Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Георги Иванов-фен тема
Самият факт, че съперниковите фенове се радват като малки деца на евентуалното завръщане на "Гонзо", говори достатъчно.
- Middlesbrough
- Контакти:
tprodanov написа:Щото не е дошъл. Искаме го. Гонзо като директор взе Дембеле за 200к и го продаде за 2.5млн. Гонзо като треньор взе клуба от 11 място и го прати на 3то. При Гонзо играехме чудесно в групите и бяхме на 1 старозагорска глава от преминаването им.
Това, че има няколко **********ика, на които Гонзо им пречи е без значение.
Гонзо искаше да вземе Камбуров. Това беше негов първи вариант за нападател в Левски. Само, че Камбуров отказа и мениджъри предложиха Дембеле на Левски. Същото важи и за Грийн. Борносузов беше първи вариант, но накрая реши да отиде в чужбина. И пак мениджъри предложиха Грийн.
Общо взето, селекцията по онова време, не беше идея на Гонзо. Неговите първи варианти бяха доста по-слаби футболисти.
Няма как да не харесвам Гонзо, но не мисля, че е готов за директор или за треньор в Левски.
Мда. По същото време продадохме Мечо и Топчо, а в клуба влязоха 3.5млн. Това разбира се, е типичен признак за лош директор, както и за чист късмет. Междувременно, Левски се сдоби с нов сайт, смени отрепаните Ushlport с Nike, но и това е част от късмета. Лош Гонзо, лош...
tprodanov написа:Мда. По същото време продадохме Мечо и Топчо, а в клуба влязоха 3.5млн. Това разбира се, е типичен признак за лош директор, както и за чист късмет. Междувременно, Левски се сдоби с нов сайт, смени отрепаните Ushlport с Nike, но и това е част от късмета. Лош Гонзо, лош...
Коментирах нещо съвсем конкретно, а не като цяло работата му. Къде съм казал, че е лош директор ?
Просто мисля, че има още да учи, за да стане директор в Левски.
В нормалните държави, хората учат за спортни директори и тогава стават такива. Касияс например ходи на обучение за спортен директор.
- bigbonusprize
- Контакти:
Гонзо е екстра, но Бардон като треньор ми идва малко повече честно да си призная...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Eminem написа:tprodanov написа:Мда. По същото време продадохме Мечо и Топчо, а в клуба влязоха 3.5млн. Това разбира се, е типичен признак за лош директор, както и за чист късмет. Междувременно, Левски се сдоби с нов сайт, смени отрепаните Ushlport с Nike, но и това е част от късмета. Лош Гонзо, лош...
Коментирах нещо съвсем конкретно, а не като цяло работата му. Къде съм казал, че е лош директор ?
В нормалните държави, хората учат за спортни директори и тогава стават такива. Касияс например ходи на обучение за спортен директор.
Ами не сме нормална държава. Гонзо не се представи зле, а от тогава покрай Черно Море (при все другата длъжност) със сигурност е придобил още умения. Освен това в момента маркетингът е подобрен значително, съвместно със Сектор Б, което ще го улесни допълнително.
- captain_drifuss
- Контакти:
tprodanov написа:Eminem написа:tprodanov написа:Мда. По същото време продадохме Мечо и Топчо, а в клуба влязоха 3.5млн. Това разбира се, е типичен признак за лош директор, както и за чист късмет. Междувременно, Левски се сдоби с нов сайт, смени отрепаните Ushlport с Nike, но и това е част от късмета. Лош Гонзо, лош...
Ами не сме нормална държава. Гонзо не се представи зле, а от тогава покрай Черно Море (при все другата длъжност) със сигурност е придобил още умения. Освен това в момента маркетингът е подобрен значително, съвместно със Сектор Б, което ще го улесни допълнително.
значи, ако целта ви е да си вземате повечто домакински мачове (и то само ако си изорете терена като този на Тича), но да губите гостуванията- инжинера е вашият човек.
Сагата около треньора на Черно море Георги Иванов приключи. Босовете на "моряците" от групировката "ТИМ" са взели окончателно решение. Бизнесмените са категорични, че Гонзо ще остане на "Тича" до лятото, тъй като има действащ договор, научи Sportal.bg. Припомняме, че нашата медия на 5-ти март съобщи, че ръководството на "моряците" отказва да пусне своя треньор в Левски. Иванов обаче почти сигурно ще се върне на "Герена" през лятото. Гонзо вече е запознат с решението на своите началници и го е приел. Една от причините легендата на "сините" да бъде задържан в Черно море е решението на Тодор Батков да обяви официално, че иска да върне младия специалист. Босовете на "ТИМ" останали ядосани от действията на адвоката, тъй като по този начин поставяли в неудобно положение самия Гонзо, а пък и двата клуба.
Това му е проблемът на Батков, обещава пред феновете много, обещава и на треньорите много, абе обещава си както му дойде и има някакви болни амбиции... И после се оказва, че май егото и устата му са по-големи от способностите му. Гонзо преди лятото беше абсурд да си тръгне, все пак има договор, който не изтича насред сезона. Накрая Батков ще ви набута или Бардон, или Вуцов... Не злобея, просто така ги виждам нещата.