Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 26 апр 2014 21:55

Кашчей написа:
Eminem написа:Стоилов въобще да не идва. Да си стои в Ботев или да ходи в Бенин ли беше. Ботев нищо не играе.

Стоилов вирее само в Левски-там му е почвата хранителна 8-) Ако е и Наско, да го "полива" с уредени мачове-направо е БоК! 8-)

Къде обаче се вписват евромачовете в тази ти теория :?: :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 апр 2014 21:58

Мениджърът Николай Жейнов коментира, че това, че в Левски неговият клиент Рафаел Бастос не е успял да покаже качествата си, говори за нивото на футбола в България. Сините се разделиха с бразилеца днес, като договорът на Бастос е разтрогнат по взаимно съгласие.

"Рафаел Бастос подписа споразумение, с което се раздели с Левски по взаимно съгласие. Причината... няма някаква причина. Ръководството на Левски ме информира, че има желание да разтрогне договора, футболистът също прие условията. Няма основна причина. И едната, и другата страна смятат, че не са доволни една от друга. Знаем какви бяха качествата на Бастос и други футболисти. Това, че в България и в Левски не можа да се покаже, говори за нивото на футбола тук. Доста хора трябва да се замислят какво правят. Не искам да определям кой има вина, и от двете страни има вина", коментира Жейнов пред "Канал 3".

"Мои клиенти в Левски нямам в момента. Имам футболисти, които са пристигнали с моето съдействие, но няма футболисти, с които да имам договори и да представям лично", каза още той.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 апр 2014 22:03

zlatan написа:- Кой е фаворит за треньор на “Левски” - Мъри или Херо?
- Не искам сега да говоря с имена, защото не е колегиално. Но вече почти е сигурно кой ще тренира “сините” през следващия сезон. Работата е на 90 процента опечена.

това са думи на бившия тренер на Локо Сф Стефан Генов.
Айде нека дискусиите запичнат сега:
аз съм за Херо.

Иван Колев

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 26 апр 2014 22:05

Пак ли са съблекли бебетата на Тропчо бе?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 апр 2014 22:12

TristaNNN написа:
Кашчей написа:
Eminem написа:Стоилов въобще да не идва. Да си стои в Ботев или да ходи в Бенин ли беше. Ботев нищо не играе.

Стоилов вирее само в Левски-там му е почвата хранителна 8-) Ако е и Наско, да го "полива" с уредени мачове-направо е БоК! 8-)

Къде обаче се вписват евромачовете в тази ти теория :?: :idea:

Където се вписват и други евромачове, при които всички съдии са купени.
Няма как за едните да е така, а за другите иначе.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 апр 2014 22:15

metodito написа:Не мога да разбера, какви сме такива. Херо или Мъри. И други няма, така ли? За Херо казах вече - той трябва да стои далеч от Герена. Човекът се възстанови (дай боже напълно) от страшна болест. И искате да му причините Батков и лумпените? Надявам се, че Херо е разсъдлив човек. Въобще не става дума за това какъв е като специалист и такива неща.
Против Мъри - твърдо. Той се компрометира не на един, а на два пъти. Той и Наско са виновни за разрушаването на отбора, който сами изградиха, като не забравяйте, че те унищожиха и още един отбор, който беше готов (този, който отстрани Славия Прага и стигна 1/16 за Уефа с Ливърпул). Схемата с Беверен се повтори с Тампере и няма нищо случайно тук. ;) Ако някой не е съгласен, да се позамисли. Така ли трябва да стават нещата? След това отказа му да поеме "Левски" в момент, в който сякаш нещата не бяха ударили дъното така, както сега. Поставянето на условия и опита му да извива ръце, да се опитва да назначава хора и да маха други, които са му шефове. ...къде отиваш ти, може би? Взел, че се по$рал. Айде холан. И кво? Идва, прави отбор. След две години прави остава без идеи и повтаря схемата Беверен/Тампере. "Гради" наново. През това време обаче отбора временно "потъва". Нулеви години или само сезон. След което пак две години иху-аху, докато не реши, че и тези играчи са се "изхабили". По тази схема си тръгнаха Топчо, Мечо, Бардон, Станислав Генчев (който видяхме в Разград, че не е бил чак пък толкова зле..)... Видяхме, че след повторното си връщане вкъщи Топчо не е трябвало да бъде махан. Като човек не харесвам Петков, но като вратар съвсем не е лош. А помните ли как бе натирен Илиян Стоянов? Забравете това с договора. Това беше за пред хората.
Отделно от това, според мен за млад треньор, какъвто е Мъри, смятам, че е доста ограничен. Той има идеи, "правилни" - ок, но трябва ли да счупи калъфа - не може. Та той така и не можа да измисли кой да помага на Домо и как може да сложи двамата с Гонзо отпред. А говорейки за Гонзо... И той беше натирен като мръсно коте и непотребен вече за "Левски". Какво стана, когато се върна? Взехме титлата, нали. А сега си представете, ако не беше махан. Или си представете, че не беше връщан. ;)
Пред Гонзо няма много опции и най-вероятно ще е Мъри, но аз поне не го искам. Не желая и да е чужденец. Това, което предстои е между другото "юбилейния сезон". 2014/15 - това е сезона с главно "С". Бих приел да е Гонзо треньор, ако! обаче е научил грешките си от първото си треньорстване на Герена. Гонзо, не може все да нападаш. Не може отбора да мисли само за другата врата. Ако "Левски" с треньор Гонзо заиграе с хъса в нападение от периода му като треньор на "Левски", но съчетано с изключително задружната игра на Морето, която показват и това, че даже нападателите им се връщат да защитават (когато Гонзо ни беше треньор и защитниците даже не мислиха защитата), тогава този отбор ще направи нещо наистина интересно. С уговорката, разбира се, че изпълнителите са читави футболисти.
Гонзо обаче си мисля, че няма доверие на младите, което пък ми е противоречиво, защото повтарям, че едно синьо дете ще играе по-добре от анонимниците, като Бру, Опоку, Нунес, Пинто-минто и сие. И те го показват!

