Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 28 апр 2014 10:57

milen.hristov написа:
Блутуг написа:Аз съм изключително доволен от връщането на Георги Иванов в клуба.Ако трябва да съм напълно искрен - надявам се той да е такъв , какъвто беше преди да си тръгне - а именно - Главен мениджър - вместо отговорността да е размите между спортен директор и ст.треньор.Убеден съм ,че това е най-правилния вариант за Левски в днешните трудни за клуба времена.
Не харесвам Батков , но той е СОБСТВЕНИК ...Ако реши да продаде клуба - ще го направи независимо от мнението на феновете!

Покажи ми един клуб в България включително в Левски, в който тази смешна схема с мениджъра да е проработила- няма такъв. Покажи ми, клубове извън Англия където да с работи успешно по този модел- няма такъв(а и все повече се вижда, че и в Англия е на път да се изчерпа)

Ами, няма как да не стане това ;) Все пак, сър Алекс е вече в пенсия, а Арсен Венгер ще е в играта още някоя година. Такива като тях вече няма, новите мениджъри си гледат състава и тактиката, а играчи им се водят от разни директори, както е у нас. По отношение на Аласан Н'Диае съм леко скептичен за класата му, но с оглед на настоящата класа в центъра на Левски, май ще ви е свестно попълнение :? Интересно ми е, щом не ви кефи Тити и неговата група, кой предпочитате да организира тържествата :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 28 апр 2014 11:42

boabbb написа:
milen.hristov написа:
Блутуг написа:Аз съм изключително доволен от връщането на Георги Иванов в клуба.Ако трябва да съм напълно искрен - надявам се той да е такъв , какъвто беше преди да си тръгне - а именно - Главен мениджър - вместо отговорността да е размите между спортен директор и ст.треньор.Убеден съм ,че това е най-правилния вариант за Левски в днешните трудни за клуба времена.
Не харесвам Батков , но той е СОБСТВЕНИК ...Ако реши да продаде клуба - ще го направи независимо от мнението на феновете!

Покажи ми един клуб в България включително в Левски, в който тази смешна схема с мениджъра да е проработила- няма такъв. Покажи ми, клубове извън Англия където да с работи успешно по този модел- няма такъв(а и все повече се вижда, че и в Англия е на път да се изчерпа)

Ами, няма как да не стане това ;) Все пак, сър Алекс е вече в пенсия, а Арсен Венгер ще е в играта още някоя година. Такива като тях вече няма, новите мениджъри си гледат състава и тактиката, а играчи им се водят от разни директори, както е у нас. По отношение на Аласан Н'Диае съм леко скептичен за класата му, но с оглед на настоящата класа в центъра на Левски, май ще ви е свестно попълнение :? Интересно ми е, щом не ви кефи Тити и неговата група, кой предпочитате да организира тържествата :?

Като махнем 10 човека трябва да земем поне още толкова.За мен Аласан Н'Диае е мощен физически има поглет към играта висок млад играч мн по добър е от бру пелето или старокин такаче ще е от полза.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 апр 2014 11:59

milen.hristov написа:

Обясни ни ми какво върши спортно-техническият директор на български отбор, което не може да се поеме от треньора или от един главен изпълнителен директор, който да стои над всички директори и всякакви други филанкишии. Сравненията с чуждите отбори не са сериозни, защото ние сме много далеч от тях. Те имат огромни футболни академии, спортни бази колкото един град, школи в други държави и континенти, истински скаутски звена, а не двама-трима тупани, които ходят на екскурзии, в спортно-техническия щаб имат видео-анализатори и какви ли не други, някои клубове даже имат високотехнологични научни центрове в помощ на треньорите, лекарите и кондиционните специалисти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 апр 2014 13:18

Ха-ха, вярно е, че един човек може да върши тая работа ;) Обаче трябва да е професионалист и не е задължително да е бивша звезда на клуба. Знаеш ли името на поне 1 подобен директор в Англия, Шиърър или Иън Ръш не са такива, нали :? Футболистите са за треньори, а вие гласите Гонзо за работа, която надхвърля многократно умствения му капацитет, а и опита му, също :idea: Все пак на него вчера му пяха "А ти си само 8-ми клас " :mrgreen: :lol: С него на подобна отговорна и изискваща позиция, ще си водиме същите дискусии и догодина :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 апр 2014 14:05

