.
Я сега сравни успехите на Лудогорец с тези на Микре през този период...упс, то вие май се пръкнахте доста скоро.
gihuelo написа:TristaNNN написа:gihuelo написа:1Neutralen написа:Тройчо нямал победа като гост в Европа от 18 години, ехааа.
А вие сте от три годинки в Европа.Намерил на какво да се присмива, уважаемият припознавач.
МозАк , чети за кой става въпрос![]()
За Стойчо Младенов , мозАк
gihuelo написа:1Neutralen написа:gihuelo написа:1Neutralen написа:Тройчо нямал победа като гост в Европа от 18 години, ехааа.
Я сега сравни успехите на Лудогорец с тези на Микре през този период...упс, то вие май се пръкнахте доста скоро.
През този период ?Ми дай да ги сравним само през 1982
Гледай цялата история а не последните десет години.
Какво ще кажеш за Реймс? Да си гледат статистиката за годините на двата загубени финала?
Bernaleo написа:Благодаря на Стойчо,тея дни имах проблеми с съня... Вече ми се приспа.
gihuelo написа:gihuelo написа:TristaNNN написа:gihuelo написа:1Neutralen написа:Тройчо нямал победа като гост в Европа от 18 години, ехааа.
МозАк , чети за кой става въпрос![]()
За Стойчо Младенов , мозАк
МозАк , гледай мач от групите на ЕКТ ,че не ти се е случвало и на теб от 10 години
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта