Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 25 апр 2014 22:58

Няма ли някой да пусне тема за мача Ботев -ЛЕВСКИ.Или ще бойкотираме всичко свързано с ЛЕВСКИ докато помака с мустака е на власт в ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 25 апр 2014 23:01

Kris_men2000 написа:Няма ли някой да пусне тема за мача Ботев -ЛЕВСКИ.Или ще бойкотираме всичко свързано с ЛЕВСКИ докато помака с мустака е на власт в ЛЕВСКИ.

Пускаи ти :) какво чакаш

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 25 апр 2014 23:08

Кой е фаворит за треньор на “Левски” - Мъри или Херо?
- Не искам сега да говоря с имена, защото не е колегиално. Но вече почти е сигурно кой ще тренира “сините” през следващия сезон. Работата е на 90 процента опечена. Коментира генов кои ли ще е според вас :roll:

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 25 апр 2014 23:29

Всеки знае какво ще стане утре на мача с Ботев,ама много искам да си поговоря с някой от София Запад(точно от там)да ги питам 1-2 въпроса.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 апр 2014 00:46

Простете за невежеството, но божи86 има ли вече фен тема?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 апр 2014 10:15

- Кой е фаворит за треньор на “Левски” - Мъри или Херо?
- Не искам сега да говоря с имена, защото не е колегиално. Но вече почти е сигурно кой ще тренира “сините” през следващия сезон. Работата е на 90 процента опечена.

това са думи на бившия тренер на Локо Сф Стефан Генов.
Айде нека дискусиите запичнат сега:
аз съм за Херо.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 апр 2014 10:18

Днес Наско Сираков имал рожден ден :? !Да му е честито!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 апр 2014 10:23

amstel_beer написа:От следващия сезон Левски може да има чужденец в треньорския щаб. Но не като старши, а отговорник за физическото състояние на футболистите.

В момента кондиционен специалист е Ясен Екимов, който дълги години работи на "Герена". Той бе в екипа още при Станимир Стоилов.
В Левски сериозно обмислят да поканят легионер, който да е наясно с последните тенденции. Сините са повлияни от Лудогорец, който през пролетта нае двама испанци. В момента на "Герена" избират измежду няколко кандидатури.

А какво пречеше през тези 10 години Екимов да бъде пращан на обучения, курсове и каквото там има, та да влезне в час с последните тенденции? Сега ще докарат някой съмнителен тип, който ще взима 5 пъти повече пари, без никаква гаранция за по-добри резултати.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 26 апр 2014 12:12

zlatan написа:- Кой е фаворит за треньор на “Левски” - Мъри или Херо?
- Не искам сега да говоря с имена, защото не е колегиално. Но вече почти е сигурно кой ще тренира “сините” през следващия сезон. Работата е на 90 процента опечена.

аз съм за Херо.

Колкото и да ми се иска да е Херо, по-вероятно е да е Мъри. Който и да е от двамата трябва да работи дълго без да се пипа, за да се върнем там, където ни е мястото.

rhaegar написа:А какво пречеше през тези 10 години Екимов да бъде пращан на обучения, курсове и каквото там има, та да влезне в час с последните тенденции? Сега ще докарат някой съмнителен тип, който ще взима 5 пъти повече пари, без никаква гаранция за по-добри резултати.

По-добре да взима, отколкото да гледам наще как тичат 60 минути и после нямат сила да дадат един точен пас!
Изображение

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 апр 2014 12:39

zlatan написа:- Кой е фаворит за треньор на “Левски” - Мъри или Херо?

аз съм за Херо.

аз съм за Mъри :)

Върни се в “Левски”