Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Мисля, че Хубчев е дал доста вярна оценка за Мариани. "Мариани без отбора е нищо. Отборът без Мариани също няма да е толкова добър, а може и да не е така. Мариани е частица от отбора.". Предния мач с АЕК Мариани си бе на познатото ниво от миналия сезон, в мача с Ботев игра добре, отбеляза и два гола. Но за да стане това основната причина е раздвижената игра на целия отбор в нападение. Освобождаваха се много пространства за обстрел. Така с помощта на рикошета отбеляза първия гол, а изпълнението на прекия свободен бе супер. Не си спомням досега да е отбелязвал гол от статично.
- metodito
- Контакти:
LoveAndPeace написа:В смисъл , че силата на Мариани ще е безсмислена , ако ти се налага да слагаш Юруков бек или Райнов ЦЗ.
Всичките тези разсъждения обаче рЕзко се обезсмислятако Мариани си замине и не дойдат нови читави попълнения
Аха, щото аз го разбрах като "Левски" е толкова силен, колкото централните си защитници.

Не се прави така - това е... нямам думи. "Читави". Какво точно е "читави"? Започна да се формира отбор с ясно изразен стил, с ясно изразени връзки, заучени положения, комбинации. Появи се колектив. Представи се верига. А сега си представи как се къса една брънка от нея. Иначе и да е по-добър от Мариани този, който ще дойде, ще се разбере дали е такъв не по-рано от 6 до осем месеца. И след година като го продадат? Кво правим. Малоумна работа.
Роман, Мариани, Давид... Не знам кой е ИСТИНСКИЯ ни собственик, но го признавам като най-големия антилевскар.
Ще цитирам един коментар от друг сайт, който обобщава всичко:
Супер трансфер... за Лудогорец и (онова де играе на Армията)
- Megatron_69
- Контакти:
Доколкото си спомням имахте доста дългове(или ги затрихте?)... Нали не искате да фалирате?
Е ми затова гн. Чери продава с нюх... Две домакинства в ЕКТ му изядохте, той не може само да дава... Сега продава на печалба... Все пак не ви е представил 30 годишен оздравителен план, като на бившият си клуб.....
Е ми затова гн. Чери продава с нюх... Две домакинства в ЕКТ му изядохте, той не може само да дава... Сега продава на печалба... Все пак не ви е представил 30 годишен оздравителен план, като на бившият си клуб.....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Няма футболист в Левски, за когото биха дали над 1 млн евро и ние да се чудим дали да го продадем, независимо от фенщината. Просто няма. Така че, да дойде следващият
Ясно е, че така няма да сме конкурентни никога на Лудогорец, но за нас няма друг път.

Напълно съм съгласен, че няма друг път. А и между другото се правят инвестиции при юношите - терени, база.olfix написа:Няма футболист в Левски, за когото биха дали над 1 млн евро и ние да се чудим дали да го продадем, независимо от фенщината. Просто няма. Така че, да дойде следващиятЯсно е, че така няма да сме конкурентни никога на Лудогорец, но за нас няма друг път.
- Странджата
- Контакти:
Дошъл е агентът му - пишат. Това не означава, че някой го продава, а че някой иска да го купи. Мариани, като всеки друг, не е безмълвна собственост - отдавна мина това време. Ако иска да играе в друг клуб за повече пари - как ще го спре ръководство, собственик, треньор. Да му дадат тука колкото ще му дава там? И какво ще стане със съблекалнята? Иначе да се мисли и да се пише като играч на плейстейшън е лесно ...
Жалко, ако го продадем, но при условие, че би играл като снощи и ако остане. Все пак трансферът му показва, че можем да съживяваме кариери. Мариани не единствения играч, който има нужда от това...
Жалко, ако го продадем, но при условие, че би играл като снощи и ако остане. Все пак трансферът му показва, че можем да съживяваме кариери. Мариани не единствения играч, който има нужда от това...
Аз ако съм на Мариани, АЕК сам ще ги бия за изпроводяк
Сега сериозно, жив и здрав да е, дано вземем добри пари

Сега сериозно, жив и здрав да е, дано вземем добри пари
- metodito
- Контакти:
Роман, Давид... ако махнат и Мариани си вземам една хууубава почивка от българския футбол. Да правят каквото искат.
ЕНИЧАРИ! Този клуб се управлява от такива точно. Жалко и за Хубчев. Не го харесвам като човек, но като треньор на "Левски" изглежда на мястото си. Наистина жалко.
ЕНИЧАРИ! Този клуб се управлява от такива точно. Жалко и за Хубчев. Не го харесвам като човек, но като треньор на "Левски" изглежда на мястото си. Наистина жалко.
Няма кинти методито тва е целия проблем. Отдруга страна започнаха да купуват футбалери за по 200 - 300к евро та и тва е от значение.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Аз съм и така, и така. Не искам да го продават, защото не всеки играч пасва на даден отбор, примери много, а Мариани си свикна при нас, има колектив и пасва на отбора. От друга страна - изключително много ни трябват пари, с оглед и на това, че за ЕКТ сме наказани без публика и кинти от това йок. Все викаме, че не продаваме за добри пари, Мариани си е на 28, ако не сега, няма кога. Това е футбола. Не очаквайте, че са останали супер много футболисти, които ще бъдат в даден в отбор, защото много го обичат. Те са работници, това е. Както вие искате пари и те това искат, не са по-различни. Добрите играчи се продават, а не слабите. Друг е въпроса дали парите, които влязат в касата ще се използват правилно. Да, и аз не желая отново да се разрушава, ама стигнахме до положение, в което парите са ни не просто важни, а много важни.
П.С. мисля си и че за онзи бонус ръководство и футболист може да са се разбрали, че ако има оферта, която устройва втория и може да си тръгне без спънки.
Тъжно, но сами се докарахме до положението да мислим как да избягаме от фалита, вместо да се доближаваме до трофей.
П.С. мисля си и че за онзи бонус ръководство и футболист може да са се разбрали, че ако има оферта, която устройва втория и може да си тръгне без спънки.

Тъжно, но сами се докарахме до положението да мислим как да избягаме от фалита, вместо да се доближаваме до трофей.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]