popokutepetel написа:Ай стига рев бе! Един лош сезон и айде отбора загивал. Ами този същия отбор миналата година беше на прага да вземе купата и шампионата. Вярно, издъниха се в последния момент - т.е. буфера Тонев кешира на гърба на Левски, но чудо голямо.
Проблема за мен не беше изпуснатата титла. Разбира се, всеки иска отбора му да е шампион но...
Проблема беше, че отбора беше безобразен и ако Лудогорец действаха по-смело мач за титлата нямаше и да има.
И сега не ми е проблем тая пуста титла. Нарамо да си я носят хората в Разград. Проблем е, че някакъв катил бута стадиона и го отебава. Проблем е, че шайка качулати типажи решават кой ще е треньор на отбора и кой не. Проблем е, че докато Борат реве, че няма кинти раздава огромни заплати на разни туристи, които не ОПИТВАТ да ги заслужат.
Проблем е и факта, че накрая винаги излиза виновен я последния тренер, който кой знае колко е имал и думата, а в краен случай виновен е метача на вип ложата. Но не и футболистите, те не са виновни, че се държат като деца, отишли да ритат в махалата. И никога Борат.. никога Тонев.. абе метача е виновен направо, вън гадината мръсна...
Аз не държа на купи и титли. Даже и на победите не държа чак толкова. Искам отбора да се старае, да играе ако не с хъс то поне от професионализъм играчите да се натягат. Искам на стадиона да има нормална публика. Не искам името на отбора да се споменава все във връзка със скандали, разпри и тям подобни.