Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 02 ное 2021 18:20

Dust написа:
miro_rz написа:
Dust написа:Не, благодаря. Подобни статии тип свободни съчинения неподписани от конкретен автор... отдавна съм спрял да чета.

Е ако е вярно това с чартърния!?

Споделих го в предния пост.
С редовна линия струва около 4500. Хотел за 30 човека, а те не спят в хостели поне още 2000лв. отива на едно около 7000лв.
То ест сините са се бръкнали с около 3000лв повече, отколкото с редовния полет.

Аз просто споменах, а дали ми дреме дали са дали 6 или 10 бона си е тяхна работа!
Изображение

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 ное 2021 18:26

Левски пак ги осъдили за нещо си. Да не се плашат, Шиши ще плати.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 ное 2021 18:29

Счетоводители, кво се притеснявате за Левски колко ще плати, нали Пеевски плаща.
Сега бат' Сашо кат стани президент на Р-ката ще цъфнете и вържете при него.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2021 18:42

bubka написа:Левски пак ги осъдили за нещо си. Да не се плашат, Шиши ще плати.

Ще обжалим с тезата, че всъщност сме Литекс. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 ное 2021 18:48

TristaNNN написа:
bubka написа:Левски пак ги осъдили за нещо си. Да не се плашат, Шиши ще плати.

Ще обжалим с тезата, че всъщност сме Литекс. :mrgreen:

Кажете им, че 1/4 от сумата трябва да бъде предявена към дружеството на Спартак от 1969 г, 1/4 е към ФК Динамо, 1/4 към закритият Левски от 1949, а за остатъка ги препратете към бай Диксън и Благо Джийзъса :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 ное 2021 19:01

Седя си и се питам: пак за локдауни говорят, искат на децата ни да бъркат по дупките, за да ги допуснат до училище и тн.....
Та се питам, футболните агитки седят тихо-всичките мълчат!? Дали е случайно? Или е имало кеш? Нещо взех да се изнервям, ама наистина и реших да го споделя, барем ми олекне....
[offtopic]не ми олекна :evil:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2021 19:23

шивача написа:Седя си и се питам: пак за локдауни говорят, искат на децата ни да бъркат по дупките, за да ги допуснат до училище и тн.....
Та се питам, футболните агитки седят тихо-всичките мълчат!? Дали е случайно? Или е имало кеш? Нещо взех да се изнервям, ама наистина и реших да го споделя, барем ми олекне....

Не ги слушай и толкова, като ти чета коментара явно успяват да постигнат желаната психоза. Сипи си нещо за пиене, удари една игла на жена ти, опечи си чушки на фурна, че сега са поевтинели, изиграй едно хоро, а след малко почват и мачовете от ШЛ - наслади се на качествен футбол. Въобще има много приятни занимания в живота освен четенето и гледането на ковид глупотевините. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 02 ное 2021 19:26

шивача написа:Седя си и се питам: пак за локдауни говорят, искат на децата ни да бъркат по дупките, за да ги допуснат до училище и тн.....

Избирателната активност предполагам и се надявам че ще е не повече от 20% този път!
Лично аз ще гласувам само за президент и гласът си ще дам за Луна ! (съвсем сериозно го казвам)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 ное 2021 19:37

Шивач много те отчая загубата от Локото.
Преди нея май беше написал нещо от рода, че ще ги изядете заедно с че решите от Кюстендил :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2021 19:50

ugly bug написа:

Избирателната активност предполагам и се надявам че ще е не повече от 20% този път!
Лично аз ще гласувам само за президент и гласът си ще дам за Луна ! (съвсем сериозно го казвам)

Обаче после да не ревеш, че уважаемите мангали и турци са върнали вашия създател на власт в компанията на ония другите, де дават криминални обществени поръчки на уважаемия бай Индже. :?
[offtopic]

Върни се в “Левски”