Гонзо има много неща за изчистване. Казват, че отбор се прави трудно. Значи, ако бъдат поставени стабилни основи - което може да стане за една лятна подготовка и един полусезон. И тези основи биват укрепяни - треньор с ясни цели и тактика и качествени изпълнители, които да останат поне по два сезона и да им се търсят качествени резерви, то тогава може да видим силен "Левски" още на следващата пролет, но една! Една грешчица, примерно смяна на треньора на зима - ще ни вкара отново в порочния кръг.

Бих се съгласил с теб за Гонзо треньор, обаче ако бъде назначен директор над него, примерно Борето. Вариантът мениджър е немислим дори в най-големите световни клубове, вижда се, че и в Англия започва да издиша

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 апр 2014 22:20

modor написа:
bilyaletdinov написа:Отваряйте тема за селекцията, друго не ни остава.

Няма смисъл. Само ще се бълват един тон спекулации :lol:

Темата ще бъде отворена веднага след края на сезона, да не заравяме, че все още нямаме треньор

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 апр 2014 22:23

blue atak написа:Според мен ето кои играчи трябва да останат в Левски. Крумов блажевич,белаид деко, велев, огнянов,юношите,мюлдер,божинката,рамос. И това са. ;) около още десет нови :)

За какво ни е Божинов, та аз пиян вкарвам повече от него

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 апр 2014 22:29

tevez написа:
Мениджърът Николай Жейнов коментира, че това, че в Левски неговият клиент Рафаел Бастос не е успял да покаже качествата си, говори за нивото на футбола в България. Сините се разделиха с бразилеца днес, като договорът на Бастос е разтрогнат по взаимно съгласие.

"Рафаел Бастос подписа споразумение, с което се раздели с Левски по взаимно съгласие. Причината... няма някаква причина. Ръководството на Левски ме информира, че има желание да разтрогне договора, футболистът също прие условията. Няма основна причина. И едната, и другата страна смятат, че не са доволни една от друга. Знаем какви бяха качествата на Бастос и други футболисти. Това, че в България и в Левски не можа да се покаже, говори за нивото на футбола тук. Доста хора трябва да се замислят какво правят. Не искам да определям кой има вина, и от двете страни има вина", коментира Жейнов пред "Канал 3".

"Мои клиенти в Левски нямам в момента. Имам футболисти, които са пристигнали с моето съдействие, но няма футболисти, с които да имам договори и да представям лично", каза още той.

Имал качества но играе като някои от локо софия :) да се махат такива бездушници ;)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 апр 2014 00:27

modor написа:Няма смисъл. Само ще се бълват един тон спекулации :lol:

Е, по-добре да се коментират потенциални трансферни цели, треньори схеми на игра. Тия дробове, на които им обираме срамовете, не заслужават една дума да обелиш за тях.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”