ralka_levskarka написа:Betchualeng Arnaikem написа:Laetitia написа:Доскоро се ядосвах и ги обвинявах в липса на сърцатост и желание, но сега ми е по-скоро тъжно.
Нямат качества момчетата, това е истината. И ако българите осъзнават поне малко какво е този сблъсък за нас, то на цръните им е през черната патка.
Със сърце само не става, то ако беше така, събираме 11 човека от форума и се хвърляме на литър кръв и метър кожа.
Абе като няма сърце да се постараят просто от чуство за .. професионализъм така да го кажа. Все пак това им е работата, а човек трябва да се старае да си свърши работата максимално добре?!
Защо да се стараят, като без старание, те пак си получават по 15 хилки
Ами .. то си е до манталитет на човека... Аз когато се заема да върша нещо дори да мога да го претупам просто не правя така. Първо.. поел съм ангажимент и съм достатъчно добросъвестен да го изпълня.. второ.. нямам намерение да се излагам като си оставям ръцете..
Та и с футбалерите е така: ако са съвестни хора ще се постараят за тия пари. Ако не ще се мърдосват но накрая за всеки ще е ясно, че са скапани мързели, които гледат да скатаят.