Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vlong » 01 ное 2021 18:00

Сещам се и за други легенди,дето ходят където са парите
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 ное 2021 18:02

Мухобойчо с 18 чужденци циври, че нямал футболисти :( :(
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 ное 2021 18:16

W84me написа:Мухобойчо с 18 чужденци циври, че нямал футболисти :( :(

Колко са контузени :cry:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 ное 2021 18:43

The_Miz написа:
Dust написа:Спас Джевизов

Това, че отива при числото ли е? Той преди това беше в Лудогорец и е ясно, че ходи, където е парата.

След Лудогорец, най-естественият път е към малкото Лудогорче, така че аз го приемам за нормално. Ради Здравков също мина през Разград и акостира при числото. Уважавани от мен футболисти, но толкова! Всеки си търси прехраната.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 ное 2021 18:55

Арда добре пошибва обелките, а този Алекс Петков вкара много хубав гол. Динамовци не го ли изгониха поради некадърност?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 ное 2021 19:14

yagarr написа:... Защото сме тарикати и не плащаме а само прибираме...

Тъкмо заради тая безочливост всички ви мразят, уважаеми айгър, а навсякъде по стадионите ви посрещат с "К*р за Литекс, оле! " . :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 ное 2021 19:15

Ozzimozzi написа:Арда добре пошибва обелките, а този Алекс Петков вкара много хубав гол. Динамовци не го ли изгониха поради некадърност?

Нещо като Георги Минчев, освободен като непереспективен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 ное 2021 19:24

Dust написа:
Ozzimozzi написа:Арда добре пошибва обелките, а този Алекс Петков вкара много хубав гол. Динамовци не го ли изгониха поради некадърност?

Нещо като Георги Минчев, освободен като непереспективен.

Не помня да е имало подобни драми с Георги Минчев! Аз го харесвам!
Иначе добре слагаш дупето! ;)
Айде обръщалка!

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 ное 2021 20:03

Tова, че одеве е вкарал гол на ЦСКА, в никакъв случай не го прави Ван Дайк, по когото да въздишаме.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 ное 2021 20:06

TristaNNN написа:

Tова, че одеве е вкарал гол на ЦСКА, в никакъв случай не го прави Ван Дайк, по когото да въздишаме.

Да бе, след като го изритахте на негово място взехте Ван Дайк! Как можах да забравя! :mrgreen:

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”