Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 22 апр 2014 11:51

boabbb написа:А интересното е, че гледах преди малко в друга тема един ваш фен да казва, че иска да гони Гаджев и Мирослав Иванов ( извинявайте, ама на тоя да му се вика Деко е чиста подигравка с носителя на ШЛ :roll: ). Та въпроса ми е - няма ли първо да докарате някой, който може да спира топката и да дава що-годе точен пас на 10-15 метра, преди да изгоните единствените 2-ма, дето го могат :?:

Гаджев да остава, ако не го искат някъде. Наистина е единствения, който може да води топката по тревата, без тя да му се удря в колената...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 апр 2014 11:52

Аз, ако съм на мястото на Гонзо, ще ги изгоня всичките играчи. Ако трябва 20 нови ще докарам, но тези просто от години се вижда, че не става материал от тях. Трябва секирата да играе. Само братята Цоневи, Мисяк, Орачев и Стивън Петков ще оставя.
Писна ми да гледам ритниците на Димов, гейската прическа на Старокин, който беше капитан вчера :x :x :x , писна ми от мързелът на Мюлдер, от тромавия Пелето, от картоните на Гаджев и т.н.
За чужденците няма какво да говоря. Особено за Чмовш :evil:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 апр 2014 11:54

W84me написа:
boabbb написа:А интересното е, че гледах преди малко в друга тема един ваш фен да казва, че иска да гони Гаджев и Мирослав Иванов ( извинявайте, ама на тоя да му се вика Деко е чиста подигравка с носителя на ШЛ :roll: ). Та въпроса ми е - няма ли първо да докарате някой, който може да спира топката и да дава що-годе точен пас на 10-15 метра, преди да изгоните единствените 2-ма, дето го могат :?:

Гаджев да остава, ако не го искат някъде. Наистина е единствения, който може да води топката по тревата, без тя да му се удря в колената...

Между другото, направи ми впечатление тревата на националния - нещо не е като хората :? Вчера я изораха, при атаката на Мартин за последния гол, се вижда един обърнат чим, който е сигурно половин квадрат :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 апр 2014 11:55

С повече левскари във вчерашния мач, щяхме да изглеждаме по-добре. Поне щеше да има мотивация, хъс и желание. Не виждам ЦСКА да са ни победили с огромната си класа. Проявиха точно тези качества, които Стойчо изисква от тях!

Тия ментаци Бру, Туре, Рамос, Бастош да си занимават и повече такива чужденци да не се взимат. Плащат им се тонове пари, които могат да се пренасочват към строежа.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 апр 2014 12:16

Laetitia написа:Толкова си могат, бе, какво повече да се коментира.
Събрани от кола и въже футболисти, повечето от които не са дори на ниво "А" група.

Точно.. а играчи с подобни качества но повече хъс могат да намерят в пъти по-евтино.
Пример: повечето играчи на ФК Сараево взимаха има няма 500 евро заплата.. И според мен спокойно могат да заменят цирковата трупа на Герена. Те и да се издънят поне няма да потрошат много пари :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 апр 2014 12:18

W84me написа:Аз имам по-точен пас и по-добро спиране от Димов.

Е то това важи за всяко същество, което разполага с поне един крайник (без значение какъв).
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 апр 2014 12:21

Доскоро се ядосвах и ги обвинявах в липса на сърцатост и желание, но сега ми е по-скоро тъжно.
Нямат качества момчетата, това е истината. И ако българите осъзнават поне малко какво е този сблъсък за нас, то на цръните им е през черната патка.
Със сърце само не става, то ако беше така, събираме 11 човека от форума и се хвърляме на литър кръв и метър кожа.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 апр 2014 12:30

Laetitia написа:Доскоро се ядосвах и ги обвинявах в липса на сърцатост и желание, но сега ми е по-скоро тъжно.
Нямат качества момчетата, това е истината. И ако българите осъзнават поне малко какво е този сблъсък за нас, то на цръните им е през черната патка.
Със сърце само не става, то ако беше така, събираме 11 човека от форума и се хвърляме на литър кръв и метър кожа.

Абе като няма сърце да се постараят просто от чуство за .. професионализъм така да го кажа. Все пак това им е работата, а човек трябва да се старае да си свърши работата максимално добре?!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 апр 2014 12:37

Betchualeng Arnaikem написа:
Laetitia написа:Доскоро се ядосвах и ги обвинявах в липса на сърцатост и желание, но сега ми е по-скоро тъжно.

Абе като няма сърце да се постараят просто от чуство за .. професионализъм така да го кажа. Все пак това им е работата, а човек трябва да се старае да си свърши работата максимално добре?!

Защо да се стараят, като без старание, те пак си получават по 15 хилки :?:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 апр 2014 12:43

Betchualeng Arnaikem написа:Абе като няма сърце да се постараят просто от чуство за .. професионализъм така да го кажа. Все пак това им е работата, а човек трябва да се старае да си свърши работата максимално добре?!

Това вече е задача на началника (в случая треньора), той трябва да направи така, че подчинените му да са мотивирани да си вършат работата максимално добре. Лошото е, че проблемът не е толкова в мотивацията, а просто в липсата на футболни умения - тактически, технически и всякакви други.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”