Не съм аз автора - но написането го подкрепям на 100% !
Левски не е на платените фен клубове а на всички фенове независимо дали са членове или не са на разни измислени организации - даже мнозинството не искат и няма да бъдат никога организирани фенове.
За това никой няма право да говори от името на всички фенове и да налага забрани-бойкоти и т.н.
Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Не разделяйте "Левски"
Всеки, който си мисли, че понеже той бойкотира има право да спре останалите да отидат на мач е редно да се прегледа.
Откъде накъде някой си там ще ми каже може ли да отида на мача или не може? Брей..
Аре по тая логика аз и другите хора, които не обичат шумни чалгарски дискотеки да организираме пред тях жива верига или нещо такова. Тъй де, ние сме против чалгията, как така другите ще я харесват?
Откъде накъде някой си там ще ми каже може ли да отида на мача или не може? Брей..
Аре по тая логика аз и другите хора, които не обичат шумни чалгарски дискотеки да организираме пред тях жива верига или нещо такова. Тъй де, ние сме против чалгията, как така другите ще я харесват?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
-
- Контакти:
Кратко ,точно,ясно.Написалите декларацийката за бойкот са били афектирани при писането и.Вместо да застанат зад отбора,името,патрона те се отдръпват и заплашват.Те същите с подобна декларация приканваха за гласуване на определена партия в деня на размисъл.Хрантутниците на Ганьо Старопланински застават отново срещу него.Намек за увеличаване на субсидиите ли е.Как,кой и защо ще спре синият фен закупил билет да влезе на стадиона.На Колежа в Пловдив.Пред погледа на полицията и бултрасите.Ще е интересно.
+1
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
Както е тръгнало в резултат на обявения бойкот от националния фенклуб на Левски сектора за гости в Пловдив ще бъде пълен.
Няма да е зле да се бойкотира и домакинството на Левски срещу Локомотив във втория кръг за да видим стадиона в квартал Подуене препълнен на домакински мач.

T&T написа:Както е тръгнало в резултат на обявения бойкот от националния фенклуб на Левски сектора за гости в Пловдив ще бъде пълен.Няма да е зле да се бойкотира и домакинството на Левски срещу Локомотив във втория кръг за да видим стадиона в квартал Подуене препълнен на домакински мач.
Колега не им е смешно на левскарите,допреди няколко години и вие бойкотирахте и вие се борихте със селския,на нас пък съвсем скоро ни предстои битка с паразитите в нашия отбор.Футбола ни е токова зле и с толкова мръсни пари се издържа,че ако не се обединят всички фенове,които искат честен и истински футбол,скоро няма да мръднем и метър напред.
-
Няма да бойкотират. Това са фишеци!Познавам ги другарите левскари!
Хак да им е .. нали ни се смяхте на нас че боикотираме Титаните и че сме били по 1000 човека на мач ? сега ще ходите ли в Плд или не ? ще боикотирате ли и домакинството или не ? кажете от време да се знае ясно и да са смеем още повече след това
.... а между другото чета за Вутов бягал в Удинезе ... еми Наско сафарито - гъза до там ще ви докара ... младите да хванат гората и с димчо и пелето да я втасате !!! хахахаха колко мъка има по този свят !!! Ах колко жалко е да си рогат 

-
- Контакти:
tyranta написа:Хак да им е .. нали ни се смяхте на нас че боикотираме Титаните и че сме били по 1000 човека на мач ? сега ще ходите ли в Плд или не ? ще боикотирате ли и домакинството или не ? кажете от време да се знае ясно и да са смеем още повече след това.... а между другото чета за Вутов бягал в Удинезе ... еми Наско сафарито - гъза до там ще ви докара ... младите да хванат гората и с димчо и пелето да я втасате !!! хахахаха колко мъка има по този свят !!! Ах колко жалко е да си рогат
приятелю, след вчерашните лъжи на Лупи, последното нещо с което бих се занбимавал на твое място е "вечният" съперник.Какво излезе-никакви Божковци, Гайтановци, никакви "австрийски консорциуми", "башкирийски нефтени гиганти"-нищо подобно.Един куп анонимници, и "господинът от Лондон". Лупи ви го каза-тая година ще се борите за оцеляване.Така че гледайте си там Локо(СФ), Гоце(Делчев), Черноморец- с тях ще си "мешате капите" следващия сезон.Ние вече сме прекалено голяма лъжица вашите зурли, не се бъркайте в работата на ГРАНДОВЕТЕ!

Няма кой да ме спре да ида на мач на Левски.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!