Веселинов написа:И днес продължават заклинанията, че дори 1 човек по-малко от 43 000 души на мача с Лацио ще е провал. :shock:
Боже, колко прости хора има на този свят, Боже! Тити Папазов, личния слуга-крупие на ВИС говори от името на левскарите. :oops:
(Само)Провъзгласилите се за "организатори" на тържествата по случай юбилея съвсем са си повярвали и нищо не може да ги спре да изпълнят мисията си.
Никой не бива да се съмнява, тази мисия е да бъдат отблъснати всички левскари от Левски, от проблемите на клуба и от уникалния шанс да направим мощен протест срещу Батков, Тонев, Баждеков, Вуцов и пасмината обсебила клуба. Много тънко се разпространи внушението, че Гонзо в качеството си на "нов" шеф и реформатор в Левски ще започне да нормализира отбора и клуба под благото крило и при пълното доверие на Тодор Батков. Сега никой не се сеща да попита с какви средства и в какви срокове Гонзо ще реализира програмата и плана на Тодор Батков, който се е скрил изцяло преди юбилея. Много хитър мръсник се оказа Батков и много прости хора около него са готови да му бършат задника с устите си. Гонзо няма да откара и до Коледа на настоящата година, това го знае всяко хлапе. След него пълното доверие на Батков ще получи неочаквано за всички - Андрей Желязков, чиято фигура е позабравена през последните 15 г. от левскарите. След него има възможности за Боримиров, за Йовов или дори да Георги Марков - рендето. Все кандидати за слава и за благодатната работа да бършат на Тодор Батков задните части.

Част от организаторите на тържествата са синият тръст, а хората там са изключително сериозни, с добро име в обществото, и изключително коректни към всички независимо дали са членове на тръста или не. Допитват се до най- обикновеният човек и за най-малкото предложение преди да се престъпи към изпълнението му. Тези хора действително помагат за тържествата като търсят евентуални спонсори, даже наскоро казаха, че е имало вариант други отбори да дойдат за тържествата, не Лацио, но решението вече е били взето от нкп(разбира се без никакво допитване, защото настоявали, че това е техният конкретен избор), и при вече стартиралите преговори не било коректно да правят спънки, пък и щяло да бие по и без това никаквият имидж на клуба в последно време.
За Тити го казах, той е един сладък наивник и идеалист, нека това са греховете на всички ни.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 апр 2014 14:15

Tommi написа:
milen.hristov написа:

Обясни ни ми какво върши спортно-техническият директор на български отбор, което не може да се поеме от треньора или от един главен изпълнителен директор, който да стои над всички директори и всякакви други филанкишии. Сравненията с чуждите отбори не са сериозни, защото ние сме много далеч от тях. Те имат огромни футболни академии, спортни бази колкото един град, школи в други държави и континенти, истински скаутски звена, а не двама-трима тупани, които ходят на екскурзии, в спортно-техническия щаб имат видео-анализатори и какви ли не други, някои клубове даже имат високотехнологични научни центрове в помощ на треньорите, лекарите и кондиционните специалисти.

А съгласен съм, че няма нужда от 1000 директора в един клуб. Двама са напълно достатъчни единият като Баждека който да управлява финансите, и един който да помага в спортно-технически план, да следи за работата на представителният отбор, школата, ако щеш и скаутското звено, за което съм напълно съгласен с теб ако твърдиш, че е ненужно в България към момента, то може да се състои точно от един човек

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 апр 2014 14:24

boabbb написа:Ха-ха, вярно е, че един човек може да върши тая работа ;) Обаче трябва да е професионалист и не е задължително да е бивша звезда на клуба. Знаеш ли името на поне 1 подобен директор в Англия, Шиърър или Иън Ръш не са такива, нали :? Футболистите са за треньори, а вие гласите Гонзо за работа, която надхвърля многократно умствения му капацитет, а и опита му, също :idea: Все пак на него вчера му пяха "А ти си само 8-ми клас " :mrgreen: :lol: С него на подобна отговорна и изискваща позиция, ще си водиме същите дискусии и догодина :|

И Гонзо трябва да се засегне от такива, смях.. :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 апр 2014 14:55

Треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов няма никакво намерение да се завръща в Левски. Доказателство за това са думи на самия специалист, дочути по време на мача между "канарчетата" и "сините"(2:0), пише вестник "Стандарт", позовавайки се на "Пловдивнюз".

Пловдивската медия цитира диалог между Мъри и Станислав Ангелов. Пелето беше наказан и изгледа загубата на своя отбор през слънчеви очила, седнал до тунела на базата в Коматево. Точно преди първия съдийски сигнал двамата с треньора на "Ботев" провели следния разговор според пловдивската медия:

"Ангелов: Какво става, ще се връщаш ли лятото в "Левски"?
Стоилов: "Всичко в "Ботев" е перфектно. Нямам проблеми. При тази ситуация не мога да мисля за "Левски".
Ангелов: "И аз се чуда какво ще правя от лятото".

:mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 апр 2014 15:45

milen.hristov написа:
blue atak написа:Според мен ето кои играчи трябва да останат в Левски. Крумов блажевич,белаид деко, велев, огнянов,юношите,мюлдер,божинката,рамос. И това са. ;) около още десет нови :)

За какво ни е Божинов, та аз пиян вкарвам повече от него

Е то това важи за всяко същество, разполагащо с поне един активен (потенциално) крайник...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 апр 2014 15:46

А Туре какъв го играе? Каква ситуация трябва да му изработят колегите, за да отбележи :|

Върни се в “Левски”